Yeni doğan bebeğin göbeği

Yapmasın para ağır acır göbeği ben ilkndefa duydum onu eskiden göbek fıtığına koyarlarmis şişlik insin diye ama onu bile yapılmamask lazim

1 Beğeni

Dedim ugun göbek fıtığı olana konurmus o koymam dedim iyi sen bilin dedi :sweat_smile: ilk banyosunu yaptı bugün kuzum :heart:

1 Beğeni

Ne güzel sihhatler olsun​:slightly_smiling_face:bebise

1 Beğeni

Dün bizde ikinci banyoyu yaptık daha küçük ve havalar soğuk olduğundan haftada iki defa ancak yapabilirim heralde banyosunu

Bende öyle düşünüyorum pazartesi perşembe yapsa yeter sanki zaten çok fazla kirlenmiyo

1 Beğeni

Aynen yeterli bencede

1 Beğeni

Siizn bebek kaç günlük nasıl uyku duzeni

Haftada iki kere yikayim dedim bende ev sicak ama bizimki daha altini degistirirken hapsurmaya basliyo ikinci banyosunda burun akintisi oksuruk oldu bogazi kizarmis eve gelen ev sicak diyo ama bebe bi alt acmada usuyo napacam sasirdim ha

1 Beğeni

Allah Allah geçmiş olsun cnm bizimkide arada öksürük var ama oda kusmuktan heralde boğazı giciklaniyo hapsirikda oluyor

Şapka takiyormusun bide kundak yapıyorum ben

Belki usuyordur

Boğazını nasıl fark ettin kızarıklık gözüküyor mu

14 gün oldu bugün uykusuda hiç belli olmuyor bazen koyarken geri uyanıyor bazen 1 saatten fazla uyuyor gaz sorunu var gibi bazen onu çıkarırken uyanıyor bugün küstü nedense bende iki gündür ishal ve kusma var ona geçmez demi​:pleading_face:

1 Beğeni

Saglik ocagina goturdum dilinde pamukcukmu var diye oda bogazlari kizarmis dedi ateslenirse getir dedi gecdi sukur oksurugu burun akintisida . Sapka takmiyorum sevmiyo kundakdada durmuyo elleri illa disarda olacak uyumuyo agliyo

1 Beğeni

Ben 20 gün hastalık çektim cnm boğaz ağrısı burun tıkanıklığı çok şükür geçmedi en son dahada ilerledi üşüme titreme başladı doktora gittim antibiyotik başladılar cumadan beri antibiyotik kullanıyorum ağzımdan falan uçuk çıktı baya hastaydim şuan 21 günlüğüz bugün biraz daha iyim

1 Beğeni

Cnm sen genede kundakla sıcak tutuyo birde terini kontrole et ilk çocuğum da bilemedim çok terletmisim doktor fark etti ev soğuk diye çok giydirdim bronşit oldu üç aylikkken burnu tikaniyordu balgamlı öksürüge tutulmustu

Bide kundaklamiyorsan elleriyle üstünü acmiyormu nasıl yatiritorsun tam olarak

Durmuyo kundakda asla canim terlemiyo sukur sadece emzirirken saclari terliyo.

1 Beğeni

Masaalah Rabbim size bağışlasın cok tatlı:smiling_face_with_three_hearts: şapka giydirin derim bende başı usememesi lazım diye biliyorum terleyince usumesi kolay oluyo sapkasiz

1 Beğeni

İyi maşallah cnm