Çay ve Kahve Keyfi ☕

Teşekkür ederimm Esoş. Evet bende öyle düşünüyorum tam anlamıyla yemwk yiyince bol bol susar ve içer :relieved_face:

1 Beğeni

Teşekkür ederim Habiş:purple_heart: suyunu aksatma canım böbrekteki taş sıkıntı değilde safrada taş olursa safranı da alıyolar. O yüzden bol su tüketmeye çalış. Akıl verene de bak dicen ama olsun :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ay oyle mi oluyormuş. :scream:

Valla elimden geldiğince gayret ediyorum. Çok fazla içince mide bulantısı oluyor. Korkuyom orucum bozulur dıye :see_no_evil_monkey:oruçtan sonra baya duzene korum . Sende ihmal etme. .Sen cekiyorsun biliyorsun acıyı daha da dikkatli olman gerekiyor. :blush:

1 Beğeni

Öyle ama dediğin gibi benimde midemi bulandırıyor :grinning_face_with_smiling_eyes: yazın içmeyi seviyorum yazın telafi ederim :grin::grin:

1 Beğeni

Aynen git ya erteleme ALLAH korusun başka şeyleri de tetıklemesin :unamused_face: :rose:

1 Beğeni

Giderim inşallah sağ ol ezgi’m​:rose::cherry_blossom:

1 Beğeni

Cay aşiklarina glsin bn cay sewmemde

1 Beğeni

4 Beğeni

çay kolik olarak sahura kadar devam :grin:

4 Beğeni

Kendime geldiğim saat​:two_hearts:

3 Beğeni

İstisnasız her akşam çaaaaaaayyyy​:grinning_face_with_smiling_eyes: afiyet olsun bacım

1 Beğeni

Yapmazsam döverler :smiley: kız ben tek başıma bile bir caydanlik içerim , üç dört kupa :smiley:

1 Beğeni

Hep seni görünce bende demliyorum​:grinning_face_with_smiling_eyes: yoksa boşlukta bulduğum an kendimi yere serip sırtımı dinlendiririm :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Afiyet olsun canimmm​:grinning_face::grinning_face:

1 Beğeni

uzun aradan sonra bi kahve iyi gider ev ahaliside uyudu az kafa dinleyim :grin:

3 Beğeni

Kendinle baş başa kahvesi olmuş. Afiyet olsun :heart_eyes:

https://youtube.com/shorts/qOhVqqXqRPc?si=BZpiOkMEjIOu8rnv bunu görünce aklıma @Serap1987 gelmesi :rofl:

1 Beğeni

:rofl::rofl: Ne güzel bir iz bıraktım özlemim teşekkürler canım benim :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Vala artık kahve eşittir serap oldu :rofl: İNŞALLAH beraber içmekte nasıp olur ama boyle kurdelelı :rofl:

1 Beğeni

İnşallah canım benim ne güzel olurdu :heart:

1 Beğeni