Amiiiiiiiiiiin inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trendyol da 790 lira imiş , o halde ayda iki kutu gisiyor tahmini . Tozu suruyormusun yoksa sıvı hale mi getiriyorsun canim
Yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz o zaman görünüyorsa çıkmak üzere. Çok salya akıyor ilk dişlerde sonra salya azalıyor. Evet şimdi yaşadığımız her sürece en zoru diyoruz sonra arkasından daha zor bir şey karşımıza çıkınca çok yoruluyoruz desteksiz kalıyoruz. Hem fizyolojik hem psikolojik olarak zorlanacağız ama inşallah güzel evlatlar yetiştireceğiz bizleri gururlandıracaklar.
İnşallah esoscum, temennim o güzel günlere olan inancım , her şeye değer bu mucizeler , cennet kokulu evladimm![]()
![]()
![]()
Tetagil toz şeklinde sürünce çok rahatlatıyor hemde bitkisel. Doktorumuzun tavsiyesi üzerine almıştık biz
Tozu direk ağzına döküyosun ağzında eriyor. Sakın boğazına kaçar diye endişe etme o formda değil. Direk tükürükle birleştiği gibi eriyor. Mümkün olduğunca damaklarına değsin direk boğazının içine dökme
eczanelerde sanırım 900 oldu
Alacağım canım bende , şimdilik günde iki kez kullansam yeter , ağrısına göre artiririm kullanımını . Allah şifa versin bebeklerimize , kolaylıkla çıkarsınlar
Bende Alicam inşallah canım,.kolaylıkla çıkarır inşallah
Amiiin kuzum amiiin![]()
ağrısız acısız çıkarsınlar
Ahhahahzhahhahaha ne kadar bizden ![]()
Ben biraz soru çözüp eski konuları pekiştireyim bari yarın eşim evde o Asille ilgilenirken bende dinlenirim ![]()
Seni gördükçe ders çalışasım geliyor
çocukluğumdan beri resim öğretmenliği yapmak istedim, üniversiteden sonra eşim sırf doğu görevi oluyor sürekli yer değişikliği vs oluyor diye yapmamı istemedi. Ben de soğudum uzaklaştım bir de ücretli öğretmenlik yapıp çok zorlanınca tamamen vazgeçtim. Ama hala kpssye girip deneme isteğim devam ediyor
senin için dua ediyorum devamlı, inşallah atanırsın buraya da yazarsın bir gün ![]()
Çok teşekkür ederim ne kadar incesin güzel kalplisin sen
Ablam öğretmen ilk atamasinda Ağrı’da bir köye atandı bir buçuk yıl çalıştı sonra evlendi eş durumuyla tayin istedi. Eniştemin annesi görme engelli olduğu için direkt enistemin memlemetine gittiler. Ablam 2008 de atandı şimdi emekli olacağım deyip duruyor ![]()
Benim eşim de askeri personel o da 2 yıl dış karakolda görev yaptı sonra nikah kıyınca il merkezine geçti. Bir yıl doğudan sonra batı tayini oldu sonra butona basıp biz doğuya gelmek istedik. Eşim ilk atamada bana taabi sonraki atamada ben ona taabi olacağım. Eğer atanırsam senj burdan götüreceğim diyorum. Hep sen beni götürdün yeter artık sen benim peşimden gel diyorum ![]()
Eğer seninde ataman olursa eşin devlet memuruysa sen onu alır gidersin
Diğer illerse şubesi olan bir işte çalışıyorsa yine gönderirler ben ozel bir bankanın genel müdürlüğünde çalışıyordum nikah için izin yazdırdım eşmin bilgilerini ve işi hakkında bazķ bilgiler istediler müdürümüz şubemiz olsaydı seni şubeye gonderirdik dedi yakın ilin şubesini teklif ettiler ama yine de gidiş geliş için sıkıntı çekecektim istemedim. Ozel de olsa birlikte gitme şansınız var. Geç değil hiç bir şey için hala şansın ve istegin var neden olmasın ![]()
Ev için başlamışsın sonucunu merak ediyorum. Afiyet olsun ![]()
Ablan için ne güzel yaa çok sevindim. İnşallah sen de eşini alıp gelirsin batıya
ben şu an eğitmenlik yapıyorum aslında yine de, tezhip eğitmeniyim ama haftada 1 gün çalışıyorum. Şimdilik işimden memnunum aslında o yüzden hiç tekrar sınava girmeyi düşünmemiştim. O heyecanı özlüyorum sanırım o yüzden denemek istiyorum ama kazanırsam da çok zor olur herhalde gitmek. Hatırladığım kadarıyla siz de çocuk için böyle bir karar vermiştiniz butona basmıştınız değil mi? Çocuktan sonra böyle şeyleri daha ayrıntılı düşünüyor insan
Bakalım Allah kısmet eder mi bilmem ki nasipte var mıdır
Ama olursa çok mutlu olurum. Evet ben çok emek verdim yoruldum ama benim kadar da annem babam ve eşim de çok emek verip destek oluyor. ( Hem oğrenim hayatımda hemde simdi sınav hazırlığımda) En çok da Asil için istiyorum şimdi istiyorum ki benim annem memur diyebilsin. Onun için daha güzel imkanlar sunabilmek istiyorum ![]()
![]()
Evet eşim Adanada çalışıyordu orda görev süresi min 3 yıl max 8 yıldı. Bizde 3 yılı doldurunca hemen butona bastık. İstedik ki Asil batıda okula başlasın. Daha fazla aktivite alanımız olsun ![]()
Tezhip çok guzel bir sanat onu yapabilmek sabır ve yetenek ister herkes yapamaz. Tebrik ederim seni ![]()
İnşallah inşallah olur oğlunuz ve sizin için, daha iyi bir gelecek için ![]()
Teşekkür ederiim ![]()