Çok güzel motive ediyosun teşekkür ederim inşallah gördüğün gibiyimdir Allah katında da ![]()
![]()
![]()
Bende seni tanıdığıma
estağfurullah ne yapıorum kı swn ıyı gormek istedıgın içindir
![]()
Oylesındır ALLAH ın ıznıyle temız kalbın varkı boyle guzel niyetlerin var İNŞALLAH bırgın kalsınlar gecenlerın hepsı amellerin olur ![]()
Amiiiiiin çok sağ ol canım benim ![]()
![]()
![]()
Amin amin ![]()
![]()
Asili uyuttum etkinliğini hazırladım iki de konu bitirdim akşama yemeğim de var. O zaman bir yorgunluk kahvesini hak ettim ![]()
14.30 da uyudu bugün geç kaldı. 20 dk sonra uyanır. Ama beni çok yordu. Eşim iki gündür yok babasını özlediği için hırçınlaşıyor bazen. İki gün sonra gelecek. İnşallah sabırla idare edebilirim ![]()
Bugün biraz hava almak için yakınımdaki bir kafeye gittim, kafenin oyun alanında kızım oynarken ben de bi kahve içerim dedim ama kahveyi kızım kucağımdayken içtim
güya dinlenmek için gittim ama 2 kat yoruldum. Neyse kendi başına oynadığı günlerde inşallah rahat bi kahve içebilirim ![]()
![]()
olsun bu kahvelerin daha keyifli olduğunu onlar büyüyünce anlayacağız gerçekten ya. Saçlarını seveyim onun![]()
Ayy o günler ne zaman gelecek acaba ![]()
Asil tek başına oynarsa en fazla 20 dk falan oynar. O da bana yetmiyor.
Eğer kpss de başarılı olamazsam oyun cafe açma fikri var aklımda eşimde biraz araştiŕma yapmış bakalım gelecek bize ne gösterecek ![]()
Bu zamanların tadını çıkarmak gerek çünkü bir daha bu kadar minik olmayacaklar. Afiyet olsun kızınla date yapmışsın bugün. Minik kahve arkadaşı ![]()
Maşallah çok tatlı olmuş saçları bizimki baglatmiyor saçına el dagdirmiyor böyle görünce hoşuma gitti
Keyif yok malesef hazirlik bol bol cumartesi misafirlerim var.
Orası da öyle gerçekten o oralarda gezip dolaştıkça ben mutlu oldum sürekli gülümseyerek takip ettim
insan çok duygulanıyor bu günler geride kalacak diye düşününce.
Zeynep de tek başına oynar bazen ama öyle çok uzun süre değil. Umarım gerçekleştirirsin o hayalini, çok güzel yaparsınız bence oğlun için yaptığın etkinliklerden belli oluyor zaten ![]()
![]()
![]()
Kaç aylıktı kızınız?
Zeynep de bağlatmazdı şimdi önüne bir şey verince duruyor bazen. Hatta hiç toka bile takamazdım hemen elini atıp çekerdi bozardı. Sadece incecik lastik tokaları takardım. Şimdi o kadar farketmiyor taktığımı farketse yine çıkarır ![]()
Ağlamasınlar mızmızlanmasınlar yorulmayız zaten. Bazem herşeye ağlıyolar ya durup dururken birşey yokken ortada ona tav oluyorum
bugün öyle birgünün içinden çıktom da. Savaştan çıkmış gibiyim
Ay gerçekten öyle en yorucusu o, bir de uyumamaları ![]()
Kısmet bakalım
Yakın olsaydık zeynoşla arkadaş olurlardı bizde çay kahve içer sohbet ederdik ![]()
Uyumamalarına da tamamım ağlamasın huysuzlanmasın güzel güzel takılalım . Ama hem uyumayıp hem durmayınca sinir geliyor ![]()
Üstüne bir de bir şey yemek istemezse tam kıvamında deliriyor insan ![]()
![]()