Bunda yok kot ayarı ya bakalım deneyerek çözeceğiz ![]()
Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım valla
@Elif53 arkadaşınıza sordunuz mu dün mesela eşimin montunu 40 dakikaya attım sma kurutmamış baya nemliydi ve şu kurutma topları varya onlar gereklimi
Kız ben arkadaşımla oturdum kahve içtim. Unuttum sormayı hemen arıyorum
Sordum. Mix programında 2. Kademe kuruluk seviyesinde kurutuyormus. Kusura bakma canım ya
Bende seninle aynı markayı kullanıyorum.
Kızımın kıyafetını narinde .
Havluyu havlu ayarında.
Renklılerı kot karışık arıyorum ben sentetik veya karmada atıyorum. Dolap kurulugu bazen de dolap +1 duruken ısıda kullanıyorum sunalım bende sorun yasamadım
Narin hic kullanmadim sanırım. Nemli çıkarmıyormu narin ayarı
Tamamdır yarında renkliler yıkandı sıraya girdi onu deneyeceğim ama eşiminde kotları var ha içinde sorun olmaz inşallah ![]()
Narin veya sentetiklilerde +1 veya +2 dolap kuruluğu da olabilir renklilerde aslında ya bakalım şimdilik baya karışık geldi
çamaşır makinesini aldığım ilk günlerde de böyle olmuştu ![]()
![]()
![]()
Valla ben hepsini bir edip atıyorum hicbirsey olmuyor.. hatta bazen iki makineyi bircedip kurutuyorum![]()
+1 yeterli bence ya
Çekme vs olayını bilmiyorum lakin ben Beko kullanıyorum aynı serinin çamaşır makinesi de var çeyizde almıştım memnunum yani bir sıkıntı yaşamadım
Evet mantıklı hepsi aynı anda kurumuş olur 2 makina yıkatıp tek makinada kurutma işi
karışık olduğu için bebek kıyafetlerini ayrı atamama gerek kalmaz demi ya
Kurutma topu ben kullanmıyorum. Yumuşatıcı konusunu kaybetmiyor benim makine ama dediğim arkadaş yumuşatıcı kokusu gidiyor dedi aldı o toplardan
Yooo ben bir edip kurutuyorum. Böyle baş gelemiyorum ayirsam hiç bitmez çamaşır
Evet bende çok dökmüyorum zaten yumuşatıcı ama sıvı deterjan kullandığım zaman gitmiyor kokusu normal deterjan kullandığım zaman gidiyor
Ilerleyen zamanlarda bende alayım Şimdilik dursun şu makinaya alışalım![]()
Hatta bu gün büyük oğlum anne ev ne güzel kokuyor dedi.. o koku kurutmadan gelen yumuşatıcı kokusuydu
Makinadan makinaya fark ediyor demekki bu koku kalması ve gitmesi aslında gitmemesi lazım ya
Valla ben yarım kapak koyuyorum yumuşatıcıyi.. kalıyor kokusu. Ama arkadaş 1.5 kapak koyuyorum kalmıyor diyor anlamadım bende