Çay ve Kahve Keyfi ☕

Bızım buralar mısır ve pamuk arazileri olur oyle olunca daha cok sıcak oluyor ayy yaz gelm3den terledım :rofl:

1 Beğeni

Değil mi , kış yakacagi olup yazda klimaları olana güzel .

1 Beğeni

Ayyy hiç sorma Urfa’da yandım bu yaz perişan oldum resmen hem hamilelik hem doğum klima asla kapanmadı 3 ay boyunca böyle sıcak görmemiştim eminim ki 60 dereceye yakındı

Aynen felaketti bu yıl, hergecen yılı arıyoruz inşallah bu yıl öyle olmaz

İnşallah canım ya

bebişim uyumadı ama kahvemden olmayayım bari​:rofl:

8 Beğeni

Aman allahim :grinning_face::grinning_face::grinning_face:

Ahahahah​:rofl: doğru içemiyorum ama neyse

1 Beğeni

Bu içemiyor iken yaptığınız sunumsa ben birşey demiyorum vay arkadaş :grinning_face::grinning_face::grinning_face: bir gün bende buraya sunum fotosu atacağım manifestliyorum :grinning_face::grinning_face:

2 Beğeni

Helal olsun :grinning_face_with_smiling_eyes::rose:

1 Beğeni

Yapması kolay ama içmesi zor :rofl:kız yap sunumlarını neden olmasın kahveyi içmeyi güzelleştiriyor seviyorum ben böyle sunumlu munumlu :heart_eyes:

Sağol canım​:rofl::kissing_face_with_closed_eyes:

O sırada kahve yapmaya üşenen ben :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Ay yok ben üşenme yapamazsamda kızım yapar bana 10 yaşında bu aralar kahveye takmış anne sana kahve yapayım mı der sürekli :smiling_face_with_three_hearts:

7 Beğeni

:face_savoring_food:kahve severler saat farkı tanımıyor

O sırada kahve içmeye unutan ben :rofl:

bı yazı önüme çıktı bakır köy benı davet ediyor :rofl:

4 Beğeni

Benide 3 çocukla orası bekliyor ama biraz daha bekletiyorum ben bebişim büyüsün öyle yazık anasını şimdiden çıldırmış görmesin istiyorum :joy:

1 Beğeni

Şöyle düşün açılan bir kapı var. Ya o kapı

Böyle olsa idi :rofl::rofl::rofl:

3 Beğeni

Önceleri çok yapardım böyle sunumlar ama artık hiç arkadaşım yok kendime ve eşime bir tane ikili bir tane de dörtlü fincan bıraktım geri kalanını kutusundan hiç çıkarmadım dolapların üstünde duruyor. Buraya tayin olduğumuzdan beri bir ailelerimiz geldi birkaç defa komşu hoşgeldine geldi. Birkaç defa da eşimin iş arkadaşları eşleriyle geldi. 7 ayda en fazla 10 defa misafir ağırlamışımdır ancak. O yüzden biri gelince sunumluklar çıkıyor geri yerine koyuyorum.
Çok güzel görünüyor keyifle içilsin :smiling_face_with_three_hearts: