Çay ve Kahve Keyfi ☕

Bu kadar olmasa da benimki de biraz karanlık bende ışığı açıyorum yoksa içim sıkılır

1 Beğeni

Ben de bi kaç kere öyle yaptım ama normalde tesettürlü olduğum için perdeler açıkken ışığı açamıyorum. Perdeleri kapatıp ışığı açarsam da hepten akşam olmuş gibi geliyor :joy: ne yapacağımı şaşırıyorum o yüzden.

https://www.instagram.com/reel/DUanmwsDHAw/?igsh=MWxwaGY5cmEwaXVzOQ== vala benımkıler tamda böyle :rofl: ee ne koyayım isimlerini genelde onlara kızınca edep yoksunları ALLAH sizi hidayet etsin cokkk sinirlendim maymunlar derim :rofl: varsa sende cazip isimler açıgım yenılıklere :rofl:

Senin kaktüs çiçeğin dua edıyor gıbı durmuş :rofl: yoksa banamı oyle gelıyor :grin:

1 Beğeni

Evet oyle ben hep diyorum bize dua ediyo diye :rofl:

1 Beğeni

Aman iyi barı bıan dedım bana gene gelmişler dıye korktum :rofl: ama guzel olmuş

Kız benim beyinde öyle şeyler yüklü değil :smiley: aşkım çiçeğim balık meleğim anam kurbaney vsvsvs var :smiley:

1 Beğeni

Bizde aldikkk, bu çok güzelmiş canimmm , baya derinde , şimdi oyuncaklarını koyacağız kurduk :slight_smile:

Aklımda kalacağına oglusumun odasında kalsın dedim aldım:D ekonomi bizim gibiler sayesinde diri kalacak

4 Beğeni

Severken onlar bende de var kızınca kı sozler onemlı :rofl:

Güle güle kullansın bol oyuncakla dolsun :heart_eyes: evet ya baya oyuncak alıyor içi derin

Eşek sipasi çok tatlı değil mi :smiley:

1 Beğeni

Teşekkürler inşallah canım :rose::face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Yaa nasip​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Yok babası hem seyid hemde imam ona dıorum sanılır kurşuna dizerler benı :rofl:

Ya Fettah ya Rezzak :smiley:

1 Beğeni

Konuyu kacirmisim kim seyyid

1 Beğeni

Ezginin kocası :slight_smile: