Zaditen damla kullanan anneler

Hanımlar oğlum 7 aylık 17 günlük bir süredir gece uykularimiz çok bölük bazen saat başı kalkip emiyor ve gece uyurken huzursuz sürekli hareket halinde Dr a gittik bana zaditen damla verdi her akşam 5 damla damlat dedi alerji ilaciymis uyku ve sersemlik yapıyor yan etkileride oldukça fazla aranızda kullanan var mı kullanmalı mıyım

Kızım alerjik ve uyku problemi yaşıyorduk doktorumuz verdi fakat uyutmak değil o bayıltıyo kullanmamayı tercih ettşm

1 Beğeni

bende kullanmak istemedim ama Dr verdiyse zararı yoktur ver dedi eşim verdim 5 damla şuan uykuya geçti daha yeni deneyimliyorum gündüz nasıldı sizin bebeğiniz ve benim bebeğim alerjik te değil kullanıp kullanmamakta çok kararsizdim bu gece hiç uyanmassa bir daha vermem galiba

Merhaba bizde bugun oksurugu var diye gittik bizede verdi balgamı alır öksürüğü keser ve uyku yapar dinlendirir dedi daha kullanmadım şimdi daha kararsız kaldım

Sersem gibi yaptı çoçuğumu evet uyudu ama uyumak bu değil

Evet bende geceleri sık uyanıyor gündüzleri de hiç uyumuyor dedim Dr a direk bu ilacı verdi ne yapacağımı şaşırdım kaldım uykusuzluktan Bende zorlaniyorum artık ama baygın gibi olursa vermicem heralde

İçeriğinde %94 etanol var yani alkol prespektüsünü okuyun göreceksiniz

Banada verdi doktor biraz dinlensin uykusu düzene girsin diye.
Akşam 9 damla ver demişti hatta 6 ay boyunca her gece kullan bırakma dedi. Bir kere kullandım çocuk uyanmadan sabahı etti. Gündüz sürekli esniyor .
Bir daha vermedim.

Banada bugün verdi kızlar egzaması var 15 gün kullanacağım korktum şimdi ya doktorumuza güveniyorum aslında kötü ilacı vermez diye düşünüyorum

Gecemi verdiniz

Doktora dediniz mi ne dedi

Akşam uyumadan önce ver dedi . 8.00 gibi verdim . 8.30 da uyuduk normalde gece 3 yada 4 kez uyanırdı .
Bi kere mırıldandı emzirdim uyudu . Oda uyuyordu uyanık değildi.
Doktora sormadım zaten uykusu düzene girsin diye verdi . Ama bu derece uyku yapacağını bilmiyordum açıkçası. Başka doktora sordum sana kalmış kullanıp kullanmamak zaten gözlemlemişsin dedi .

1 Beğeni

Anladım bnde bu akşam deniycem bakalım

8 yazmış ama 6 verdim

Ben iki ayri hastalik doneminde kullandim ama hic oyle etkileri olmadi bebeğimde.

Şuan yorumları okuyunca çok şaşırdım bende kullandım üstelik benim bebeğim uykuya direnen bir bebek ve hiç böyle bir yan etki olmadı keşke olsaymis biraz uyusa dinlense bende dinlenmiş olurdum :joy:

1 Beğeni

Benim kız 9 aylık.
Eşim hep verelim ne iyiymiş bu dedi​:joy::joy: o derece güzel bir geceydi. :partying_face::partying_face:Ama anne yüreği vermem artk

Gerçekten mi şuan verdim 1 saat oluyor çok sakinledi sersem gibi cidden ağır mi geldi anlamadım yazdım doktora şimdi 6 damla verdim bide 8 yazıyordu

Yok ya bende vermem daha

Alla alla bilmem bizimki mayıştı keşke yan etkisi olmasın da ya kormadim değil