O kapı bana tek çocukta açıldı sen yine iyisin ![]()
![]()
Yaaa
teşekkür ederim canım bende yeni eve taşındım 3 ay oldu gelen giden çok fazla oğlumda 5 buçuk aylık hem onun yanınnia hem eve hem oğlumun sünneti derken evim haftada bir ya müsait oluyor yada olmuyor sürekli gelen giden oluyor fırsatım yok oturmaya sunuma artık alıştık günlük kendimize bile yapıyoruz kızım bile kahve yaptığında sunumsuz getirmez oldu hoşuna gidiyor ![]()
Gel bacım ben yapayım usengecligim geçerse
ben daha tek tabancayim, ikinciyi düşünemiyorum uykular haram ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Daha eşim dıyor 4 olsun 4 okursa o kapıda gasılhane olur ![]()
Vala oyle uyku neydı nasıldı
saol canım benım içmiş kadqr oldum ALLAH razı olsun yoknyok sen @Kuti ve @TülayOzan getırmelisiniz 2 olmalı kardeş olmalı kardeş candır bıde @Esoş ta bir nedir kaynanam sizi duysa kalpten gıder onun eşi ölmeseydi dıordu daha getırıcektım ![]()
Gözüme hitap eden seyler enerjimi yerine getiriyor benim ![]()
Maşallah kızın da alışmış sende gòre göre. Yeni eviniz hayırlı olsun güle güle oturun huzurla sağlıkla. Oğlunun sünneti de hayırlı Allah askerliğini evliliğini de göstersin inşallah ![]()
Biraz daha büyürse ikinciyi belki düşünebiliriz. Ama eşim asker hep yalnız kalıyorum zor oluyor. Önce bu miniği biraz büyütelim kendi ihtiyaçlarını görmeye başlasın hemde bir tedavi görüyorum ilaçları tamamen keselim ondan sonra Allah da kısmet ederse isterim kardeşi olmasını
Allah evlat isteyen bekleyen herkese sağlıkla anne baba olmayı nasip etsin inşallah ![]()
Kuşlarrrrrr beni de alın kuşlarrrrrr ![]()
![]()
Allah in dediği olsun ![]()
![]()
Bende istiyorum, yaş geçiyor
sabrımız kalmayacak belli süre sonra , dün gece yarım saatte bir kalktı , kendime kizarken yakaladım hep Allah im affet , senden çok istedim bu bebeğimi , layıkıyla yetistirmemi nasip et ![]()
![]()
Evet sızın ıcın hayırlısı neyse o olsun İNŞALLAH ![]()
Kuşlar seni alamaz sen hele ıkıle o zaman alır kuşlar seni ![]()
Amin amin vala banada arqda kırız gelıyor sonra tovbe edıyorum dua edıyorum ama Rabımde bız annelerı bildiği için bıze masama tanımış anne yüreğimiz ne kadar kıssadan gene hemen gecıyor bu sabah bıle 3 nede saldırdım edep yoksunları diye diye ![]()
Namissizzlar ![]()
![]()
![]()
Kız ebep yoksunlari kibar kalıyor olmamış , başka şey bul sen ![]()
Kızlar benim gibi evi karanlık olan var mı ya
hava biraz bile kapalı olursa salonum çok karanlık oluyor. Salonun şekli uzun dikdörtgen, büyük biraz ama pencereler sadece bir uçta var. Evimin konumunu sakinliğini vs çok seviyorum ama salonum ve mutfağım böyle çok karanlık olduğu için gün içinde benim ruh halimi çok etkilediğini düşünüyorum.
Pencerenin yarısında bir de balkonum var bu arada, kapalı balkon. O da biraz kapatıyor sanırım, bi de tam önünde kocaman bi çam ağacı var ![]()
Bukadar degil ama benim salonda karanlik oluyo dikdorgen iki pencere var ama ust daire daha buyuk cikinti var pencerinin onunde oda karanlik yapiyo az gunes dogsa ev aydinlansa temizlik yapasin geliyo yoksa kasvetli oluyo ![]()
Aynen öyle oluyo ya karanlık olunca da tüm gün yatmak istiyorum
gerçekten etkisi var bence de.
Oo olmazmi var tabi