Çay ve Kahve Keyfi ☕

Evet hemde nasıl eşimle gıdıyorum oda cok evhamlı strese gırer benden cok o telaşlı görende o anasının evıne gıdıyor sanır :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Yagmurlu bi havada en iyi çay gider :shushing_face:

3 Beğeni

Bugün de benden geldi oyun alanında kahve keyfi :smiling_face_with_three_hearts:

Kahve yazmışım ahahah kafam ne kadar doluysa artık

5 Beğeni

Oh mis darisi bize insallah canim

1 Beğeni

Sen ne kadar verdin ücret. Ne güzel olmuş sizin açınızdan farklılıklar iyıdır.

1 Beğeni

Bende kızımı avmdeki oyun alanlarına götürecem de pahalı ise eşim bindirmez​:joy:

bugün arkadasimda ictim kahvemi bende​:blossom:

4 Beğeni

Oh harika :blossom:

1 Beğeni

Burası 250 tl olmuş canım aralıkta sormuştum 200 demişlerdi saatlik ücretine. Bir de çay içtim 300 tl verdik toplam. Ben çok sevdim ya zeynep de oyun ablasıyla baya oynadı, hiç ağlamadı başta belki gitmek istemez dedik ama gitti. Hatta çıkmak istemedi çıkarken ağladı. Bugün eşimin müsaitliği vardı beraber götürelim bi bakalım dedim görmüş olayım diye. Bundan sonra çok bunaldığımda kendim götürürüm yürüme 15-20 dakikalık bi mesafede. Daha yakınımızda bir yer daha var orası çok pahalı, saati 500 filan. büyük biyer ve zeynebe göre bir şey yok orda.

1 Beğeni

İnşallah inşallah, gerçekten iyi geliyor çok bunalınca gidilir insan bi kendine gelir.

2 Beğeni

Uygun ya benim de imkanım olsaydı ayda bir yada 2 kere gitmek isterdim. Devlet baba buralara da bir el atsa ne olurdu​:joy::joy:

1 Beğeni

Pekı benımde kahve görmem :rofl: :rofl:

1 Beğeni

İstanbulda ibb’nin haftada 1 kere 1 saatlik oyun grubu hakkı varmış ama 2 yaşından sonra. Onun için 2 yaşını bekliyorum mecburen, o zamana kadar da arada götürürüm. Keşke olsaydı orda da gerçekten çocuğunu yardımsız büyüten anneler için özellikle çok iyi bir şey bence.

1 Beğeni

Ahaha sizi bile ikna etmişim :rofl::rofl:

1 Beğeni

Ooooo çok iyiymiş. Nerde beleş gel oraya yerleş .

Bu söz öyle miydi ya​:joy::woman_facepalming:

1 Beğeni

Ahhaa aynen :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ankaradada varmiş banada cok yakin belediyenin kurslari buyuk kizim ilk okulda farkli bolumlere gitmisdi kucuk icin bakdim 3 yasdan basliyomus keske burasida 2 olsaydi

1 Beğeni

Hadi ya keşke olsaydı gerçekten. Büyüdüklerinde çok fırsatlar var aslında da şu an o kadar imkan olmuyo.

1 Beğeni

Aynen canim ya bakalim esimlede konusdum yakinda bulamadim napsak diyede iyi biyer olsunda yakinda varsa arastir tekrar dedi haftaya sinavlari var kizimin onalr bitsinde havalarda isiniyo biyer bulup goturucem bende insallah :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

İnşallah vardır yakınında canım bol bol fotoğraf bekleriz senden de, çayınla kahvenle :heart_eyes:

1 Beğeni