Gaz sancisidir canim yokda yeni dogan acikinca gazi olunca uykusu olunca huzirsuz olur 28 gune kadar yeni dogan sayiliyo ozamana kadarda sarilik olma ihtimali var sonrasindada tabi canim
Valla bende öyleyim şuan unutim gitti herşeyi
Tmm cnm sağol
Yani kendileri aciktigini üç aya kadar bilmiyor larmi aciktikca uyanmazlarmi
Üç aya kadar saat kurup kaldırmak lazimmi o zaman bizimki şuan saat başı bile kalktığı oluyor ama degisrmi bilmiyorum
Ben 2 saatte bir alarm kuruyorum ama dediğin gibi saat başı da kalkabiliyor kalktığı saatten yine 2 saat sonra ya kurup öyle devam ediyorum ilk ay muhtemelen sıçrayıp uyanıyor kokumuzu sicakligimizi isteyip uyanıyor vs aciktigi için uyaniyormu ondan emin değilim
Bide bu sarılık muhabbeti varya ondan da en geç 2 saat te bir emmeleri gerekiyor yoksa sarılık yukseliyormus
Bana çocuk doktoru gündüzleri 2 satte bir geceleri de 3 yada 3 buçuk saatte bir kaldirmami söylemişti
Bizimki iki gudnur saat başı uyanıyor huysuzlandi göbeği gece düştü çok şükür
Saatlik kalkiyo şuan üç zaate kadar daha hiç uyumadi
Benimki de uyumadı o kadar kısa süreli oluyo uykuları zaten sadece gündüzleri birbuçuk iki saati buluyo doktorun söylediği o sekildeydi
Teşekkür ederim
Kaç günde düştü kaç günlükken düştü göbeği bizimki duruyo daha
14 gün gece düşmüştü bende çok tedirgin oldum
Bizimki sanki iyice kurudu ama diyorum ya diğer iki çocuğu niyeyse hiç hatırlamıyorum bunun nasıl düşeceği hakkında hiç fikrim yok…bide tek hatırladığım annem diğerlerine bozuk para koymustu üstüne göbek deliği dışarı doğru olmasın diye onun herhangi bi etkisi varmı yoksa hurafelerden mi acaba
Aynen bende unutmuşum herşeyi emzirmeyi bile.benimde üçüncü parayida koymayın göbek fıtığı olanlar yapiyorlsr
diye duymustum ama oda zararli
Tamam annem koysada o gidince çıkarırım bugün düştü göbek bağı ama böyle bişey kaldı bu kendi gider mi ne yapmam lazım acaba
Evet bizimde böyleydi hala yara kabuk bağlıyor zamanla geçecek ama bezi üzerine bağlamayın
Banyosunuda yarın yaptırın ertesi gün yaptırdim.ben
Anneme düştüğünü daha söylemedim hemen yaptırmak ister diye yarın derim