Arkadaşlar mrb 11 gün önce doğum yaptım bebeğin göbeği hala dusmedi bugun biraz kanamis hafif sallanıyor ama düşmedi birazda sulanmış gibi bı sıkıntı olurmi napmaliyim ağrı yaparmı bebeğe tecrübeli anneler endişeleniyorum cevap larsaniz sevinirim
Ağlıyor bezen aşırı çünkü
Öncelikle güle güle büyüt bebeğini korkma o düşer yakında sadece oynama ve orayı kurula bı pamuk yardimiyla oynatmadan kuru kalmasina dikkat et bebeğin zıbınına sürtüyor ister istemez birşey olmaz ona yapacak birşey yok kucağına aliyorsun sonuçta ondan olmustur sen takibini yap korkacak birşey yok ağrı yapmaz acımaz bebeğin ondan değildir ağlaması gazı vardır belkide geçmiş olsun
10 gunlukkendi sanirim altini degistirirken bi anda gobek bagina takildi bez sonrasinda kanama oldu bi kac gunde surdu bu doktora goturdum kokladi gobegi koku yok merak etme bisey olmaz dedi sen dikkat et yinede kuru kalsin aktif kanama olursa gotur tabikide
Tmm cnm çok teşekkür ederim
Tmm cnm
Hala dusmedi bakalım bekliyoruz
17 gun dustu bizimki cocuk kokacakdi artik yikamayin kesinlikle dusmeden dedi doktor
Yaa oylemi bende endişeleniyorum gecikti diye bende sıcak suyla siliyorum bı dusseydi yikardim
Cnm bide sana şunu soracaktim bebeği ne zamana kadar emmek için kaldırmak lazım yinsa bebeği kendi ne zaman uyanirsami emzirmeliyiz ben başlarda kaldiridm ama şuan kendi bazen uyaniyo bezende saat başı kalkıyor seninki nasil
Yeni doğan bebekler 2 saate bir anne sütü içebilirler. 2 aylık bebeklerin beslenme sıklığı ortalama 2-3 saatte birdir. 3 aylık bebeklerin emzirme sıklığı yaklaşık 3-4 saatte birdir.
Cnm uykusunda uyandırmak gerekirmi yani yenidoğan bebekker ne zmna kadar uykudan uyandırikmalk
Canim sen mucize annedeki yaseminmisin ordada ismin yasemin1 di sanirim etlikde dogum yapan? Ben 3 saatte bir kaldiriyorum 23 gunluk olduk sariligimizda yok cok sukur. Sen 2 saatte bi kaldir sarilik olma ihtimali var cunki hala
Rica ederim cnm
Hiç dokunmayın benimki de on ikinci günde düştü o süreçte sadece hastaneden eve ilk geltigimizde banyo yaptırdık.sonra yaptirmadik ki kurusun düşsün.bizimki bazen kanıyordu bile ama hiç müdahale etmedik
Evet cnm o benim etlikte doğum yaptim tm cnm kaldırıyorum sarılık riski ne zmana kadar oluyor ki ben diğer iki kızımda 30 gün kuvezde kaldirlar yanımda degillerdi sanki yeniden anne oluyor gibiyim unuttimisim herşeyi birde seninkide huysuzmu
Bizimki bazen saat başı kalkıyor üç saate kalmiyo huysuzlaniyot acaba gaz sancısı mi çekiyor anlamadim
Bekliyoruz bakalım düşmedi hala 12 gün
Yeni doğan dedikleri ilk 28 30 gunmus 2 saatte bir uyandirilmasi gerekiyor 1 aydan 2 aya kadar 2 3 saatte bir 2 aydan 3 aya 3 4 saatte bir 3 aydan sonra ne zaman uyanırsa o zaman diye hatırlıyorum ben …önceki hamileligimde ve bebekliklarinden aklımda niyeyse hiç bişey kalmadı tek tük anılar…o yüzden acemi anne gibiyim biraz