Uyku düzeni kime göre?

Kolik bebek olma ihtimali olabilir çünkü senin bahsettiğin hepsi bizde de var ve doktorumuz huzursuz ve kolik bir Bebek dedi kucağa alınmayı sever sallanmayi sever arabada gezmeyi sever bs vs demişti gündüz uykusu olmaya bilir gece geç uyuyabilir bazı bebekelr gündüz uyur gece uyuma uykuya geçemediği içinde huzursuz olur ağlarlar bu yüzden de gaz çıkaramıyor ve ya da sıkıntı çekiyor zor çıkarıyor ise gazlı bir bebeğimizdir demişti

Gazı fazladır canım tam rahatlamiyordur

Tabiki var bizim kıza gaz masajı felan yapıyorduk artık dedim bunun farklı bı şeyi var diye doktora götürdük gaz kütlesi varmış onu dağıtmak lazımmış

Metsil vermişlerdi bize bı tanede doğal bı gaz damlası vardı onu kullanmıştık beslenmeden önce ve sonra gaz masajı yapıyorduk

Gazını çıkartıyor ama gazlı bebeklee ne kadar gaz çıkartirsa çıkarsın sürekli gaz üretirlermis ve bu da onların karnını rahatsız edip ağlamaya vuruyor işte huzursuz oluyorlar doktorumuz bir balon düşünün o sürekli şişiyor ve patlayamiyor nolursunuz midede ve bağırsaklarda boule birsey olsa sizi çok rahatsız eder bu yüzden sürekli üretim oluyor ve ne kadar çıkarırsa cikarsin devamlı üretim rahatsız ediyor demişti ve gerçekten öyle oluyor ya ben bunun kanitina vardım yani çıkıyor ama sürekli üretiyor yine hizursuz ağlıyor cikinca bir rahatlıyor sonra tkerar başlama

YouTube da ibrahim saracoglu gazlı bebekler için kimyon kuru var bir deneyin 2 gündür yapiyorum fayda etti gibi sekersiz olarak yapiyorun

1 Beğeni

Gündüz 3 uykudan 2 uykuya ne zaman geçti bebekleriniz? Şu sıra cenaze bayram vs derken düzen şaştı baya acaba bunlar mı etkiledi yoksa büyüdüde 2 uyku yetiyor mu anlamadım yani

1 Beğeni

Ne kadarlık bebeğiniz
6.5 aylıkken eğitmenimiz tarafından 2 uykuya geçtik. Uyku eğitimi alıyoruz

1 Beğeni

6 ay 13 günlük bizde

1 Beğeni

Uyumak istemiyor mu gündüz peki uyku sinyalleri vermiyormu esneme huysuzluk bizde 6aya doğru gidiyoruz 4 uyku yapıyor gündüz çok fazla sanırım ama kendi istiyor

Merhaba, bu tam olarak ne anlama geliyor acaba? Normalde daha fazla uyku isteyen bebeği siz sınırlayarak sadece iki uyku mu yaptırıyorsunuz?Uyku sayısını bebekler ihtiyac duyduğunda kendisi belirtmiyor mu zaten

Biz de eğitimden önce 3 uyku yapıyorduk bir de 30 dk lık şekerleme. Eğitmemiöiz bunjn bu aydaki bebek için çok fazla olduğunj, geceye olumsuz yansıyacağını belirtti. Uyku aralığı ilk gün biraz zorladı ama el yüz yıkadım valkına çıkardım oyaladım ilk gindenmsknra o aralığa kendisi de alıştı

Peki nasıl gece uykusu kaçta uyuyup kalkıyor

6.5 ayda eğitim almaya başladık ve fazla olduğjnu söyledi 2 ye düştük

Akşam en geç 21.30 da uyumuş oluyor. Hala sallama desteğiyle devam ediyoruz henüz bırakmadık. Sabak en beç 07.30 da uyanmış oluyor uyanmasa da ben uyandırıyotum

Ama kesintisiz uykuya hala geçemedik inanıyorum bu da olacak. 21.30 da uyuması benim için mucize. Sabaha kadar bir meme bir ayak şeklinde uyurdu ve 23 24 gibi gece uykusuna geçiyorduk

Anladım canım daha iyi olsun inşallah

1 Beğeni

Merhaba, kimden eğitim alıyorsunuz

Uyku annesi gülnazik hanımdan alıyorum instagramdan ulaşabilirsiniz

1 Beğeni

İnanın zor değilmiş, ben de gözümee çok büyüttüm. Asla benim oğlum yapmaz dedim ama yapıyormuş. Sanırım zor olan bizim korkularımız ve tükenmişliğimiz. Benim 2. Bebeğim ve 13 yıl aradan sonra oldu sürpriz :upside_down_face: büyük oğlum da hiç uyumazdı bu sa böyle olunca resmen bunalıma girdim. Sükunet çok önemli ve olmazsa olmaz sabır. İnşallah en kısa zamanda tüm bebişlerimiz düzene girer