Anne Sütü gelmesi ve sütü arttırmak için ne yapabilirim?

Teşekkür ederim hoş buldum :revolving_hearts:bebeğimin gözlerinin akı biraz sarı oldu bugün. Annem de sarılık olmak üzere olduğunu bebeğin aç kaldığını söyledi. Bide emdikten sonra hep değil ama çoğu zaman sinirleniyor memeden ayrılmak istemiyor bu yüzden düşündüm doymadığını

1 Beğeni

Kızlar 1 ay 12 günlük olduk ama sütüm azalmaya başladı iki göğsümu sagdim 60 ml anca çıktı ve bu beni çok üzdü aşırı stresli günler atlattım sanırım stresden olduğunu düşünüyorum sütümü nasil artırabilirim

Geçmiş olsun, oy minik kuzu ,memeden ayrılmak istemiyorsa ya doymuyor yada memeyi emzik olarak kullanıyor ola bilir

1 Beğeni

Power pumping uygulayan var mı

Ben 3 aylıkken sağmıştım ikisinden toplamda 60ml çıkmıştı:melting_face:

Stersten kesile bilir elbette ki.
Stres,üzüntü bu tip duygulardan uzak durmalısın canım @FatmaYalçın bu konuda öneri sunan annelerimiz var ,oku istersen süt arttirma için​:ribbon:

Teşekkürler canım :two_hearts:

1 Beğeni

kimyon çayı ben de kaşıntı yaptı. :pleading_face: vücudumun üst bölgesi çok fena halde kasindi

Eczanede süt arttırıcı damlalar var belki işinize yarar birde dut kurusu iyi gelir

1 Beğeni

Benim hiç yoktu sütüm bu çayı yaptım çok iyi geldi sütüm geldi. İstersen bunu dene

Kaju je iki ogun arasi bile fark ediyordum

18 gönderi mevcut bir konuyla birleştirildi: İlk dişim parti önerisi

Bebeğim 39 haftada suni sanci ile doğdu sütüm gelmedi Şimdi bir iki damla geliyor Hep mama ile 35 40 ml arası besliyorum Sarılık oldu değeri 19 olmuştu 1 gün mor ışıkta yattı kuzum söylenen damlaları kullanıyorum her şeyi yaptım delirmek üzereyim lütfen banada tavsiye verin yeni anneler sütümü nasıl artırır kızımı besleyebilirim. Bebeğim 10 günlük oldu.

1 Beğeni

Kuru beyaz dutu kaynatıp suyunu iç canım baya süt yapıyor. Birde hurma ye bol bol.

Beyaz üzüm kulanın o çok faydalı

O bir iki damlayı muhakkak sağ ve bebeğe ver. Ayrıca sürekli sütün olmasa bile emdir. Benim de 2 gün boyunca yoktu. Hatta kayınvalidem sağolsun sütü yok diye diye moralimi de çok bozdu ama şükür uğraşınca geliyor

@İncininAnnesi Hoş geldin Aramıza :purple_heart:

Bestlak damlanı tavsiye ediyorlar

Bunu hergün günde 3 damla kullanıyorum ayrıca sağımda yapıyom 2 memeden ancak 10 ml geliyor artma olmadı 11 günlük bebeğim doymadı mama ile desteklyorum. Piskolojim alt üst