Çay ve Kahve Keyfi ☕

Evet ilk amber kokusu almisdim onu sevdim dediklerinide deniycem insallah canim. Valla cocuk olmadan once cok yapiyodumda inan simdi aha tek kalirsam anca kosturmacadan gozum biaey gormuyoku

1 Beğeni

Ay o bende de var. Dun hasta oldum . 2 aydır olmuyordum zaten. Neyse dua ediyordum oruçtan sonra regl oluyum dıye. Gel sen 7 gun sonra regli ol. Ya ben kaza yapmak istemiyorum daha doğrusu yapamıyorum kazayı. O yüzden hepsini tutmak istiyorum.

1 Beğeni

En güzel terapi​:heart:

1 Beğeni

Aynen kendimize çok az zaman ayırabiliyoruz o zamanda yorgun oluyoruz maalesef :smiling_face: Biraz daha büyürlerse birlikte keyifli vakit geçiririz artik :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Bazen derim keşke bende erkek olsaydım diye sonra geri yok ya ben böyle daha iyiyim iyi ki erkek doğmamışım diyorum

1 Beğeni

Tsk ederm bebiste iyi buyuyo

Kadınlık zor ama guzel yani. Erkeklerin süslenmesi yok​:joy:

1 Beğeni

bugun kimse yokmu yahu cay kahve icek tek birakmayin beni :grin:

2 Beğeni

Geldim ben sana eşlik ederim​:joy:yalnız benimki bitti . :joy:gözüm de kesmedi kapakta tatlı var. En doğalı :joy:

2 Beğeni

Hosgeldin canim oh afiyet olsun kiz demesen farketmiycem ha kapak oldugunu tobee :grin::grin::grin:

1 Beğeni

Ay ben de porselen tabak sandım onu :rofl: afiyet olsun sizleree ben de kahve içtim bitirdim çoktan, etrafı toparlama ve işe hazırlık yapma zamanım.

1 Beğeni

Hahaha keşke soylemeseydim :joy::joy::joy:

1 Beğeni

Safi ismi ile Rabbim şifa versin esoş. Acıların diner , sağlıkla evladını buyutursun inşallah

Hayat böyle işte , her şey ile her an sinanabiliriz. İmtihanını kolaylıkla verip sağlığına kavusmani dilerim. Sen bu enerjin ve pozitif bakisinla inşallah Rabb katinda çok güzel muamele görursun :palms_up_together::rose::rose::rose:

1 Beğeni

Amin inşallah çok teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

Bugün abimlere gideceğiz iftara. Giderken bir tatlı yapayım diyorum bir saat kadar mesafemiz var. yolda bozulup dökülmeyecek bir şeyler olması lazım. Ne yapsam ki bir fikir verir misiniz

Havalar serin zaten sorun olacağını pek sanmıyorum canım

Ama ben olsam gelin pastası yapardım , çok severim :slight_smile:

Gelin pastasını bende çok severim hafif de olur

Canim bim.ve a101 de kemal paşa var paketli ondan al şerbetle cok guzel oluyo ben ramazanda gelen olunca yapiveriyorum

1 Beğeni

Risk almayım en kolayını yapim dedim tatlı diye niyetlendim sonra muska börek yaptım miktodalga da ısıttık çıtır çıtır oldu.

2 Beğeni

Hiç denemedim bir gün alıp yapim kolay olur valla

1 Beğeni