Çay ve Kahve Keyfi ☕

Ben stok yapiyorum normal zamandada misafir gelecegi zaman yapiveriyorum cok iyi oluyo muhakkak dene

1 Beğeni

En mutlu olduğum ortamlardan biri :two_hearts: 2025 için bir hevesle aldığım ajandamı doğru düzgün kullanamadım. Neden 2026’da kullanmayayım ki dimi ama :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

4 Beğeni

Tarih yazmayan ajandaları severim daha sonra kullanabiliyoruz öyle olunca. Yazsa da sen sayfanın başına tarih atarsın ne olacak sanki. Yazmak insana iyi geliyor yaz tabii ki :smiling_face:

1 Beğeni

Benim de bidahaki sefere tsrih yazmayanını almam lazım :face_with_hand_over_mouth: bu hiç kullanışlı değişmiş. Bir şekilde kullanacağım yine de :smiling_face_with_three_hearts:

Bu ikisi var bende ikisi de çok guzel birini ders programı için kullanıyorum birini de hatirlamak istediğim aniları not etmek için kullanıyorum. Satıci bir de hediye göndermişti beslenme programı için. Onu henüz kullanmaya başlamadım. Diyete başlayınca onu da kullanacağım.

1 Beğeni

Çok iyiymiş :heart_eyes: ben de sepete ekleyeyim aklımda bulunsun bidahakine böyle alırım.

1 Beğeni

Guzel oluyomubkimisi hic guzel olmuyo diyo

1 Beğeni

Olmaz olurmu hemde cok guzel oluyo yanlis yapiyolardir o yuzden ici sert kaliyodur serbet kaynamaya baslayinca kemal pasalari icine aticaksin tencerenin kisik atesde arada bi yavas karistir serbeti cekince borcama diz bukadar

4 Beğeni

Afiyet olsun :smiling_face: Patlamış mısıra bayılırım bazen Asili uyuttuktan sonra patlatır film açarız bizde :smiling_face_with_three_hearts:

iyi geceler çayi olsun buda erkenden yaticam bugun hiç tadim yok :sneezing_face:

2 Beğeni

Hasts mısın yoksa. Hastaysan geçmiş olsunn canım . Benimde tadım yok yorgunluktan bende erken yatacağım. Erkenim 12​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Bogazim agriyo vucudum agriyo etlerim yolunuyo sanki canim ya esim hastaydi sira bana geldi yatacam dedim bak yataamdimda aha aman sende dikkat et

Geçmiş olsun canım bnm eşimle kızımda hasta oldu. Daha yenı uyudu . Hastalık çok zor aman dikkat et.

1 Beğeni

Çok salgın var ya dikkat edin geçmiş olsun :woman_bowing:t2:

1 Beğeni

Mevsim geçişleri tam hastalık havası oluyor maalesef. Çok geçmiş olsun :smiling_face:

1 Beğeni

Sagol canim ya sabaha kadar dogada hiril hiril etti gripmi oldu anlamadim yatarken biseyi yokdu sizede cok gecmis olsun

1 Beğeni

@Esoş @Kuti sagolun canlarim valla bu ara kimi duysam zaten bogazim agriyo diyo annemle babamda ayni buyuk kiz okula gidiyo o olmasa bari sinavlarda basliycak geri kalir cocuk derdim o

1 Beğeni

Kizim icin yaptim oda sewerek yedi yakin olsakda hep beraber yesek icsek dertlessek burdakiler uzak ama kalben yakin oldular bana arkds oldunuz iyi geliyosunuz bana

1 Beğeni

Gecmis olsun cnm nane limon icine az sirke elma kabuk tarcin at yatarken ic cok iyi geliyo

1 Beğeni