Çay ve Kahve Keyfi ☕

Bardakta aynı bana benziyor :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

Afiyet olsunn canimm

1 Beğeni

Benimde çaya karşı hassasiyetim var. Bi yere gittik diyelim oturuyoruz çay demleyelim mi dendiği zaman içim ısınıyor mutluluk doluyorum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ahahah bu bardağı herkes kendine benzetiyor :grinning_face_with_smiling_eyes: teşekkürker canımmm

5 Beğeni

Gözüne dikkat et sırada gözün var :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Çayları görünce çay içesim geldi. Yemekten sonra hemen bir çay demleyeyim bende :smiling_face:

Yeni fincanlar çok güzelmiş cok beğendim güzel günlerde kullan inşallah :heart_eyes: Keyifli kahveler içilsin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Onu demedim dimi gözümü yırttı geçende :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Bu iyileşmiş hali tabi :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Kahve kadını ya​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Aboo bu bebeler bizi sakat eder mi eder ya Asil de sürekli saçımı çekerdi parmağını gözüme sokmaya çalışırdı. Hem keşif yapıyorlar hemde tepkimizi ölçüyorlar. En çok nereye tepki verirsek ısrarla yapıyorlar. İyi ki gözünün içine denk gelmemiş.
Ben şunu farkettim babası tepki vermiyor o yüzden ona bir şey yapmıyor ama bana çok yapıyor öyle şeyleri. Demekki verdiğim tepki hoşuna gidiyor.

1 Beğeni

Evet ya bizde merak ediyoruz eşime hiç birşey yapmıyo yanağını okşayıp seviyor. Ben şamar oğlanı bide zevk alıp çığlık atıp gülüyo​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Off evet yaaa​:rofl::heart:

1 Beğeni

Teşekkürler canım :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Kedi gibiler sürekli tırmıklıyorlar​:rofl:

1 Beğeni

Gerçekten kediye çok benzetiyorum :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Evet cidden öyle. Evde kedim var 10 yaşında asil parsa devretmiş sanki tırmık işini :rofl: yaşlandı artık o hep uyuyor

1 Beğeni

Yaşlsnmış ama gerçekten :grinning_face_with_smiling_eyes: mekanı asile bırakmış :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Gerçekten öyle ya aile evine gittiğimde üst komşum hemen der çay koyuyorum gelin diye. Çay içer film izleriz beraber. En iyi gelen anlar

1 Beğeni

Çaydan başka bu kadar iyimhissettiren içecek yoktur

1 Beğeni

Vala senınle kahveyı sever oldum içmeden hçkahvetı sevdım afiyet şifa olsun

1 Beğeni