Çay ve Kahve Keyfi ☕

Asil bugün gündüz uykusuna çok fazla direnç gösterdi. Babasının nöbetçi olduğu günlerde yapar çoğu zaman. 18.00 de uyudu. Bugün gece bizi ne bekliyor bilmiyorum ama gece uzun olacak onu biliyorum.
Bir de kahve makinem bozuldu galiba resmen kaynatmadan ılıttı verdi kahveyi. Bende sensörünü sildim geri içine koydum bu seferde kırmızı ışık yandı uyarı verdi.
Bozulmamıştır inşallah ya :pensive_face:

1 Beğeni

İyce kuruyunca bak bi canim islaklik vardir muhakkak

Yarın akşam bir kahve daha yapim inşallah geçici bir sorundur :smiling_face:

1 Beğeni

Maşallah esra ders çalışıyorsun birde aktivite yapıyorsun burayada zaman ayiriyorsun ev isi yemek cabası :heart: tebrik ederim valla senden enerji alıyorum :joy:

1 Beğeni

Bende kara kara düşünüyorum aöf bahar dönemi kaydımı yenilesemmi acaba diye :joy::joy::joy: 5 dersim var mezuniyet için ama gel görki ders çalışmak gibi bir arzum yokk​:rofl::rofl::pleading_face::pleading_face:

1 Beğeni

Çay keyfimi yaparken örmeye devam :pink_heart:

5 Beğeni

Biz bugün ne konuştuk seninle @Saye çabuk yetiş yorumun boşa gitmis :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Yaa Tülayy :rofl::rofl: biraz beni anlamasını sağlamış olabilirim farkında olmadan :face_with_hand_over_mouth: yeniden konuşuldu ve konu kapandı, sonuç olarak halledildi yani :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Neyseeeeeggggg dua et çay ve kahve şeysiiiiii​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Eveet konuyu dağıtmayalım :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Eşimin desteğinden güç alıyorum sağolsun hem yemek temizlik konusunda yardımcı olur hemde bebeğimizle ilgilenir manevi olarak desteği de en büyük enerji kaynağım zaten :smiling_face:
Ben bebekten önce çok enerjiktim de eskisi gibi olamıyorum artık. Bir de kullandığım ilaçlar ciddi anlamda bağışıklığı düşürüyor. Ama hastslığıma ben senden daha güçlüyüm deyip çabalıyorum. Olumlu etkiliyorsam ne mutlu bana :smiling_face_with_three_hearts::pink_heart:

1 Beğeni

Yenilersen çalışmaya mecbur kalırsın :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

En büyük şans eş zaten maşallah size :heart: hastalığın ney canım Allah şifa versin

1 Beğeni

Crohn hastasıyım ileri seviyede. İlaçlara cevap vermezse cerrahi operasyon olacak mecburen. Şiddetli karın ağrısı var geceleri sürekli sancılanıyorum. Eğilsem, uzansam, bir ağırlık alsam hemen ağrılar başlıyor. Günde en az 10 defa büyük tuvalete gidiyorum. Bel ağrısı, bacak ağrısı da oluyor. Türkçesi ince bağırsak tamamiyle iltihapla kaplanmış durumda ve vücut atmıyor ödemleşmiş orada

3 Beğeni

Canım benim ya çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah :blossom::blossom::blossom:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım ya Allah şifa versin . Umarım ameliyatsız atlatırsın :pensive_face:

1 Beğeni

@TülayOzan

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin tez zamanda :heart:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun ya umarım atlatırsın Allah şifa versin :cherry_blossom:

1 Beğeni

@Serap1987 , @Kuti , @Şeyma.A ve @Saye. Çok teşekkür ederim inşallah ameliyata gerek kalmadan iyileşirim 2 yıldır ilaçla hayatıma devam ediyorum. İnşallah ameliyata gerek kalmaz. Allah şifa bekleyen tüm hastalarına Şafi ismiyle şifa versin inşallah :folded_hands:t2:
Eşime diyorum ki ben bağırsaklarımı çok seviyorum inşallah almazlar diyorum :grinning_face_with_smiling_eyes: İlaç tedavisine cevap vermezse en fazla olan iyileşme umudu olmayan yerler alınacak. Sen iyileşeceksin her konuda cömertsin ama bu konuda cimrisin vermezsin bağırsaklarını diyor :grinning_face_with_smiling_eyes:
Annem de hep diyor benim kızım gülerek kendini iyilestirir diye. Ben çok kötü hastalıklar atlattım adını bile söylemeye korkan insanlar varken ben hep güldüm ve hiç umudumu kaybetmedim. Doktorum enerjine hayranım diyordu. Sen gelince buralar cıvıl cıvıl oluyor diyordu.
Sonra rabbim bana annelik duygusunu tattırdı yeniden cansuyu buldum filizlendim çiçekler açmaya başladım :smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni