Halıyı normal de yikabilirsiniz ya da halı yıkamacı yatağı silmedim ben sadece çarşafları değişiyip güzelce yıkıyorfum sadece supuruyodum yatağı yer yatağı içinde aynı şey geçerli koltukları aynen öyle silin çok da uğraşmanıza gerek yok sıradan temizlik yapın ağır temizliği tek sefer yapın kirlenmeyecek şekilde koruyun günlük temizleyin yeterli
Anladım tşk edrim çok saolun
Rica ederim ![]()
Gecmedi ne yaptiysam ozel hastaneye gitim en sonunda oda ozel karışımlı losyon yazdi birde igne yazdi igneyi olduktan sonra kasintim gecti ama hayla kucuk kabarmalar oluyor ama ilk gune gore daha iyiz oglumla cok saolun sirkeli suyla herseyi silmek gercekten iyi geldi heryeri sildim elimde sipreyli kucuk siseye sirke koydum evde onla geziyorum artik cok kotu bisey piskolojim baya bozuldu kucuk bir sivilce ciksa acaba gine mi oldum diyiyorum
Bende her yeri sirkeli suyla siliyorum sabah uyanır uyanmaz temmizlik yapıyorum işi bitirip oturuyorum
Karışım yazdı doktor sarı krem renginde yumuşak üç gün suruyorsun dördüncü gün yıkanıyorsun sizde mi bunu kullandınız acaba böyle pütür pütür şeyler kalıyor ve ben kremi kullandıktan sonra yara cikti acaba kremi işe yaramadi
Evet bize de aynısını verdi bi tane de losyon vermesi lazımdı aynı şekilde kullanin yeni mi sürmeye başladınız
Evet kullanmaya başladım ben çok sürdüm galiba az kaldı tekrar Alcam ama losyon yazmadı daha önce losyon yazmıştı işe yaramadı şimdi karışım yazdı bakalım inşallah işe yarar
Doktora sorun isterseniz ya çok suruyosunuz gereğinden ya da 2 yıldır sizle olduğu için derinlere girmiş olmalı ilaçta kaziyo olabilir bilmiyorum ki bebeğiniz için ayrı yazdı dimi
Kendi karşıminizi bebeğinize çocuklarınıza surmeyin onlarınkine bi malzemeyi eksik koyuolar
Merhaba nasıl oldunuz acaba var mı bi gelişme iyileşme