Bende 8 sene sonra doğurdum bende de hiç bişey yok ilk gibi resmen 3 çocuğa rağmen acemi anneyim
Bende korkuyordum bu ataklardan oda basimiza geldi ustune bide grip oldu iyice mafolduk
Allah şifa versin,
Bir sabah ansızın gelip, ansızın da gitti bizde. O neydi ne yaşadık hala anlayamadım
Çok zorladı mi sizi normal zamanından ne gibi değişiklikleri oldu acaba
Arkadaşlar bebeğim geceleri asla uyumak istemiyor kaç gündür uyutmaya çalışınca bağırıyo uykusu var ama etrafı izleyip agu gugu susmuyo uyumuyo gece 3 te ekstra enerji yükleniyo resmen çocuğa el kol durmuyo inatla gözünü ovalıyo ama uyumuyo sanırım atak bu oluyor
Benimkide gündüzleri aynı sekilde kucakta uyursa ne âlâ yerine koyarken kalkiyo guzduz toplasak 2 saat uyumuyo
Gündüz uykusu diye bir sey kalmamıştı. Surekli miz miz, kucakta, uyutmaya çalışınca aglama krizleri. Cok yordu o süreç, evde degil is yapmak yemek yemeye vakut bulamiyordum. Gecti ama 1 ay kadar sürdü bizde.
Kızlar bizimde başladı galiba 3 ay 15 günlüğüz iki gundue gece uykusu ve gündü uykusu yok tuaf sesler çıkarmaya başladı heycanlanmalar durup durup ağlama lar
Benimki 1 haftadır dediğin gibiydi 2 gündür fazla aglamiyo ama uykusu yok denecek kadar az gündüzleri koyuyorum hemen uyaniyo kucaktada iş yapamıyorum
Gazân mübarek olsun tez tamamda en hafif şekilde atlatirsiniz insaallah
Korkuyor tl geçen eltimgil geldi kucana aldılar hemen dudağını buzdu ağladı bugün annemgil geldi onalrda aynısını yaptı bazen kardeslerinden de korkuyor tuaf tuaf ağlamalar başladı birde sesler çıkarıyor bağırmaya basladi
Kendi sesini keşfediyormuş bizimkide öığlık bağırma garip sesler hrm yapıyo hem dinliyo uyumamak için her sey yapıyor
Aynen iki gündür tuaf harektleri
4 buçuk aylık bebeğim son 5 güne kadar akşamları 7 de uyur sabah 06.30 gibi uyanirdi. Gece de 2 kez falan emmeye kalkardı. Başlıklarda hep görüyordum atak atak diye bu nedir bizde yok yaşamadık daha derdim amaaaaaaa geldi bizi de buldu 5 gündür bebeğim 7 de aynı saatinde yatıyor. 8 'e kadar iki üç kez uyanıp sonra da uyumuyor. Kucakta duracak gezecek oyunlar şarkılar her şey güzel sorun yok. Uyutmaya geçirdin mi başlıyor ağlama krizleri. Oynarken arada da ağlama krizlerine giriyor ama yaklaşık 10 dk sürüyor sonra bir şey yokmuş gibi agulamaya keyfi yerinde takılmaya devam ediyor. Ayaklarını da çok hızlı ve sert atmaya başladı. Ne gündüz kaldı ne gece eşimle girmediğimiz haller kalmadı. Huni takmamiza az kaldı. Çok şükür ki 5 gündür yaşıyoruz daha bu durumu ama ne zamana kadar gidecek bilmiyoruz. Duş, oyun, gündüz dışarı çıkma vs bir sürü şey yapıyoruz. Bu süreç için önerileriniz varsa yazar mısınız ?
Atak döneminde kızım genelde kucakta aşağı yukarı ritmik dans eşliğinde yürüyerek beyaz gürültü ister. Ancak o şekilde sakinlesiyor. Özellikle anne karnını hatırlatan sesler ona iyi geliyor. Süpürge sesi ve su sesi gibi. Ve ten teması. Bir de kolik bebek müziği var Youtube da. Onu sever. Kızım 15 aylık atakları bu şekilde atlattık
Ona hayırlı olsun size geçmiş olsun diyelim en azından 4 buçuğa iyi gelmişsiniz bizim 3,5 ta başladı artık bütün gece oyun oynuyoruz uyutmaya çalışınca ağlama krizine giriyor çpk enerjik full tekmeleme agulama
inşallah sağ salim atlatırız Allahtan sahur başladı da kocam yine oturuyor uzun süre
Geçmiş olsun canım. Bizde yaşadık. Uyuyan bebeğim uyumaz oldu uykuya direnmeler sebepsiz ağlamalar pardon ağlama değil çığlık atmalar meme reddi falan hepsini yaşadık evde eşimle ruh gibiydik Allahımmm ne zaman geçecek diyordum hiç bitmeyecek gibiydi ama bitti. Şuan 5.5 aylık yine başladı ama atak değil diş çıkarıyor sanırım. Rabbim kolaylaştırsın geçecek ama
Merhabalar bir atakzede olarak bende burdayım kızım 360 derece döndü sanki gözlerinin içi gülen bebeğim şimdi sürekli ağlakyapabilse kalkıp bizi dövecek hırsından yüzümüze saldırıyor
ben öbür bebelerimde atak matrak anlamıyordum ya da vardı da ben bilmiyordum bu tatlı kavunum kök söktürüyor resmen bana Allah yardımcımız olsun hepimizin
Ayy 2ay 3 günlüğüz aynısı bizde de var sanırım 8.hafta atağı birde üstüne gaz eklenince aboo dün akşam iftara yakın 6 -6.5 uyandı saat 9.5 10a kadar ağla ağla uykudan gozleri kıpkırmızı oldu bana mısın demiyor asla uyumuyo sonra 15-20belki daha fazla memede kaldı o zaman uyudu ama 20-30 dk bu sefer gene meme salla salla uyudu sabaha kadar saat başı kalk şimdi saat 3-3.5 gibi uyandı emdi emdi uyudu çok zor artık kolik mi bir yerimi ağlıyor diye düşünmeye başladım ağlayınca az uz değil kızarıp kesilene kadar ağlıyor Allah yardımcımız olsuun