West sendromu teşhisi

Rabbim şifa versin :palms_up_together::cherry_blossom: Allah yardımcınız olsun moralinizi bozmayın bebeğiniz için

Diş çıkarıyor postunuzu görmüştüm ordan hatırlıyorum sizi benim oğlumda 3.5 aylık umarım nedeni bulunur en kısa sürede tedaviye başlayıp şifa bulursunuz inşallah, dualarım seninle. Lütfen bunları düşünüp şu zor günde kendini daha fazla yıpratma tam atak haftalarındayız zaten farkedebilmen imkansız çünkü bu dönemlerde hep aynı şikayetler var annelerden

Haklısın canım benim olsun sayenizde bizde iyi gözlemci olmamiz gerektiğini öğreniyoruz. Erken teşhis çok onemli ne olursa olsun. Dualarım sizinle Rabbim sizi yavrunuzla sinamasin dünden beri sizin hastalığa bakıyorum yorumları okuyorum Rabbim vesileyi nerden getirir belli olmaz diye. Tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah miniğim bir anne için büyük imtihan :pensive:

Genetik ise ne yazık ki kesin bir tedavi vaadi yok. Yine aynı ilaçları verecekler elbette ama ilaçlar sadece atakları bastırmakla kalıyor üstüne ağır yan etkiler yapabiliyormuş. Yani genetik denirse oğlumuz hayatının sonuna kadar bu ataklarla, ilaçlarla ve ilaçların yan etkilerinin bıraktığı hasarlarla yaşayacak. Allah korusun tabi ki de inanın her şeyi kabullendim. Tek duam acı çekmemesi. Allahım ne olacaksa olsun yeterki acı çekmesin diyorum. Son geldiğim durum bu

Desteğin için teşekkür ederim… Cumartesi gününden bu yana 5 gün geçti ama inan ki 50 yıl yaşlandım. Yani pozitif olmaya çalışıyorum ayakta durmaya çalışıyorum. Ama çok zor. Oğlum delik deşik oldu. Ağlamaktan sesi kısıldı. Sık sık atak geçiriyor. Uyumuyor yemiyor hep korku icinde. Sütüm kesildi. Adet olmuyordum kanamam da başladı. Allah düşmanımın başına vermesin. Beterin beteri var diye kendimi teselli etmeye çalışıyorum. Geçecek iyi olacaktır diyorum. Ama oğlumun halini her görüşümde içim parçalanıyor. Elde değil. Bilirsiniz annesiniz. Poposu pişik olunca bile canı yanıyor yanmasın diye dört dönen kadınlarız. Oğlum günlerdir gözümün önünde acılar içinde. Eriyor. Hiç bir şey yapamıyorum. Zor…

Mr sonucu bekliyoruz bakalım. İnşallah diyorum bir hasar ya da iltihap felan vardır ne olduğu bilinirse tedavi edilebilir çünkü. Ya bir anne oğlunda hastalık çıksın diye dua eder mi? Bu hallere düştüm artık. Nedeni bulunsun istiyorum

İnşallah bulunur.Allah size bağışlasın ve kötü bi anı olarak kalsın iyi olsun. Çok üzüldüm ama bekleyin inşallah sebebi çıkıcak ve ona göre tedavisini olucak.

Cok uzuldum gercekten yasadiklariniz cok zor, umarim genetik olmadigi tespit edilir de en kisa surede de tedavisi tamamlanir, siz de bu zor günleri geride birakirsiniz. Keske bizim de dua etmekten baska yapabilecegimiz bir sey olsaydi.

Sizi çok iyi anlıyorum. Benimde bebeğim iki hafta küvezde kaldı.O iki haftada şahit olduğum şeylerden sonra sağlıktan başka hiç bir şeyin önemli olmadığını anladım. Şu an evladıma her baktığımda binlerce kez şükürler olsun diyorum. İnşaallah rabbim size bir an evvel Şafi ismiyle şifa versin. Çok sağlam durun lütfen siz güçlü olmalısınız, evladınızın size çok ihtiyacı olacak ve onlar inanılmaz güçlüler, inşaallah bir an evvel sorunun kaynağı anlaşılır ve bir o kadar çabuk da iyileşir :palms_up_together:

Çok ama çok geçmiş olsun :pensive: Derdi veren Allah dermanı da verir. Allah size çokça güç ve sabır versin ,yavrunuza da Şafi ismiyle şifa versin​:palms_up_together:t2::palms_up_together:t2::palms_up_together:t2:

Ne desem bilemedim çok zor :pensive::people_hugging:

Her girdiğimde postunuza bakıyorum dünden beri aklımdasınız rabbim bir an önce yavrunuza şifa versin

Acil şifalar inşallah dualarim sizinle :palms_up_together:

Rabbim acil şifalar versin inşallah. Dualarımız sizinle Allah yavrunuzu size bağışlasın inşallah :tulip:

Sabir ve güç diliyorum size. Keske elimden bir şey gelse de yapabilsem. Umudum sağlıkla cikmaniz bu süreçten.

Ne denir inan bilmiyorum… burnumu sızlattı yazdıkların çok zor Allah’ım dayanma gücü versin, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini almak ve sevincini birlikte paylaşmakta nasip olur, şifa diliyorum :palms_up_together:

Herhangi bir gelişme var mı acaba ?

Mr temiz çıktı. Kanlar temiz. Eeg de bozukluk devam ediyor. Her 3 saatte bir iğne yapıyorlar serum ve ilaç takviyeleri devam ediyor ancak bunlara rağmen atakları da devam ediyor… Gen testinin sonuçlarını bekliyoruz. Durum hâlâ bilinmez ve mühim yani.

Pazartesi gen testi sonucu çıkarmış inşallah o da temiz çıkar…

Kuzum benim ne güzel uyuyo melek gibi. İnşallah bi an önce netleşir. İnananın çok dua ediyorum.

Peki Mrında bişey çıkmaması iyi bişey mi ?