Yenidoğan sürekli ıkınma

27 günlük bebeğim sürekli ıkınıyor. Memedeyken ıkınıyor uyurken ıkınıp uyanıyor ne yapıyorum ediyorum uyutamıyorum çoğu zaman ıkınmaktan. Karnı tok gazını dakikalarca uğraşıp çıkarıyorum gazı da yok kabız da değil yapabiliyor kakasını. Şaştım kaldım artık resmen sinir krizi geçiriyorum

Alt gazı vardır canım karnına masaj yap

Hiçbir şey fayda etmiyor inan. Yapıyorum çıkarıyorg yine aynı

Gaz damlası kullanıyor musun

1 Beğeni

Aynı şeyi bizde yaşıyoruz üst gazını çıkarıyorum alt gazını da çıkarıyor kakasını da yapıyor ama sürekli ikiniyor zorluyor kendini sonra da ağlıyor

Bağırsak düzeni oturmadığı için normal kakası cavıkda olsa ıkınıyor gazı hala vardır biraz çıkardı çıktı die bırakma uğraş birazda ha alt gazdan yapıyo benim oğlumdada var

Evet henüz daha çok küçük diye yenidoğan doktoru bize zinco gaz damlası önerdi onu kullanıyoruz

Çok zor bir durum Allah senin de yardımcın olsun şaşırdım kaldım bazen öyle zorluyor ki ne yapacağımı bilemiyorum

Epey uğraşıyorum hemen bırakmıyorum ama belki de halen kalıyordur bilmiyorum durmak bilmiyor çünkü hele ki memeye gelince resmen memeyle kavga ediyor

1 Beğeni

Gaz damlasını zaten çok küçük bebekler kullanıyor canım, damlayı değiştirmeyi dene baktın hala geçmiyor forumda bununla ilgili konu var orda daha detaylı paylaşımlar yapıldı ona bir göz at rahatlar bebeğin

Önerin var mı acaba hangi damla ile değişebilirim

Kimyon iç yanlış anlama sütten gaz geçiyordur yemene icmene dikkat et ben bir ara ekmek bile yemedim mayalı diye domates yemedim çay bile içmedim

Metsil damla günde 4 kez 15 tane kullandım ben bebeğim kolikti çok aşırı gazı vardı çok memnun kaldım hemde devlet karşılıyor

Yok neden yanlış anlayayım öyle de mi oluyormuş bilmiyordum içeyim ben de kimyon. Nasıl içmem gerekiyor

Teşekkür ederim bir bakalım biz de

kesinlikle gazdan canim bebegim 2.5 aylik 1 aydir rahat ettim daha surekli ıkınıyordu ust gazi cikiyordu allta cikiyordu dr a sordum bagirsak uzadigi gelistigi icin iki kaka arasina sıkışıyor o ıkınma yapiyor dedi
nurse harveys kullaniyorum bitgisel ilac degil eczanelerde satiliyor onu kullandim cok sukur surekli altran gaz cikariyor tum bagirsagi bosaliyor ıkınma bitti cok şükür

zinko bize hic yaramadi dahada gaz yapti bebegim agliyordu gaz cikartirken 3.gun attim nurse harveys kullan kesinlikle cok rahat edersin sende bebekte zinko ilac digeri bitgisel

Nurse harweys i ben de duymuştum ama devlet karşılamıyor fiyatı bana çok pahalı gelmişti diye geri durmuştum. Bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum bide. Asıl Nurse harweys için ilaç demişlerdi herkesi dinlememek gerekiyormuş demekki :innocent:

Belki de onu kullanıyorum diye gazlanıyordur oğlum. Bilemedim ki herkeste aynı etki de olmaz belki. Çok zorlarsa mecburen damla değişeceğim

yok canim nurse harveys bitkisel kesinlikle cok arastirdim

1 Beğeni