Ah keşke ne güzel olurdu, birlikte etkinlikler de hazırlardık ![]()
Evet ya tam olarak öyle bir dönemden çıkalı 1 gün olıyor ![]()
çıktok mı ara mı verdik orası da meçhul
Yaa ben de öyle düşünüyordum da geçen gün hiç çıtı çıkmadı asla ağlamadı ama 9 da uyuttuğum kızım 10 da bi uyandı gece 3e kadar uyutamadım. Geçirdiğim sinir krizini siz düşünün. Herrr şeyi denedim kolumda da salladım ayağımda da salladım 3 4 kere emzirdim hepsinde öylece yattı ve keyif yaptı kollarım bacaklarım ağrıdı sallamaktan. O yüzden uyumaması da çok zorluyormuş onu anladım
Ne güzel bir ortam oldu ya hayali de olsa hoşuma gitti ![]()
Reklamlardan sonra kaldığımız yerden devam edeceği diyen kutay ![]()
Dimi ama hayali bile güzel. Siz hangi şehirdeydiniz?
Bitlis/Ahlattayız yakın mıyız
Oo ben İstanbul’dayım
hatta buradaki bir kaç kişiyle buluşacaktık ama yer istanbul olunca onlarla bile buluşamadık
Bazen benimkine de geliyolar . Gece 11 gibi uyanıyor. Biraz bekliyorum uyutmayı deniyorum hemen dalmıyosa zaten uyumayacsğını anlıyorum . Işığı açıp oyun oynuyorum yoruyorum onu biraz saat 1 buçukta uyutmaya başlıyorum en geç 2de uykuya geçiyor
İnşallah devam etmez ya ![]()
![]()
tetagil aldığımızdan beri rahatladı gerçekten iştahı da geldi . İnşallah denk gelmsmiştir cidden o iyi gelmiştir ![]()
Uzaktaymışız ya ![]()
Tetagil ve karanfillk zeytinyağının çok faydasını gördük ya. Hatta bazen bu tetagili bulandan Allah razı olsun diyorum
Bir de gaz damlası vardı metsil o da çok iyi geldi. Onu kullanınca da derdim. Simdi de mama sandalyesi dışında oturtturamadığım için mama sandalyesini bulana dua ediyorum ![]()
![]()
14.5 aylık olucak haftaya su an tam sokup atıyor saçlarına dokununca bile bırakmıyor belki biraz daha büyüyünce o kıvama gelir benim kızım da
Bize yakınsın gecen sene geldık oraya guzel bir yer bende dıyarbakır ilçesindeki ama batman bıze daha yakın vana giderken uğramıştık
Ahlat yazın çok güzel ama kışını hiç sevmedim ![]()
![]()
![]()
![]()
Oyy umarım düzene girer ya, geçecek diyorum ben de hep. Düzelicez inşallah ![]()
Evet ![]()
Evet evet bizimki de daha 1 aydır biraz daha izin vermeye başladı ![]()
Asille boyama yapacaktık git çalışma odasından boya getir dedim gitti bekledim gelmedi sesi geliyor " aa buyda ne vaymış " merakla bekledim. Ve getirdiģine bakın
Oku oku dedi okudum hiç kıpırdamadan dinledi ![]()
Diyarbakıra üç defa gittim çok güzel bir şehir. Ben şehirlerin ruhu olduğunu düşünürüm. Diyarbakırın tarihi yerlerindeki yaşanmışlıkları hissettim ![]()