Zaditen damla kullanan anneler

Çok huzursuzlaniyor mu peki

Çok değişken . Kaşıntısı varken aşırı huzursuz ağlıyor bağırıyor . Ama kaşıntısı yokken çok iyi :woozy_face: 2 gündür aşırı huzursuz mesela gözünün önünden ayrılsam bağırıyor . Her yerde meme istiyor .

Doktor domatesi yasakladı ve kapya biberi alerjikmiş bunlar. Şimdi bunları deniyorum bakalım nolacak

Yani bende oğlumda kullandım doktor günde sadece beş damla ve sadece bı hafta kullan dedi hiç öyle uyku veyabaska bsey yapmadi önceden uyumuyordu damlayı kullandigimzda dokuz aylıktı şimdi bir yasinda uykusu yeni düzene girmeye başladı ama meme aşkı hiç bitmiyor şaşırdım şimdi siz böyle uyku hali veya başka şeyler deyince

1 Beğeni

İlk gece verdim uyku yaptı sonra sabahı verdim ağlama krizi gaz huysuzluk tavan yaptı bıraktırdı doktorda.. bebeğe göre değişiyor sanki

Ayy bizde şuan 8 aylığız meme düşkünlüğü var özellikle gece uyku bölük bölük sürekli uyanıp emmek istiyor mizmizlaniyor su ay bu ay duzelicek dedikçe düzelmiyor saldım gitti artık gündüz bir şekilde geçiyor da gece uykusuzluğu çok zor

Bu bir gerçek benmki bir yaşına girdi meme aşkı hiç bitmedi bitmeyecek gibide görünüyor ama hazır seninki küçük gece emzirmelerini kesmeye gayret et şuan ki aklım olsa öyle yapardım uykusu da düzene girer her uyandığında su ver meysu suyu gibi falan belki sende işe yarar