Bizde media markdan aldik ama aparati parayla aldik acaba markasina goremi oyle bisey var ki canim
Bizde nasipleniyoruz bilgilerden iyi oluyo valla ![]()
Bakk o olabilir hiveydaaaaa .
Çünkü biz altus alacaktık adam kurulum ücreti var dedi 500 tl . Esimde 1 ,5bin daha veririm diğerini alirim dedi. Grundig aldik onun servsi bedava meslaa .
Demekki markaya gore anlaşmalari farkli oluyo bizde 400 kurulum ucreti verdik. Altusa bende bakdimda hic guzel durmuyodu valla
Hahaha hepimiz aynı yere bakmışız ellem![]()
![]()
Altusun kazanı hosuma gitmedi. Yoksa oda cok öneriliyordu yapay zekada da karsilatirma yaptim
aman canım evdeki hesap çarşıya uymuyor. Evde altis ile hover arasında kalmıştık mesala hiç grundig arastirmadim bir de baktım onu aldim belki sende öyle yaptın . Orda bu cook iyi deyip bir guzel de gaz veriyorlar ![]()
![]()
![]()
![]()
İnşallah getirirler canım hem yer kaplamamış olur hemde masraf olmamış olur ![]()
Olabilir komşum Siemens aldı aparatı parayla aldılar. Biz servis aradığında kurulum için aparat istediğimizi belirttik onlar ücretsiz taktı ama toplar ve koku için ücret ödedik.
Benimki Beko aparatla üstüne bağladılar ama çamaşır ve kurutma ayrı markalar olduğunda takıyorlar mı o konuda bilgim yok canım
tabi orda okadar cesit var bitane tavsiye veriyo sorarsan eger. İki tane tavsiye etti bizede kiz migrosa bakdik once hover vardi 12 bindi olmadi onu aliriz dedik ama iste bakalm
Dogrudur canim firmayla alakali bisey bu sanirim. Toplar işe yariyomu kullandinmi hic
Hem toplarla hem toplarsız kullandım ama farkı anlamadım. Süreyi biraz daha kısaltıyormuş öyle dedi kurulumu yapan kişi. O kadar para verdim kullanayım bari diyorum![]()
Sureyi kisaltsa bile ayarladigin sure kadar calismiyomu makina yoksa kuruyana kadarmi? Komsumda aldi makina topda aldida makinayi hic kullanmadi onada soramadim
Ayn oyle
Migrosda var miydi kiz biz görseydik direk alirdik![]()
![]()
Bize önermediler topları.
Programda gösterilen süre tahmini oluyor ben geçen gün attım çamaşırı kurutmaya 2.5 saat gösteriyordu 1.5 saatte kuruttu çamaşırın cinsine miktarına göre değişiyor sanırım top vardı o yıkamada ama bilmem toptan mıdır bence çamaşır azdı ondan
Topla 1 saat farkedecegini sanmiyorum ama. Dedigin gibi camasir azsa ondan olabilir
Valla görseydik alırdık direk. . Neyse aldik artık yapacak bitsey yok senin makina geldi mi ?bizimki carsamba gelcek galiba
Aynen bacim. Aradilar 30.40 dk geliyoz diye 1bucuk saat oldu gelen yok daha