Uyku gerilemesi erken kalkma

11 ay 11 günlügüz bu aylarda uyku gerilemesi falan var mi kizlar oglum sabahlari 6 da kalkiyor 1 haftadir fln bu seklde yani 5.disimzde cikti sizde durumlar nedir birde ek gida falan nasil ilerlyosnz

11 aylık kızım var şuan için 7 buçukda kalkıyor akşam 9 buçukda uyuyor ama gündüz tek uyu yapıyor. Ve uyutmak için iki saat uğraşıyorum. Uykusu geldiğinde valla korkuyorum artık uykudan ölüyor ama asla uyumak istemiyo

Tek uyku ile 9 bucuga kadar durabiliyor mu .ilk uykusnu saat kacda yapyor

Sabah 7 buçuk 8 arası uyanıyor. 12 buçuk 1 arası uyuyorbi sıkıntısı yoksa yada yanında yatarsam 2 saat uyur ama ortalama 1 ,1 buçuk saat uyuyor uyandıkdan sonra da 8 buçuk da uyku moduna giriyoruz dalması 1 saat sürüyor. Ne yaptıysam bu aralar iki uyku yapamıyoruz. Uykularını kısa tutmaya çalıştım ozamanda kendi uyanmadığı için çok aksi olmaya başladı ve gece uykusunda çok uyanıyodu. Doktora sordum çocukda bir sorun yoksa geç tek uyku yapmaya dedi

Bizde 1 bucuk saatlik uyku ypyorz ama 2 defa uyku ypiyor genelde aksamda 8 bckda falan yatryorm hani tek uykuya henuz erkenmi szce sabah 6 da kalkyor bu aralar norlmda 7 .7bck gbi kalkrdi ama anlamdm 2 uyku fazla gelmez degilmi tek uyku icin de dyanamaz dye dusunuyrm

Geceleride uyanmaya basldgi icin mi tek uyku yapiyor bu seklde ypncs mi tek uyku yapmasni anladnz acaba

Aslında iki uyku yapması gerekiyor zaten. Gündüz uykularının uzunluğu gece uykusundaki uyanmalara etki ediyor. Benim kızım şu 10 gündür tek uyku yapıyor süreç böyle mi ilerler bilmiyorum onu uyutmaya çalışmak beni daha çok yoruyor. Ama normal de iki uyku yaptığımızda da 6 da hiç uyanmadı gündüz uykularında ilk uykuyu biraz daha kısa tut. Biz normalde 7 buçuk 8 de uyanıyoduk 10 da yarım saat uyurdu bidaha 1 de ikinci uykuya yatarda bir buçuk 2 saat sürerdi o. Bide akşam 9 da uyurdu. Gece de acıkdığı için uyanır beslerdim tekrar uyurdu. Şuan tek uyku yapıyoruz ama uykuya direndiği için zorlamıyorum artık. Dayanabiliyor ama huysuzluğu oluyor

Doktoruna sordum iki üç gün önce uymu gerilemesi normaldir. Tek uyku için erken ama zorlama herhangi bir sorun yoksa biraz tek uyku şeklinde ilerle demişdi. Muhtemelen 6. diş çıkarıyor oyuzden uykuları karışıyor. Ama sizin bebeğiniz çok erken uyanıyor. Bi kaç gün gündüz uykularını kısa tutmayı deneyin belki işe yarar

6 kalkiyor bu aralar 9 bck gbi uyumk istyor bnde 10 kdar tutyrm gnlde 1 buck saat uyur bgun oyle yaptm ikinci uykuyuda 2 .40 gece ypti 3 bck gbi klkti aksami zor edyor mz mz olyor szn dedgnz gbi olrsa ikinci uykuyu kac saat snra ypmm gerkiyor ozman bole olursa aksami zor yapmaz mi ya normlde 7 bck gbi klkrdi o zmn bole sorn olmyordu ya asiri streslym bu konda yoksa 6 da kalkip 3 uyku fln yaparsa aksam uyumz

Insallh atak falandir ya yurumye calsyo emeklemeyi ogrendi bu o yzdenmi anlamyorum ne yapacagm sasrdm ya sabah erkn klmsa iyi olckda

2 uyksnu uyumadi mi

6 xa kalkti gi icin 3 saat sonra 9 da fln ytmasi gerekyor hni oylyorm brz ozmn erken uyanmaz mi 1 saat anca uyrsa 2.uykuyu 4 saat snra mi ypmasi gerkyor

Nasil kisa tutucam zaten 1 bck saat kadar falan anca uyuyor gunduzleri belli olmuyorki ne zaman uyancagni kestremiyorum

Gündüz toplam mı 1 buçuk saat uyuyor yoksa her uykusunda mı okadar uyuyor. Eğer toplam okadar uyuyosa az zaten normalde ilk uykusu yarım saat 40 dk diğer uykusu bir birbuçuk saat olması lazım. Yani iki uyku yaptığımızda bizim öyle oluyodu

Yok hayr ilk uykusu 1 bck saati buluyor ama bu ara 6 da fln klknca snki uzuck gbi olyor ilk uyksu napmm lzm bilemyrm bu boyle olnca

7 bck flanda klktgi zmnlar 10 da fln ytrrdm yine 11 bck flan yda 11 bcgu gcerk klkyordu yda kendm uyandryordum

Gündüz ilk uykusu 1 saati geçirme belki ozaman sabah erken kalkmaz. Gündüz uykuları çok olunca gece uyanmalarıda fazla oluyor. Valla bende iki uykuya geçmeye çalışıyorum ama bi türlü yapamıyoruz uykudan ölüyor ama asla uyutamıyorum. Sabah kalkmakdan daha zor geldi bana. Sen biraz gündüz uykularını kısa tut birde akşam 9 10 arası uyut belki geç kalkar ozaman. Umarım tez vakitte düzene girerler

Tesekkr ederim canm gunduz uyksnu kisa tutamyorm boyle 6 da kalktgi icin uzunda uyuyor anlmdm gitti.9 gelyordu ytrdim ama yine ayni acikiyo falan olabilir mi acaba anlmyormda en son 12 bckda mama veryorm azni gelyorki

O olabilir canım çünkü benim kızım 11 aylık hala gece iki kere mama veriyorum acıkıyor mamayı yiyip uyuyor tekrar

Yatarken veryorum brde 12 bckda veryorm o zmnki mamayi artrmammmi gerekr acba ya sen hangi araliklarla veryorsn acaba cnm