Evet ilk amber kokusu almisdim onu sevdim dediklerinide deniycem insallah canim. Valla cocuk olmadan once cok yapiyodumda inan simdi aha tek kalirsam anca kosturmacadan gozum biaey gormuyoku
Ay o bende de var. Dun hasta oldum . 2 aydır olmuyordum zaten. Neyse dua ediyordum oruçtan sonra regl oluyum dıye. Gel sen 7 gun sonra regli ol. Ya ben kaza yapmak istemiyorum daha doğrusu yapamıyorum kazayı. O yüzden hepsini tutmak istiyorum.
En güzel terapi![]()
Aynen kendimize çok az zaman ayırabiliyoruz o zamanda yorgun oluyoruz maalesef
Biraz daha büyürlerse birlikte keyifli vakit geçiririz artik ![]()
Bazen derim keşke bende erkek olsaydım diye sonra geri yok ya ben böyle daha iyiyim iyi ki erkek doğmamışım diyorum
Tsk ederm bebiste iyi buyuyo
Kadınlık zor ama guzel yani. Erkeklerin süslenmesi yok![]()
Hosgeldin canim oh afiyet olsun kiz demesen farketmiycem ha kapak oldugunu tobee ![]()
![]()
![]()
Ay ben de porselen tabak sandım onu
afiyet olsun sizleree ben de kahve içtim bitirdim çoktan, etrafı toparlama ve işe hazırlık yapma zamanım.
Hahaha keşke soylemeseydim ![]()
![]()
![]()
Safi ismi ile Rabbim şifa versin esoş. Acıların diner , sağlıkla evladını buyutursun inşallah
Hayat böyle işte , her şey ile her an sinanabiliriz. İmtihanını kolaylıkla verip sağlığına kavusmani dilerim. Sen bu enerjin ve pozitif bakisinla inşallah Rabb katinda çok güzel muamele görursun ![]()
![]()
![]()
![]()
Amin inşallah çok teşekkür ederim ![]()
Bugün abimlere gideceğiz iftara. Giderken bir tatlı yapayım diyorum bir saat kadar mesafemiz var. yolda bozulup dökülmeyecek bir şeyler olması lazım. Ne yapsam ki bir fikir verir misiniz
Havalar serin zaten sorun olacağını pek sanmıyorum canım
Ama ben olsam gelin pastası yapardım , çok severim ![]()
Gelin pastasını bende çok severim hafif de olur
Canim bim.ve a101 de kemal paşa var paketli ondan al şerbetle cok guzel oluyo ben ramazanda gelen olunca yapiveriyorum
Risk almayım en kolayını yapim dedim tatlı diye niyetlendim sonra muska börek yaptım miktodalga da ısıttık çıtır çıtır oldu.
Hiç denemedim bir gün alıp yapim kolay olur valla