Bizim de yoktu, hiç belirti. Ben çiş yaparken bi anda ağlamasından şüphelendim. Baya ilerlemiş
Evet prema sundari tuvalet iletişimi
Çok geçmiş olsun, gerçekten zor. Bebeklerinmiz huzur bulsun diye uğraşıyoruz işte…
Size de çok geçmiş olsun. Evet her şey onlar için ![]()
Amin rabbim şifa versin
Yeşil kakada yapiyormu sizinki
Birde keçi peyniri de zarar verirmiki acaba kahvaltıda ne yiyorsunuz
Tmm teşekkür ederim
Ay ben sizin sorunuzu ve kendi soracağım hindistan cevizi sütü soya sütünü sormayı bile unuttum. Dana eti diyeti yapıyorum. Keçi koyun eti de yasak mı diye de soracaktım. Oradan oraya koşturmaktan soracaklarimizi unuttuk doktora. Cuma yeniden göreceğiz inşallah o zaman sorarım.
Olsun anneyiz insan çok unutkanlasiyo hem sizin açınızdan hem bizim acimizdan sorabilirseniz iyi olur ![]()
öğrenmiş oluruz
Tekrardan merhaba
Biz dün ultrason çekimi için hastanedeydik. Alerji doktorumuzla görüştük yeniden. Bir bebegin inek sütü veya dana eti alerjisi varsa anne keçi eti tüketebilirmis, o pek sorun cikarmiyormuş. Koyun eti ve ürünleri alerjik reaksiyona yatkın oluyormuş o yüzden sıkıntı olabiliyormuş. Süt olarak da hamur işlerinde hindistan cevizi sütü kullanabilirsin dedi bana. Soya sütü de alerjikmiş biraz.
Tmm cnm çok sağol Allah razı olsun ben iki gündür et yiyorum çocukta alerji yapmadı sadece peynir yediğimde alerji yaptığını fark ettim onuda keçi peyniri yiyebiliyorsaj alip deneyim
Hindistan cevizi sütü nerden bulabiliriz açana birde biz şimdi peynir süt tüketiyoruz çocukta eksiklik olurmi bana ezzaci çocukta kalsiyumdan eksik kalır hap kullan dedide
Doktorum bana kendi değerlerime baktirmami eğer düşükse kullanmamı söylemişti
Alpro diye bir marka var onun hindistan cevizi badem sütü vs var marketlerde oluyor genelde oradan alabilirsiniz
Nilky markası daha uygun fiyatlı oluyor sanırım. Yulaf sütü, badem sütü, hindistan cevizi sütü var. Ben kalsiyum kullanıyorum. Osteocare ismi. Süt ürünü içermeyen vegan kalsiyum almanız önemli.
Yani bebek bizim depolarimizdanmi alir kalsiyumu
Tmm teşekkür ederim
Nerden alabilirim acaba o ilacı daha ince doktor suda eriyen yazdı yan etki yaptı gaz yaptı cocugada banada
Hangi marketlerde bulunur acaba