Yapmasın para ağır acır göbeği ben ilkndefa duydum onu eskiden göbek fıtığına koyarlarmis şişlik insin diye ama onu bile yapılmamask lazim
Dedim ugun göbek fıtığı olana konurmus o koymam dedim iyi sen bilin dedi ilk banyosunu yaptı bugün kuzum
Ne güzel sihhatler olsunbebise
Dün bizde ikinci banyoyu yaptık daha küçük ve havalar soğuk olduğundan haftada iki defa ancak yapabilirim heralde banyosunu
Bende öyle düşünüyorum pazartesi perşembe yapsa yeter sanki zaten çok fazla kirlenmiyo
Aynen yeterli bencede
Siizn bebek kaç günlük nasıl uyku duzeni
Haftada iki kere yikayim dedim bende ev sicak ama bizimki daha altini degistirirken hapsurmaya basliyo ikinci banyosunda burun akintisi oksuruk oldu bogazi kizarmis eve gelen ev sicak diyo ama bebe bi alt acmada usuyo napacam sasirdim ha
Allah Allah geçmiş olsun cnm bizimkide arada öksürük var ama oda kusmuktan heralde boğazı giciklaniyo hapsirikda oluyor
Şapka takiyormusun bide kundak yapıyorum ben
Belki usuyordur
Boğazını nasıl fark ettin kızarıklık gözüküyor mu
14 gün oldu bugün uykusuda hiç belli olmuyor bazen koyarken geri uyanıyor bazen 1 saatten fazla uyuyor gaz sorunu var gibi bazen onu çıkarırken uyanıyor bugün küstü nedense bende iki gündür ishal ve kusma var ona geçmez demi
Saglik ocagina goturdum dilinde pamukcukmu var diye oda bogazlari kizarmis dedi ateslenirse getir dedi gecdi sukur oksurugu burun akintisida . Sapka takmiyorum sevmiyo kundakdada durmuyo elleri illa disarda olacak uyumuyo agliyo
Ben 20 gün hastalık çektim cnm boğaz ağrısı burun tıkanıklığı çok şükür geçmedi en son dahada ilerledi üşüme titreme başladı doktora gittim antibiyotik başladılar cumadan beri antibiyotik kullanıyorum ağzımdan falan uçuk çıktı baya hastaydim şuan 21 günlüğüz bugün biraz daha iyim
Cnm sen genede kundakla sıcak tutuyo birde terini kontrole et ilk çocuğum da bilemedim çok terletmisim doktor fark etti ev soğuk diye çok giydirdim bronşit oldu üç aylikkken burnu tikaniyordu balgamlı öksürüge tutulmustu
Bide kundaklamiyorsan elleriyle üstünü acmiyormu nasıl yatiritorsun tam olarak
Durmuyo kundakda asla canim terlemiyo sukur sadece emzirirken saclari terliyo.
Masaalah Rabbim size bağışlasın cok tatlı şapka giydirin derim bende başı usememesi lazım diye biliyorum terleyince usumesi kolay oluyo sapkasiz
İyi maşallah cnm