Çay ve Kahve Keyfi ☕

Bu arada bir şey soracağım 2 yaş sendromu yaşayan var mı? Neler yaşıyorsunuz?
Bu aralar Asil çok inatlaşıyor saçma bir şeyi yaptırmak için her türlü yolu deniyor istediğini elde edemezse ağlamaya başlıyor zor sakinlesiyor. Bir de gündüz uykusuna çok direnç gösteriyor. Bazen çok yoruluyorum bazen sabrım tükeniyor

Neşeniz cıvıl cıvıl renkleriniz burada bize bile yansıyor :smiling_face_with_three_hearts: ben de ilaçla atlatacağınıza eminim çok güzel söylemişler. Zaten hastalıkları en çok etkileyen ley moraldir ve sen daha başından o konuyu aşmışsın gerisini de kolayca atlatırsın inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İlaçların kortizonlu mu canım onlarda çok yoruyor insanı. Allah korusun bu iltihaplar o kötü hastalığa çevirmez değil mi o ihtimali yoktur yani . Bence de sen neşenle kötü şeyleri uzaklaştırırzın, güzellikleri çekersin kendine. Eşinden, kaynanandan , bebeğinden belli bu :smiling_face_with_three_hearts: zaten herşeyin ilacı enerciiiiiiiiiiiiiii​:cherry_blossom:

1 Beğeni

Gecmis olsun cnm rabbim sifa wwrsin bisey denicem eşek sutu icsene butun hasataliklara sifa dayimda kanserdi icmisti iyilesti butun hastaliklara iyi geliyo ama sagilir sagilmaz icmen lazim beklemicek

1 Beğeni

Eşekte yok artık ben hiç eşek görmuyorum memlekete falan gitsem​:rofl::rofl::rofl: @Sevda.1 bebis nasıl

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun canım :heart:

Allah bu mübarek günde şifa versin acılarını hafifletsin​:palms_up_together:

Çok teşekkür ederim hepinize güzel moral verdiniz enerjiniz geldi buralara :smiling_face: Bir hafta önce muşa giderken yolda üç tane eşek gördüm önümde durdular kornaya bastım kenara da çekilmediler eşime dedim in de kovala diye :grinning_face_with_smiling_eyes: Sen korkma sür onlar kaçar dedi. Bilsem in yakala sütünü sağ derdim tüh ayağımıza kadar gelmiş. Onun dışında da hic canlı olarak eşek görmedim.
İlk olarak kortizonlu ilaçla başladım sonra asıl ilaca geçtim. O kortizonda 9 kilo aldım böbrek üstü bezlerini fazla çalıştırmış vücudun üst bölümü daha fazla ödem oluşturdu. Ama üç ay önce bıraktım kilo veriyorum ama doktor diyet yapma dedi. Zaten spor yapamıyorum sancılanıyorum hemen. Tedavinin sonunda geri vereceksin dedi. Saçlarım çok döküldü. Şöyle deyim saçıma ikk tur dönünce sıkan lastik toka simdi 5 turda gevşek kalıyor. Doktor saçlarımında geru çıkacağını söyledi.
Düzenli sekilde kullaniyorum. Nisan da mr enterografim var kolonoskopim endoskopim var. Diğer tahlillerim de yapılacak bakalım.

2 Beğeni

Ağır ilaçlar kullanıyosun belli . Umarım kolonoskopin herşeyinn temiz çıkar da burada kutlarız ne dersin :heart_eyes:

1 Beğeni

kendimle başbaşa kalabildim :melting_face:

3 Beğeni

İnşallah size de yazarım sonuçlarım güzel diye :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnşallah temiz herşey diyenyazarsın canım :palms_up_together::palms_up_together:

1 Beğeni

Afiyet olsun fincanın arkasındaki tütsü mü

1 Beğeni

Sagol canim evet tutsu yakdimda söndü meret

Bu fotoğrafı gündüz çekmiştim oruçlu değildim. Oruç tutamadığım günlerde kendimi suçlu gibi hissediyorum ve bir şey yiyemiyorum bari bir kahve iceyim dedim sizde de öyle oluyor mu

3 Beğeni

En çok hangi kokuyu seversin

Simdi okudum canim Rabbim safi ismiyle sifa versin mubarek ay sifa bekleyen herkeze icinde de sana insallah :nazar_amulet::purple_heart::purple_heart:

1 Beğeni

Amin inşallah teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Olmaz olurmu valla insan bi tuhaf oluyo bugun bende niyetli degildim esimde geç geldi iftar saatindede sofraya oturamadik okadar tuhaf olduki. Şuan vanilya var evde aslinda pek anlamam kokulardan tavsiyen varsa denemek isterim bilmedigim kokuyu alinca kullanamiyorum tuhaf kokuyo

Amber, adaçayı ve bebek pudrası severim bende. Temizlik bittikten sonra kahveni yapıp kitabını eline alacaksın bir de güzel bir tütsü yakacaksın işte o zaman insanın içi huzurla doluyor. Ayy bir de yağmur sesi de olsa harika olur :smiling_face:

2 Beğeni

Aslında yasemin de fena sayılmaz

1 Beğeni