Uygun fiyatlı kaliteli kurutma makinesi önerisi verir misiniz? Altus iyi mi sizce

Allah allah kimisi bu durumdan şikayetçi ya aslında ben arçelik veya buradaki konuşulan markalara bakacaktım uzun zamandır istiyordum ama eşim habersiz gidip almış tamamen supriz oldu hep arçelik duyuyorum etraftanda

Vala benim çamaşır makinem de kurutma makinemde Arçelik. Memnunum. Adı bile var. Nazife :sweat_smile:

Kurutmanının topu nasıl yumuşatıcı mı konuluyor aldım ama o kadar uzağım şuan :joy::joy:

1 Like

Narin 2 saat denedik bugün hafif nemli astım şimdi nasıl yapıcam anlamadım bende . Bebeğimin kıyafetleri ona atayım dedim

1 Like

Kızın kıyafetını atıyorum narınde çok kalın olmadığı surece sıkıntı olmuyor. Baktım nemli 10 dk daha çalıştırıp alıyorum

1 Like

Kaç dkkada kuruyor narinde

Esansları var sanırım. Kullanmadığım için bende tam olarak bilemiyorum. YouTube de falan videosu vardır

1 Like

Evet esansları var 5 6 damla damlatıyorsun topun birine

1 Like

Çok sağolun bede alayım o zaman

Mixe attı. 2saat +2 kuruluk seçtim şimdi çamaşırda karışık baya kotlar nevresim takımı falan var umarım tamamen kupkuru çıkar arada durdurup nevresimler dolanmasın diye bakarım katlayıp attım bide

1 Like

Güzel çeşitleri var pudra çiçek kokuları falan ben daha makinayı yeni aldığım için bakarım bir müddet koku gidiyormu gitmiyor mu ona göre alırım ama bazen a101 bime falanda geliyor oralarda denk gelirsem onlardan da alırım

1 Like

Çok sağolun bende daha bi kere kuruttum zaten koku olmasa bile mis gibi yumoşş çıkıyorlar baya sevdim bende

Nevresim büyük sıkıntı ya dolanıyor sürekli.. ben nevresimleri ayrı atıyorum. Bende senin gibi katlayıp atıyorum

Evet ya o havlular falan yumuşacık ilk günkü gibi inan hep ütülerdim ama artık hiç gerek yok yani bide sürekli havlular sertleşir yenisini alır eskileri atardım şimdi onada gerek kalmaz uzun bir süre​:rofl:

Evet ya dolandı ama bir sıkıntı olmadı baya bir yumuş yumuş çıkarmış resmen

Ohh mis. Güzel gunkerde kullan :white_heart:

İnşallah ya ama çok video görüyorum kıyafetlerimi mahvetti çektirdi hep gibisinden bilmiyorum ama benim başıma gelmez umarım​:sweat_smile:

İnşallah.. bende çok korkmuştum ama bı sorun yaşamadım