Zaditen damla kullanan anneler

Ben dün akşam verdim sersemledi birazda grip gibi zaten çok etki etmedi gece 3 defa kalktı bu gece de vermedim valla alkol yazdığını görünce verip vermemekte çok tereddüt ediyorum

Evet öyleymiş açıkçası yan etkilerini okumuştum içeriğine çok bakmamistim dün akşam vermiş bulundum ama bugün vermedim

Damla değil de şurubu vermişti dr çok tikaliydi bebek öksürük falan vardı cigerlerde bogazda bsey yok allerji olabilir diye vermişti evet çok uyku sersemlik yaptı yaklaşık 1,5 hafta kullandık iyi de gelmisti

Akşam 7 bucukda verdim 8 bucukda çok uykusu geldi uyuttum 12 ye kadar arada mizirdandi uyku halinde idi sonra normale döndü 2 saatte bir uyanmaya devam

Ama öyle bı ilacı doktor neden veriyor biliyordur bunu ki yazdım cevap gelmedi daha doktora

Açıkçası sakinleşsin diye veriyorlar aslında uyuttuğunu onlar da biliyor bence

Burda yazılanları gorunce cok şaşırdım. Degil uyku, sersemlik bile yapmadi. Yukarida arkadas yazmış keske biraz uyusaydi, dinlenirdim diye, aynen öyle bende dinlenirdim biraz uyusaydi. Ki ben 10 ar damla kullandim sabah aksam.

Ayyy bugün vermez olaydım 5 damla verdim sabah ağlama krizi kasılmalar bacakları cekmeler kafayı geri atmalar cok zordu bıraktırdı… Başka doktora götürcem alerji için bakalım

Kaç aylık neye alerjisi var bulabildiniz mi .

Benim kızın doğduğu günden beri alerjisi var ama neye bulamıyoruz . Doktorda bıraktı artık her yolu denedik ama yok :joy::joy: anam üsülü beslenmeye geçtik :rofl:

1 Beğeni

Valla biz Yeni başladık tadimlarw yarın 6 aylık olcaz süt ve yumurta sarisindan şüphe etti çocuk doktoru göğsünde egzama var çünkü bende alerji doktoruna götürcem 17sinde bakalım be diycek bide çok huysuzlasti ağlıyor ayaklarını karnına çekiyor kendini geri atıyor çok zor durumdayim bir an önce gitmem lazim

Peki ne kadarlık sizinki

Sizde ne oluyor peki şikayetiniz neydi

Bizde 4. Ay gibi kanlı kaka başladı alerji testi yaptı bişey çıkmadı . Ama süt ve yumurtayı kestik . Bi süre kesilde yine başladı .
Kuruyemişten olur dedi onları kestik yine devam etti .
Kanlı kaka bitti şükür dedik bu sefer kaşıntı başladı kafasını yara edecek şekilde kaşıyor . Bazen karnını.
9. Ay kanı aldı 300 e yakın test yaptı hiç bişey çıkmadı . Normal hayata dön dedi artık çünkü doktorda bıktı . :grimacing:

Bu ayaklarını karnına çekme bizde de vardı. Karnına bağırsaklarına baktı gaz dolu dedi. Sıcak su dolu kovaya oturttum bi kaç kere rahatladı.
Her dönem farklı bir şey çıkıyor 9. aya girdik şimdi de yakamdan inmiyor sürekli ağzı göğsümde geziyor​:pleading_face:

Biz şu an 9. Aylığız. Bizim de bacağının dış kısmında egzaması vardı vücuduna yayılmasın diye bebek yağı ve krem günde 5 , 6 kez bunu yaptım öyle çözdük onu .
hiç nemsiz bırakma demişti doktor yağ içindeydi bildiğin o egzama olan kısmı hiç boş bırakmadım yağ sürdüm yada krem sürdüm.

Bnde nemlendirme yapıyorum şimdi krem verdi doktor o doldurdu egzama dedi ama alerji belirtiside dedi ikisi aynı şey mi

Ay Allah’ım sen şifasız dert vermesin… Sen emziriyorsun sanırım ondan kestirdi yumurta sütü… Ek gidada nasıldı

Bay bay nayt diye bir damla var ben onu kullanıyorum içeriği temiz ve huzurlu güzel uyuyor acıkınca uyanıyor geri hemen dalıyor bı araştır istersen canim ben memnunum

Şuan hem emiyor hem ek gıda devam . Her şeyi kestik ama yine devam etti onu bulamadık. dediğin gibi canım Allah her şeyin dermanını versin.