Uyuz hastaligi

Tessekur ederim ama ben heryeri temizledim iki senedir kurtulamıyor um bu uyuz hastalığından gerçekten çok zor

Siyah çöp poşeti olmasi sarymi cnku siyah çöp poşeti diye yazmışsınız merak ettim ben renkli poşetlere koydum havasini aldım kiyaftlrn hepsni koydum evdeki hersyi yıkadım perdelere kadar bende iyileşmek istiyorm

Bilmiyorum ama doktor siyah olsun diye tembihlemisti her bı eşyamı kiyafetimi yikadiktan sonra hemen siyah poşete koyup ağzını kaptırdım kullanana kadar giydiğim kıyafete kadar hatta 1 poşetle yetinmeyip bi tane daha geçiriyodum doktor size karışım verseydi iyi olurdu keşke karışımın reçetesini atmasaydim cok iyiydi losyonla beraber tabi sizde iki yıldır var büyük ihtimalle lavralar yuva kurmuş çok olduğu için biraz geç iyilesebilirsinjz bende annemgilden kapmistim çocuğuma da geçti Allah bi daha yaşatmasın çocuğum mahvolmustu eve geldiğimde ne yapacağımı tam olarak ne yapacağımı bilmiyordum 1 ay boyunca çektik biz ayın bitmesine 10 gün kala böyle yaptım 10 günde ben eşim bebeğim iyileştik çok şükür ama annemgilde çoktan olduğu için ve çok kişi evde olduğu için diğeri iyilessede diğerinden yine geri kapiyo

Bana da annemgilde geçti ve ben lohusayken annemgil de kalıyordum camasirlarimiz aynı yerde yıkanıyor su kardeşim kasiniyordu annem kasiniyordu hepsi kasiniyordu bana da geçti hamilelikte artık agliyordum yatamiyordum kasinmaktan her yerim yara bere içindeydi çok zor ya ben sizi çok iyi anliyorum

Ben çocuğumun kiayfrline de koycam poşete kaç hafta kalması gerekiyor poşete ona göre bikac kıyafetini cikarcam çocuğun giymesi için baza nin altına on gün kalsa yeterlimi yoksa iyileşene kadarmi kış geldi kislklari cikarcaktim oyzdn

Hangi karışımı vermişti size acaba en nabizdan reçetesini fln bulabilirsiniz rica etsem bende kurtulmaya çalışıyorum küçük bebeğim var :sad_but_relieved_face:

Ya gardirobuna koyacağınıza siyah poşetlere koyun o anlamda diyorum 10 gün bile yeterli umarım bulurum reçeteyi gönderirim size

E nabizdan sadece hazır ilaçlar yazıyor karışım tarifi yazmıyor maalesef

Rengi farketmiyormus ve dediğiniz herşeyi yaptım herşeyi koydum poşetlere umarım cabaladigima değer tessekur ederm

Siz de daha önce yasamissiniz oyzdn böyle sorular soruyorm kusura bakmayın bende kurtulmaya çalışiyorum buyzdn

Yok estağfurullah umarım cabaladiguniza değer ben ilk bi kaç günde hemen iyilesmedigum için umudumu kesmiştim ve bırakmaya çalıştım nolursa olsun dedim sonra yavruma bakınca cabalamam gerektiğini anladım gerçekten ilaç konusunda da doktora gidin hocam bi karışım varmış diyin herkes memnun bize de verebilir misiniz diye sorun umarım verir

Bende pes edicektim dünden beridir canım çıktı sirke sen mahfoldum kokusundan cam sil sirkeli su karıştırdım elimin altında heryere sıkıp temizliyorum artık böyle oldu İnşallah cabaladigima deger

Yok yok pes etmeyin sakın gerçekten zor süreç umarım cabaniza değer kendinizi yormadan günlük evinizi nasıl temizliosaniz öyle rutin olarak silin kıyafetlerinize yeni kaynamış suyu dökün makinaya atmadan 90 derecede yıkayın poşete koyun eşyalarınızı bu arada kıyafetlerinize de sirke ekleyin yıkarken

İlaçlarınızı da sakın ihmal etmeyin lütfen ilaçla da bu cabayla da iyileşirsiniz

Makina ya atmadan mi dokucem ben makinanin içinde su dokuyorun sirke döküyorum sonra deterjanalrini atıp calistiriyorm

Bence makinaya atmadan bı legende yeni fokurdamis suyu dökün üstüne 5 dk bekletip makinaya atın sonra sirke ve deterjanlalrinizi atin ben öyle yapıyordum bebeğinizin kıyafetlerini ayrı kendi kıyafetlerinizi ayrı eşinizinkinide ayrı atin daha hızlı iyileşirsiniz

Anladım teşekkür ederim :heart:

Rica ederim Allah şifa versin inşallah :heart:

Koltukla yatagi nasıl yaptınız acaba kafama takıldı da bazıları streç film yapıyor ama hemen yırtılır ve ktuktsn başka nereye oturcz ben supuruyorum sonra sirekli suyla koltuğu siliyorum ama yayagi silmiyorum ve büyük halim var makina ya gitmiyor bı iki kere cirptim sonra süpürgeyle temizliyorm boyle olurmu