Siyah renkli minicik taşlarmoluyor. Kumlar daha kum görünüyor. Taş büyükse gerçek taşa daha yakın![]()
![]()
Sağ ol canım düşürdün çok şükür iyiyim şimdi. Ramazanda su içemiyorum ya midem almıyor ama içeceğim mecbur
Afiyet olsun birazdan bende atacağım![]()
Baak bir de cocougum su içmiyor diyorsun, anası kilikliii kutiii.. icmen lazim bak goruyorsun hayatı önem taşıyor . İçine tarçın , nane yaprağı , karanfil , salatalık vs koyup içmeyi denedin mi ? Benim etrafımda da varsa icemeyenler , bu şekilde içiyorlar. Ben susuz kalamiyorum sahurda iki litre içtim ,sonra da lavabodan çıkamıyorum orası ayrı tabi
Bu arada idrarla çıkıyor dimi , çok ağrılı oluyordur eminim ![]()
Bekliyorum, kocanla sunum yapcan heralde yazdigina göre öyle bir şey bekleiyorum, beklentim yüksek![]()
![]()
![]()
Normalde su içmeyi seviyorum ama tüm gün bişe yemeyince su içince midemi bulamdırıyor![]()
evet idrarla atılıyor çok büyük olmayanlar . Erkekler daha sancılı düşürüyodur . Ama bi tık büyük taşlarda ambulansla hastaneye gittiğimi bilirim çok kötü bişey . Ama eşimde diyor oğlumuz sana çekmiş su konusunda diye![]()
![]()
Allah bir daha yaşatmasın canım , tırnağın kırılsa canın orda . Rabbim hastaliklari günahlara kefaret olarak vermiş , seni cennetine istiyordur belki de ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Çocuklar gördüğünü uygularmis yaa , önünde su icsen ne tepki verir acaba hiç denedin mi , bizimki içince kendisi de hızlı hızlı nefes alıp elini uzatiyor
Bardağın sekilllll önümden cekill![]()
Amiiiin sağ ol canım ne güzel dedin , keşke..
Bizimki bana su içirtmiyor![]()
bardağıma o tatlı ellerini sokuyor ooohhhh bal gibi olıyor suyum. İstisnasız her seferinde bardağıma elini sokar ![]()
bu pipetli suluk alduğımdan beri içiyor çok şükür çok sevdi suluğunu
Baldan da icilmezkiiii şimdiii o su.. sende haklısın annesii![]()
![]()
![]()
![]()
Ay sevindim içmesine
Bende çok mutluyum valla
sağ ol kuzum…
SuphanAllah ne değişik ee cok şükür atın ALLAH bıdaha yaşatmasın İNŞALLAH
Amin. Ama her sene yaşıyorum bi ara bunun için doktora gideceğim neden üretiyor diye
Boş bardagı atmayım bende boyle yapam.
@Kuti çok geçmiş olsun Allah şifa versin
Bebişin su içmesine sevindim. Havalar ısınınca daha çok içer. Hatta yemek yerse de susar bol bol su içer dişini çıkarsın yemeğini de yer ![]()
Keyifli okumaların olsun ![]()
Çayseverler ve kahveseverler olunca ikisini de konu başlığına yazayım bari ![]()
Tsk ederim canım .
Geçmiş olsun kuti![]()
Su sıkıntısı bende de var. Oruçtan once içiyordum iyi kotu, oruc başlayalı 2 bardak zor içiyorum .