Çay ve Kahve Keyfi ☕

Ah keşke ne güzel olurdu, birlikte etkinlikler de hazırlardık :pleading_face:

1 Beğeni

Evet ya tam olarak öyle bir dönemden çıkalı 1 gün olıyor :grin::grin: çıktok mı ara mı verdik orası da meçhul

Yaa ben de öyle düşünüyordum da geçen gün hiç çıtı çıkmadı asla ağlamadı ama 9 da uyuttuğum kızım 10 da bi uyandı gece 3e kadar uyutamadım. Geçirdiğim sinir krizini siz düşünün. Herrr şeyi denedim kolumda da salladım ayağımda da salladım 3 4 kere emzirdim hepsinde öylece yattı ve keyif yaptı kollarım bacaklarım ağrıdı sallamaktan. O yüzden uyumaması da çok zorluyormuş onu anladım

1 Beğeni

Ne güzel bir ortam oldu ya hayali de olsa hoşuma gitti :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Reklamlardan sonra kaldığımız yerden devam edeceği diyen kutay :sweat_smile:

1 Beğeni

Dimi ama hayali bile güzel. Siz hangi şehirdeydiniz?

1 Beğeni

Bitlis/Ahlattayız yakın mıyız

2 Beğeni

Oo ben İstanbul’dayım :woman_facepalming:t2: hatta buradaki bir kaç kişiyle buluşacaktık ama yer istanbul olunca onlarla bile buluşamadık

1 Beğeni

Bazen benimkine de geliyolar . Gece 11 gibi uyanıyor. Biraz bekliyorum uyutmayı deniyorum hemen dalmıyosa zaten uyumayacsğını anlıyorum . Işığı açıp oyun oynuyorum yoruyorum onu biraz saat 1 buçukta uyutmaya başlıyorum en geç 2de uykuya geçiyor

1 Beğeni

İnşallah devam etmez ya :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: tetagil aldığımızdan beri rahatladı gerçekten iştahı da geldi . İnşallah denk gelmsmiştir cidden o iyi gelmiştir :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Uzaktaymışız ya :slightly_frowning_face:

1 Beğeni

Tetagil ve karanfillk zeytinyağının çok faydasını gördük ya. Hatta bazen bu tetagili bulandan Allah razı olsun diyorum :smiling_face: Bir de gaz damlası vardı metsil o da çok iyi geldi. Onu kullanınca da derdim. Simdi de mama sandalyesi dışında oturtturamadığım için mama sandalyesini bulana dua ediyorum :sweat_smile::sweat_smile:

1 Beğeni

14.5 aylık olucak haftaya su an tam sokup atıyor saçlarına dokununca bile bırakmıyor belki biraz daha büyüyünce o kıvama gelir benim kızım da

1 Beğeni

Bize yakınsın gecen sene geldık oraya guzel bir yer bende dıyarbakır ilçesindeki ama batman bıze daha yakın vana giderken uğramıştık

1 Beğeni

Ahlat yazın çok güzel ama kışını hiç sevmedim :face_with_thermometer::cold_face::face_with_medical_mask::pensive_face:

1 Beğeni

Oyy umarım düzene girer ya, geçecek diyorum ben de hep. Düzelicez inşallah :sweat_smile:

1 Beğeni

Evet :woman_facepalming:t2:

1 Beğeni

Evet evet bizimki de daha 1 aydır biraz daha izin vermeye başladı :joy:

1 Beğeni

Asille boyama yapacaktık git çalışma odasından boya getir dedim gitti bekledim gelmedi sesi geliyor " aa buyda ne vaymış " merakla bekledim. Ve getirdiģine bakın :smiling_face_with_three_hearts: Oku oku dedi okudum hiç kıpırdamadan dinledi :smiling_face:

4 Beğeni

Diyarbakıra üç defa gittim çok güzel bir şehir. Ben şehirlerin ruhu olduğunu düşünürüm. Diyarbakırın tarihi yerlerindeki yaşanmışlıkları hissettim :smiling_face:

1 Beğeni