Afiyet olsuun ![]()
Avşarın sodasını bende severim. Meyveli sodalarda en çeşitli olanda avşar. Sade sodayı da hiç içemem. Afiyet olsun ![]()
Bende sadece meyveliden bunu severim![]()
Ayıp değilmi benı paylaşmışsın
Neden fincanlarına koymadın
boyle şak dıe atman olmadı o benle @Kuti ye yaraşır senden sunumlu munumlu beklıyoruz yanı ![]()
Bıde kendının yerinde olmak ısterdım ınan boyle bır keyif yapmıyalı yıllar oldu kendiyi kıskandım
![]()
![]()
![]()
![]()
ayıp ettim
Kesinlikle katılıyorum ![]()
![]()
Olmasın bıdaha
zaten bu ara aynı bu kadın gıbıyım kocam bebek olmuş oruçlu dıe kılı kıpırdamıyor yataktan cıkmıyor ben ıse yataga gıremıyorum kendımı amele gıbı his edıyorum
Hahhaha sodayida mı sunumlu içeyim özooooo![]()
![]()
![]()
Onu bende kıskanıyorum biliyomusun bazen öyle keyif yapıyorki böyle yayıla yayıla kalk kız ordan diyorum gıcıklığına ![]()
![]()
![]()
![]()
Ben oruçlu şekilde taş düşürmeye çalıştığım için eşimin kıçı kıpırdadı![]()
![]()
Ee ne yapalım bızı bır kere alıştırdın sunumlu paylaşımlarına ![]()
Zaten bize bişi olunca MAŞALLAH etrafımızda pervane olurlar bakıyorlar gidiciyiz o zaman yaşayalım dıe el atarlar
Sen gene taşmı düşürüyorsun ![]()
Aynen vala ben olsam bende oyle yapardım ayıp bişi yaptığı şey utanmaz arlanmaz ![]()
Olsun hasta olduğumuzda yapsınlar o da yeter
ama Allah razı olsun ramazana girdiğimizden beri sahuru eşim hazırlıyor çok uykusuz kalıyorum diye. Hazır sofraya kaldırıyor. Evet ama çok şükür o kadar sancılı değil düştü düşecek akşamda bol suyla atarım ben o taşı
Ya gercekten taşmı oluyor hep merak etmişimdir kum dokuyorum taş atıyorlar aklımda hep dısardakı taşlar kumlar olusuyor
İNŞALLAH tez zamanda atarsın ıyı olursun dahada
Canimm çok geçmiş olsunnz bol bol su tuket . Allah şifa versin