Çay ve Kahve Keyfi ☕

Canım benim :heart::blossom::heart::blossom:

1 Beğeni

Işık çok parlak olursa gözümü alır. (Gözümde keratokonus var onun için crosslink ameliyatı oldum.) Ondan fotoğraf karanlık görünüyor :smiling_face: Ders çalışırken çay iyi geliyor :blush:

5 Beğeni

Afiyet olsun ve kolay gelsin canım Allah zihin açıklığı versin :heart:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çayın mutlulukla ilgisi var

4 Beğeni

Oh mis yaa ben de şimdi demliyorum, fotoğrafları rı görünce daha da sabırsızlanıyorum :face_with_hand_over_mouth: bu defa uyanır uyanmaz cam silerek güne başladım :rofl: çocukla yalnızken hep gözümde büyütüyodum erteleyip duruyordum eşim evdeyken yaparım diye. Bi cesaret geldi giriştim hiç bir şey de yokmuş aslında :rofl: tabi ki çok az bir kısmını silebildim evimde o kadar çok pencere var ki 2 tane kapalı balkonla birlikte :person_facepalming:t2: kahvaltıya halim kalmadı şimdi de :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Helal kız hergün kendine çay demliyosun :grinning_face_with_smiling_eyes: ben daha kahvaltı yapamadım

Masallaahh , ben üç aydır cam silmiyorum yağmur kar durmadı . Bayram öncesi silerim heralde :slight_smile:

Kolay gelsin canim

1 Beğeni

Tabiii , sabahli akşamli:)

İlk cihangirin kahvaltisini yaptırıyorum , o sırada demleniyor . :slight_smile:

Mutlu oluyorum ocağın altı yanıp çay demlenince :heart::palms_up_together:

1 Beğeni

Aboo bi dunya evde iş beni bekliyo canimi çekdirdiniz halbuki içmişdim çay :grin: isler biraz daha beklesin

3 Beğeni

Amaaaan iş bitmezz , çay koy :smiling_face_with_three_hearts:

Bitmiyo valla canim ya bide okula giden kizim olunca valla zor yetisiyom herseye

1 Beğeni

Bu ara yine diş sancımız tekrar başladığı için geceden beri çekiyorum . Ne mama düzgün yiyor ne yemek ne su. O yüzden çay beni demlesin

Oyyy geçmiş olsun canimm, bu böyle gidecek anlaşılan :frowning:

Saye’nin ben anne olmayı beceremedim dediği noktadayım. Gerçekten çok bunaldım çok sıkıldım artık

1 Beğeni

Zaman zaman ben de o noktaya geliyorum, hatta Saye geri dönse de dertleşsek diyorum bazen. Her dönemi ayrı zor gerçekten Allah yardımcımız olsun

2 Beğeni

Teşekkür ederiim ben de parça parça silebildiğim kadarını sildim öyle kaldı :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Bebeğime sarılıp ağlıyorum yoruldum diyerek sonra sanki onu suçluyormuş gibi hissediyorum ona kötü enerji verdiğüm için kendimi suçlayıp bidaha ağlıyorum. Yeter artık bile derkenn Allahın gücüne gidecek de bebeğime keşke doğmasaydı gibi algılanılacak diye korkumdan adam gibi yoruldum diyemiyorum. Allahım onun sağlığını versinn ben kendime beceremiyorum diye kızıyorum zayıf olduğum için kızıyorum. Bebeğim yese içse problem değil. Bak gece 11e kadar onu uyutmakla vakit geçiriyorum. Bu ara gece 1 de , 2de, 3te tekrar tekrar uyanıyor. 3ten 5e kadar oturuyoruz . Bende hem uykusuzluk hem düzgün beslenemiyorum çöktüm mental olarak sinir sistemim yıprandı. Bebeğime böyle isyan ediyo gibi oluyorum ama değil Allahın gücüne gitmesin onun varlığı bana huzur veriyor​:woman_bowing:t2:

1 Beğeni

@Kuti Sen sandığın kadar zayıf değilsin aksine çok güçlü bir annesin. Hepsi geçecek az kaldı. Evet şimdi yemek yediremediğini uyutamadığını düşünüyorsun ama sen yapamadığın için değil bebişin gelişme büyüme diş çıkarma sürecinde olduğu için yemiyor uyumuyor.
Hepimiz o anları yaşadık veya yaşayacağız. Belki yeri geldi ağladık isyan ettik ama asla pes etmeyeceğiz çünkü biz anneyiz :smiling_face_with_three_hearts: Çok şükür anne olduk bu duyguyu tattık. İnşallah onların güzel günlerini görmek nasip olsun her zaman :folded_hands:t2::bouquet:

3 Beğeni

Biliyor musun yakın zamanda aynı bahsettiğin gibiydim, isyan etmek üzereydim sinir krizi geçirmek üzereydim. Ve buraya girdiğimde senin ve Elçinin neşesi beni kendime getirmişti. Eşlerinize olan sevginiz bağlılığınız, bebeklerinize olan sevginiz ışıl ışıl geldi bana. Bende bir problem var galiba diye düşünüyordum ama geçti. Bazen 1 hafta sürüyor bazen bşraz daha uzun ama geçiyor. Gerçekten bebeklerimiz çok zor dönemlerden geçiyorlar, biz de robot değiliz o kadar da sabredemiyoruz. Şu an daha iyi diyorum geçti diyorum mesela sonra birden başa dönüyoruz. Geçen gün çağırdığım misafirlerimi bile geri çevirdim evimi temizleyemiyorum hazırlık yapamıyorum kızım birden huysuzlandı diye. Çok üzüldüm ama yapacak bir şeyim de yok anneyiz yetişemiyoruz. Bulduğun her vakti sana iyi gelen şeylerle değerlendir, ağla tabi ki ağlamak da iyi geliyor. Ve hepsi geçecek sen de iyi olacaksın bebeğin de çok iyi olacak hiç merak etme :pink_heart: sımsıkı sarılmak istiyorum şu an gerçekten o kadar iyi anlıyorum ki seni.

2 Beğeni