Uyku düzeni kime göre?

Sabretmek ve kararlı olmak en önemlisi. Uyku aralığını açınca zorlanıyorsa eğer mutlaka dışarı çıkarın duş aldırın el yüz yıkayın bir şekilde oyalayın 2 3 güne kalmaz alışır. Dediğim eğitmeni takip edin mutlaka videolarını izleyin. Akşam yatma saatine dikkat edin geç saate kalmayın. Yerine koyduğunuzda uyanıyorsa sabırlı olun ufak pışpışlayarak sallayarak destek olun aklıma gelenler bunlar.

Memnun kaldınız mı ihtiyaç duyduğunuz her zaman ulaşılabilir mi

Çokkk memnunum devam ediyoruz hala bitmedi eğitimimiz. Şöyle ulaşabiliyorsunuz, hafta içi mesai saatleri içerisinde, cumartesi yarı gün ve pazar tatil. Bu saatler içerisinde mümkün olduğunca hemen dönüyor kendisi sağolsun

Merhabalar epey ay geçmiş ama benim oğlum da memede uyuyor. Hatta memeyle beraber kolumda pışpışla ya da yatakta pışpışla uyuyor tabi kolumdakiyle daha çabuk dalıyor. Meme olayını nasıl çözdünüz ama çok merak ettim

Benimki emzirirken uyumuyor uyumak için emmek istiyor emzik gibi :confused: emziriyorum doyuyor o anlarda mayışmıyor ama uykuya dalmak için kucak ve meme arıyor :confused: başka odada bile emzirsem bu böyle oluyor. Mesela tam mayışıyor memeyi çekiyorum hop bir daha kapıyor. Yine mayışıyo yine çekiyorum yine kapmaya çalışıyor sallayarak unutturmaya çalışıyorum ama nafile en son ağlamaya başlıyor uykusu açılıyor :grinning_face::grinning_face: ya ilk ay bu çocuk emmiyor diye ağlıyodum şimdi aşırı meme bağımlısı emzik aldıramıyorum hahaha hay allahım :grinning_face::woman_facepalming:t3::woman_facepalming:t3: