West sendromu teşhisi

Hem iyi hem kötü. İyi tarafı şu ki oğlumuz sapasağlam fakat kötü tarafi da artık neden infantil spazm hastasi olduğunu bilmiyorlar. Yani bir nedeni yok. Bu durumda %100 tedavi seçeneği de yok…

Ya eminim gende çıkacaktır. Bebekler sandığımızdan güçlü. Şuan bir zarar görmemesi çok çok iyi demek iyi kontrol altında tutuyorsunuz kasılmalarını.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz rabbim şifa versin bir an önce bebeğinize nazara gelmiş yavrucak

Ne güzel uyuyor miniğim… Tekrar geçmiş olsun gelişmeler için buradayız dualarimizdasiniz. İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşacak miniğim :palms_up_together:t2::pensive:

Güzel haberlerini okumak için her gün bakmaya çalışıyorum güleç yüzüyle de hastaneden çıkarken görmek nasip olsun . Allah kalıcı şifa versin.

Adını bilip bilmediğimiz, dermanı olmayan tüm hastalıklardan Allah bizleri ve evlatlarımızı korusun.
Yaşadığınız stresi ve kaygıyı sizi gerçek hayatta tanimasakta çoğunluğumuz yeni anneler olarak kalbi olarak bizleride etkiledi emin olun…
Kimin duası kabul olunur bilinmez ama bu başlığı okuyan her anne siz ve sizin gibi zorda olan bebişlere şifa temennisinde bulunacaktır.

Bu geçen zor günleri “şükür ki atlattık” diye anımsayacaginiz günlere, Allah tez zamanda kavuşturması duasıyla.

Her işiniz kolay zahmetsiz sağlicakla size dönsün…
Güzel haberlerinizi de vereceğiniz gün yakındadır İnşaAllah…🫶🏻

Allah yar ve yardimciniz olsun hepimiz cok üzüldük bebeginize duamizda olucak bebeginiz Allah guzel sekilde saglikla cikabilmenizi nasip etsin kardesim dusunceleriniz dirayetiniz teslimiyetiniz cok guzel Rabbim size ve evladiniza kolaylastirsin

Çok çok geçmiş olsun . Rabbim şifa versın kendımj senın yerıne koyarak yazıyorum gercekten o çok zor bir durum. İnşallah tez zamanda ıylesır . Dualarımız senınle :pray::heart:

Merak edenler icin yazıyorum biz bugün taburcu ediliyoruz. Fakat çok sıkı bir takip ve yoğun nöbet ilaçları ile… Artık gerisi zamana kaldı… Destek olan. Dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkür ederiz. İnşallah bir gün de biz iyileştik diye yazabilirim…

Herkes gibi gir çık posta baktım şükür yine de evinize dönüyor olmanıza sevindim.Pazartesi sonuç çıkacaktı o ne oldu yani şimdi :face_with_diagonal_mouth:

Egg de bozukluk ilk gün ki gibi çıktığından ek ilaçlara başlatıldı. Bugüne kadar tutmaya devam ettiler. Şuan elimde 8 ilaçlık bir reçete var… Ne diyim… Sakin ve pozitif olmayı öğrendim ama :heart:

En kısa zamanda Rabbim şifasını versin. Ramazan ayıyla birlikte inşaallah bu zor günleri atlatırsınız. Dua her sıkıntının belini kırar. Tez vakitte çok çokk iyi olsun miniğimiz inşaallah :blue_heart:

İlaçların azalıp hiç kullanılmadığı bir zamanda gelecektir Allah’ın izniyle. Bu pozitiflik ve sakinlik bebeğinize de etki eder.Sağlıklı güzel günleriniz olsun :cherry_blossom::palms_up_together:t2:

Şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim tez zamanında şifasını versin inşallah dua edelim bol bol. Bizide böyle ara ara bilgilendirirsen seviniriz. Sen pozitif ol ki bebeğine aktarilabilsin senden etkilenir fazlasıyla o yüzden bu süreci kolaylıkla atlatirsiniz inşallah

Evinize geçtiğiniz için çok sevindim rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine yavrucagina şifalar versin güzel haberlerini bekliyor olacağız dualarımdasınız :heart:

Insallah canim insallah inan buna olur mu olucak inananlar ancak guzel mucizeler yasayabilir ancak Allah kerim ol der oluverir

İnşallah atlatacak büyüdükçe sizin desteğinizle. Allah size bağışlasın. Güçlü bi çocuk siz de böyle pozitif oldukça su gibi akıp gidecek.

Allah acil şifalar versin umarım sağlığına geri kavuşur yavrunuz dualarım sizinle :pray::white_heart:

Rabbim şifa versin inşallah. Adanada İlknur Erol var nöroloji doktoru hatta yanlış değilsem başkent Hastanesinde . Ben çocukken epilepse hastalığı geçirdim ve ilk muayenede fark edip doğru yönlendirdi . İki yıl ilaç kullandım ve iyileştim. O doktorun iyi olduğunu düşünüyorum. İnşallah bebiş de iyi olur .

Çok geçmiş olsun canım benim dualarımız sizinle bu günler de geçecek Allah’ın izniyle :people_hugging: