Çay ve Kahve Keyfi ☕

Siyah renkli minicik taşlarmoluyor. Kumlar daha kum görünüyor. Taş büyükse gerçek taşa daha yakın​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Sağ ol canım düşürdün çok şükür iyiyim şimdi. Ramazanda su içemiyorum ya midem almıyor ama içeceğim mecbur

1 Beğeni

Afiyet olsun birazdan bende atacağım​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Baak bir de cocougum su içmiyor diyorsun, anası kilikliii kutiii.. icmen lazim bak goruyorsun hayatı önem taşıyor . İçine tarçın , nane yaprağı , karanfil , salatalık vs koyup içmeyi denedin mi ? Benim etrafımda da varsa icemeyenler , bu şekilde içiyorlar. Ben susuz kalamiyorum sahurda iki litre içtim ,sonra da lavabodan çıkamıyorum orası ayrı tabi

Bu arada idrarla çıkıyor dimi , çok ağrılı oluyordur eminim :frowning:

1 Beğeni

Bekliyorum, kocanla sunum yapcan heralde yazdigina göre öyle bir şey bekleiyorum, beklentim yüksek​:grinning_face::grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

Normalde su içmeyi seviyorum ama tüm gün bişe yemeyince su içince midemi bulamdırıyor​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: evet idrarla atılıyor çok büyük olmayanlar . Erkekler daha sancılı düşürüyodur . Ama bi tık büyük taşlarda ambulansla hastaneye gittiğimi bilirim çok kötü bişey . Ama eşimde diyor oğlumuz sana çekmiş su konusunda diye​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Ahahaha atacağımı da unuttum desem :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bende yarım atacağım o yüzden :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

Allah bir daha yaşatmasın canım , tırnağın kırılsa canın orda . Rabbim hastaliklari günahlara kefaret olarak vermiş , seni cennetine istiyordur belki de :palms_up_together::palms_up_together::palms_up_together::face_holding_back_tears::rose:

Çocuklar gördüğünü uygularmis yaa , önünde su icsen ne tepki verir acaba hiç denedin mi , bizimki içince kendisi de hızlı hızlı nefes alıp elini uzatiyor

1 Beğeni

Bardağın sekilllll önümden cekill​:face_blowing_a_kiss:

1 Beğeni

Amiiiin sağ ol canım ne güzel dedin , keşke..

Bizimki bana su içirtmiyor​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bardağıma o tatlı ellerini sokuyor ooohhhh bal gibi olıyor suyum. İstisnasız her seferinde bardağıma elini sokar :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: bu pipetli suluk alduğımdan beri içiyor çok şükür çok sevdi suluğunu

1 Beğeni

Baldan da icilmezkiiii şimdiii o su.. sende haklısın annesii​:two_hearts::two_hearts::two_hearts::two_hearts:

Ay sevindim içmesine

1 Beğeni

Bende çok mutluyum valla :heart_eyes: sağ ol kuzum…

1 Beğeni

SuphanAllah ne değişik ee cok şükür atın ALLAH bıdaha yaşatmasın İNŞALLAH

1 Beğeni

Amin. Ama her sene yaşıyorum bi ara bunun için doktora gideceğim neden üretiyor diye

1 Beğeni

Boş bardagı atmayım bende boyle yapam. :joy:en sonunda şu kitabı bıtırdım. Yarın yenı bir kitap ile gelırım :joy::joy::joy:

5 Beğeni

@Kuti çok geçmiş olsun Allah şifa versin :folded_hands:t2: Bebişin su içmesine sevindim. Havalar ısınınca daha çok içer. Hatta yemek yerse de susar bol bol su içer dişini çıkarsın yemeğini de yer :smiling_face:

1 Beğeni

Keyifli okumaların olsun :heart_eyes:

1 Beğeni

Çayseverler ve kahveseverler olunca ikisini de konu başlığına yazayım bari :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Tsk ederim canım .

1 Beğeni

Geçmiş olsun kuti​:heart:

Su sıkıntısı bende de var. Oruçtan once içiyordum iyi kotu, oruc başlayalı 2 bardak zor içiyorum .

1 Beğeni