Çay ve Kahve Keyfi ☕

5 Beğeni

Çay kahveler iftardan sonraya kaldı tabi :grinning_face_with_smiling_eyes:

Kendime geldim valaa :)))

Hayırlı ramazanlar canım , iki gündür kendimde değildim bugün çay ile kendime geldim :smiley: oğluşum geceleri yatmıyor ,bir iki saat uyuyoruz resmen :frowning:

1 Beğeni

Hayırlı ramazanlar kuzum. Bizde öyle sahura o da kalkıyor resmenn daha doğrusu beni Kutay kaldırıyor. Bu diş çok uzun sürdü ya. Gece uyumadığı yetmez gibi gündüz de akşam 5e kadar uyumadı çıldırırsın. Birde sahuru da tam yapamadım var ya çok kötü birgün geçirdim bende :grinning_face_with_smiling_eyes: seninkiyle benimki ruh ikizi bak

Aynen valahi kardeş kardeşe benzemezmis bizimkilerin maşallahı var :smiley: dün doktora götürdük artık biz mi anlamiyoruz diye ,doktor heryerine baktı sorun yok çok şükür ,çok çok büyük ihtimal dis huzursuzluğu dedi , eğer gündüzde aynı olur ise idrar yolu enfeksiyonu olabilir ona da bakarız devam ederse dedi, bizimki gece azıyor​:face_holding_back_tears:

Benimki kesin diş şeyden biliyorum kafamı saçlarımdan beri tutup sürekli kocaman ağzını açıp her yerimi ısırmaya çalışıyor​:grinning_face_with_smiling_eyes: eşim kafasını uzatıyo bana da yap kıskanıyorum diyo yok ona yapmıyo :grinning_face_with_smiling_eyes: seninkide illaki diştir . Ben hastaneye çok zorda kalmadıkça gitmemeye çalışıyorum. Hastaneler gerçekten virüs kaynıyor. Anestezi için bak bi kere gittik anında hasttalandı. Bişeyleri yoksada gidince oluyor . Diştir yani merak etme canım . Hırsla elini ağzına götürüyor mu , ağız suyu çok akıyor mu mesela. Sürekli her oyuncağı ağzına götürüyor mu. Ordan da anlarsın

Evet evet hepsi oluyor , kucağımda iken ağzını ceneme dayamış dışını kasıyor , yanağımo ağzına alıyor , parmağı sürekli ağzında avucunu sokuuor resmen ,önlük dayanmıyor salyaya:D

Daha bizde hiç çıkmadı dis , eli de sürekli kulağında gotueuyor . Kulağından da suphelendik aslında , doktora da ondan gitmek istedim. 9. Ayda da mecbur gidip kan değerlerine vs baktircakmisiz , saniirm ona sağlık ocağına giderim :slight_smile:

Bize Rabbim dayanma gücü versin, bazen çığlık atasim geliyor valaa​:face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Bizimkinin eli kulağındam gelmiyo desem :grinning_face_with_smiling_eyes: kulağının derisini kanattı bi kere düşün. Diş ağrısı kulağa da vurır diye biliyorum o yüzden kulaktan hiç şüphelenmedim . Aynen kanını sağlık ocağında versen de olur eğer bişeyleri düşük çıkarsa çocuk doktoruna gidersin . Ben 4 aylıkken diş çıkarcak sandım düşün . 6 buçuk aylıkken çıkardı ilk dişini . Seninki de çok yakında patlar. Belki de alt üst aynı anda çıkaror belli olmuyor o . Dişten başka hiç bi dertleri yok çok şükür sıkıntı etme kendine canım

1 Beğeni

İnşallah canım benim, iyi olsunlar sağlıkla huzurla büyütelim inşallah . Bedenim tükendi , kendimi 60 da hissediyorum . Dinlenemiyoruz ki adam akıllı ,bir çay içince dinleniyorum :smiley:

Ben bugün çıldırdım desem yeridir. Günde 2 uyku yapıyordu o beni şarj ediyordu. Bugün çok kötüydü ya. Allahtan haftasonuna girdik de rahatım . Böyle arkasından konuşunca da üzülüyorum yaa bebeğimi çekiştitrir gibi​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Diş ağrısı kulağına vurur elini kulağına götürür çeker hatta saçını da çekebilir Asil de 4 aylıkken öyle yapıyordu küçük olduğu için diş çıkarmasınķ beklemiyorduk. Doktora da sordum 6. Ayında çıkabilir diş incileri var dedi. 5. Ayında dişi çıktı

Ben eşime veriyorum , çok yoruldum Elçin yaaaa al biraz benden diyor ona da atarlandim . Sonra ona da üzülüyorum , sabahtan akşama el isinde kafa patlatıyor , pert şekilde geliyor . Aman zaten ben her şeye uzuluurum yapım bu :smiley:

1 Beğeni

Yaaa bizimde 4.ayda başladı salyalar , ama şu son iki haftadan beri aşırı salyali.. alt dişlerinde sani arada tül perde varmış gibi , derisi o kadar şeffaf gözüküyor .ama hala patlamadi . Ki en kolay alt iki diş diyorlar Allah yar ve yardimcimiz olsun esoş yaaa

1 Beğeni

Klasik çalışan erkek tribi :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: kendime de vakit ayırmak istiyorum dinlenmek istiyoeum diyolar. Biz 7/24 mesai ama :grinning_face_with_smiling_eyes:

Hicc demee yaaa, bize artık tatil ahirette olur heralde o da amellerimiz iyi ise tabiki​:palms_up_together::grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Tetagil çok rahatlatıyo onları 2.kutuyu bitirdim. Yoksa yemek mama bişe yemiyor. Yedirmeden 20 dk önce veriyorum onu sonra kolaylıkla yiyor . Yoksa sürekli ret

Geçende buna benzer video gördüm :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: anneler mezarda rahatlar temalı

1 Beğeni

Evet bak onu duydum bende . Şimdiden mi alayım sence ? Günlük kaz kez veriyorsun ? Jel gibi bir şey mi bu ?

1 Beğeni

Allah bize rahmet etsin inşallah :palms_up_together::grinning_face:

1 Beğeni

Yok jeller uyuşturucu madde taşıyor onları önermçyolar. Bu toz. Günde 6 defaya kadar veriliyor ama ben 3 kere veriyorum. Sabah 10 gibi , öğlen 3 gibi bir de akşam uyumadan önceki yemesinde bazen 4ü de buluyor. Tozu da döktürmüyor omda da ayrı savaş veriyorum :woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2: küçük paketler halinde bi poşeti tek kullanımlık. Gğnde 6 kere kullanırsan 1 haftada bitiyor :woman_facepalming:t2: bana 15 gün gidiyor . Ben 4 aylıkken bile almıştım . Bide şeffaf görünüyomuş direk al rahatlar o da