Çay ve Kahve Keyfi ☕

Çok güzel motive ediyosun teşekkür ederim inşallah gördüğün gibiyimdir Allah katında da :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::rose:

1 Beğeni

Bende seni tanıdığıma :smiling_face_with_three_hearts: estağfurullah ne yapıorum kı swn ıyı gormek istedıgın içindir :face_blowing_a_kiss: :rose:

1 Beğeni

Oylesındır ALLAH ın ıznıyle temız kalbın varkı boyle guzel niyetlerin var İNŞALLAH bırgın kalsınlar gecenlerın hepsı amellerin olur :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amiiiiiin çok sağ ol canım benim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Amin amin :folded_hands:t2::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Asili uyuttum etkinliğini hazırladım iki de konu bitirdim akşama yemeğim de var. O zaman bir yorgunluk kahvesini hak ettim :smiling_face_with_three_hearts:

14.30 da uyudu bugün geç kaldı. 20 dk sonra uyanır. Ama beni çok yordu. Eşim iki gündür yok babasını özlediği için hırçınlaşıyor bazen. İki gün sonra gelecek. İnşallah sabırla idare edebilirim :folded_hands:t2:

7 Beğeni

Bugün biraz hava almak için yakınımdaki bir kafeye gittim, kafenin oyun alanında kızım oynarken ben de bi kahve içerim dedim ama kahveyi kızım kucağımdayken içtim :face_with_hand_over_mouth: güya dinlenmek için gittim ama 2 kat yoruldum. Neyse kendi başına oynadığı günlerde inşallah rahat bi kahve içebilirim :sweat_smile:

8 Beğeni

:heart_eyes::heart_eyes: olsun bu kahvelerin daha keyifli olduğunu onlar büyüyünce anlayacağız gerçekten ya. Saçlarını seveyim onun​:heart_eyes:

1 Beğeni

Ayy o günler ne zaman gelecek acaba :woozy_face::face_with_spiral_eyes: Asil tek başına oynarsa en fazla 20 dk falan oynar. O da bana yetmiyor.
Eğer kpss de başarılı olamazsam oyun cafe açma fikri var aklımda eşimde biraz araştiŕma yapmış bakalım gelecek bize ne gösterecek :smiling_face:

1 Beğeni

Bu zamanların tadını çıkarmak gerek çünkü bir daha bu kadar minik olmayacaklar. Afiyet olsun kızınla date yapmışsın bugün. Minik kahve arkadaşı :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Maşallah çok tatlı olmuş saçları bizimki baglatmiyor saçına el dagdirmiyor böyle görünce hoşuma gitti

1 Beğeni

Keyif yok malesef hazirlik bol bol cumartesi misafirlerim var.

1 Beğeni

Orası da öyle gerçekten o oralarda gezip dolaştıkça ben mutlu oldum sürekli gülümseyerek takip ettim :pleading_face: insan çok duygulanıyor bu günler geride kalacak diye düşününce.

1 Beğeni

Zeynep de tek başına oynar bazen ama öyle çok uzun süre değil. Umarım gerçekleştirirsin o hayalini, çok güzel yaparsınız bence oğlun için yaptığın etkinliklerden belli oluyor zaten :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Kaç aylıktı kızınız? :smiling_face: Zeynep de bağlatmazdı şimdi önüne bir şey verince duruyor bazen. Hatta hiç toka bile takamazdım hemen elini atıp çekerdi bozardı. Sadece incecik lastik tokaları takardım. Şimdi o kadar farketmiyor taktığımı farketse yine çıkarır :face_with_hand_over_mouth:

Ağlamasınlar mızmızlanmasınlar yorulmayız zaten. Bazem herşeye ağlıyolar ya durup dururken birşey yokken ortada ona tav oluyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: bugün öyle birgünün içinden çıktom da. Savaştan çıkmış gibiyim

1 Beğeni

Ay gerçekten öyle en yorucusu o, bir de uyumamaları :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Kısmet bakalım :smiling_face: Yakın olsaydık zeynoşla arkadaş olurlardı bizde çay kahve içer sohbet ederdik :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Uyumamalarına da tamamım ağlamasın huysuzlanmasın güzel güzel takılalım . Ama hem uyumayıp hem durmayınca sinir geliyor :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Üstüne bir de bir şey yemek istemezse tam kıvamında deliriyor insan :grinning_face_with_smiling_eyes::see_no_evil_monkey:

2 Beğeni