Kuzenim altus almış çok pamuklu atmadıgın sürece öekme yapmadı memnunum dedi kullanan yada başka marka önerecek varmı acaba ? Bebeğin kıyafetleri genellikle pamuk zaten en çok kışın onun kıyafeti kurumadığı için almak istiyorum da
Altusun kazanı celık degıll .Bıze onermedıler. Ilerde koku yapma olayı cok fazla oluyormuş. Bızde hover dusunuyorduk amaa orada grundig aldık. Suanlık cok az kıyafette cekme oldu. Bnce norml fiyatına gore. 17 bın almıstık.
Ben altus kullanıyorum. Bazı kıyafetlerde çekme yapıyor evet. Çocuğunuzun kıyafetlerinden eğer küçük olanlar varsa ne olur ne olmaz atmayın derim ama ben genelde büyük alıyorum. Kızım da minik her şey büyük oluyor zaten çekse de sorun olmuyor. Ama eşimin çok kıyafeti küçüldü o yüzden artık yeni aldığımız onun kıyafetlerini filan atmıyorum onun dışında bir sorunu olmadı çok şükür .
Benim Siemens hiç bir kıyafette çekme nemli bırakma sıkıntısı yaşamıyorum ama fiyatı şu an diger markalara oranla nasıldır bilmiyorum
Bu markayı da duydum daha az çekme yapıyorsa bu daha mantıklı gibi
Bizim yeniler önemli değil onları ayırıırm da veeğimin kıyafetleri kurumuyor diye alma istiyorum en çok onlar da çekerse üzülürüm
Çok sağolun buna da bakayım ![]()
1 ay önce haier marka aldim 2 güne 1 kullaniyorum daha hiç çekme problemi yaşamadık komşumda benden 2 gün sonra hover aldi hem çekme hem çok kırışık çıkartiyo dedi bende kirisik sorunuda olmadi aksine utulu gibi cikiyo cok memnunum 20 bine aldik bizde
Ya kızlar bence alıcam 1 aya kadar da bende marka arayışındayım açıkçası Altus düşündüm bende ama çekme mi yapıyor ya bede burda bekliyim ne marka alsamm
Çok sağolun trenyoldan buna da baktım siz deyince çekme yapmıyor demişler bu ve siemens arasında kaldım
Geçen yıl Arçelik aldım.. hicbirsey çekme yapmadı. Çok memnunum
Bu daha uygun hatta işimi daha iyi görür siz mağazadan mı almıştınız
Siemens e verecek paran varsa Siemens al tâbi. Beyaz eşyada lider
Arçelik 26 siemens 30 gözüküyor trendyolda. Haier 20 bin onu düşünebilirşm
Kaç kiloluk bakiyorsun
Birde bence Trendyol yerine Hepsiburada dan alışveriş yapın kurumsal şirket olduğu için daha güvenli..
Arçelik 8 kiloluk 24 bin yazıyor bu da olailir ![]()
Çok sağolun magazadan da bakıcam öneri olan markalara olmadı hepsiburadan alırım
Kesinlikle 8 önermem 9 ve üstü alın derim. 8 kullanan kim varsa nemli çıkartıyor diyor
Haklısınız makinem 10 kilo çamaşır atınca baya eşya oluyor buna da dikkat edeyim