Çay ve Kahve Keyfi ☕

Ayy insallah canim ya sanki ben katilacakmisim gibi heycanliyim :face_with_hand_over_mouth::purple_heart:

1 Beğeni

Dimii öyle oluyo ya :rofl:

1 Beğeni

Ay evet :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Aaa bunu bilmiyordum aklımda olsun benimde :smiley: yakınımda var çünkü

1 Beğeni

Aa yakın olması süper :heart_eyes::heart_eyes: biz toplu taşımayla gidebiliyoruz pek yakın değil ama olsun hele bi 2 yalına gelsin de mutlaka başvuracağım :smiling_face_with_three_hearts: vesile olduğuma sevindim asil şu an zaten 2 yaşına yaklaştı dimi az kalmıştır sizin :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Fotoğraf beni çocukluğuma aldı götürdü nedense büyüdüğüm mahalleye benzettim bir tık hangi şehir acaba :smiley:

1 Beğeni

Evet Şeyma temmuz 15 te 2 yaş inşallah :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Hangi fotograf canimm :face_with_hand_over_mouth: balkonda kahveyle cekdigim sanirim bi an dusundum. Ankara burasi

1 Beğeni

Evet çok tatli

Burası oyun evi Asilin odası biraz küçük o yüzden çok yer kaplayacak oyuncak alamıyoruz. Genellikle salonda oynuyoruz. O odayı Asilin odası yapmak istemedim ama yatak odasına en yakın olan ve kışın sıcak olan oda olduğu için orayı yaptık. Hemde çalışma odasındaki eşyalar da oraya sığmıyordu. Tayinci olunca eşyaların eve uymuyor maalesef. Bende böyle oyunları oyun evine götürerek oynatıyorum hem az görünce daha kıymetli oluyor :smiling_face:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun size de Allah şifa versin inşallah :folded_hands:t2: Amin teşekkür ederim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Asil’i her türlü mutlu etmenin yolunu bulmuşsun ne kadar şanslı bi çocuk :cherry_blossom::relieved_face:

1 Beğeni

Ayy inşallah ya çok isterim. Her bulduğum fırsatta ders çalışıp soru çözüyorum. Hatta bugün birileri masamı ele geçirdi :grinning_face_with_smiling_eyes: Babası da sordu anne memur olsun mu diye Asil de olsun dedi :smiling_face_with_three_hearts:

5 Beğeni

Yaaa maşallah kolaylıklar Dilerim Esoş :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ben haftada bir defa oyun evine götürüyorum ama hep aynı yere gitmiyoruz üç farklı yere götürüyorum. Birinin soft play alanı büyük daha çok kaydırak top havuzu trambolin gibi alanları fazla. Birinin gelişimsel oyunları fazla zeka oyunları market mutfak puzzle mıknatıslı şehir yapıları hız oyunları falan var hatta haftanın bazı günleri duyusal oyunları da oluyor tuz havuzu var oyun ablası çok tatlı orada pedagog da var gözlem yapıyor aileleri bilgilendiriyor. Aynı zamanda soft play kitaplar falan da var. Diğeri de bir kreş müdüresiyle görüşüp haftasonları saatlik olarak etkinlik düzenlemelerini istedim başta yapamayız falan dediler sonra kendileri beni arayıp ne gibi etkinlikler yapabileceklerini sordu. Bazen öğretmenle birlikte plan yapıyoruz materyalleri hazırlıyoruz. Kreş öğrencisi dışında halka açık olarak aktiviteler düzenliyorlar bazen palyaço gsöterisi yüz boyama bazen duyusal oyunlar bazen bilimsel deneyler bazen motor becerilerini güçlendirecek oyunlar bazen hava güzel olursa bahçede oyun oynuyorlar.
Fiyatlar da şu şekilde ilk bahsettiğim oyun evi hafta için 13.00-19.00 arası bir saat eğlenceye yarım saat hediye var toplamda bir buçuk saat oynuyor 250 tl. İkinci bahsettiğim oyun evinin saati 280 tl bir çeşit içecek ücretsiz. 5 defa gidince 6. sı hediye.
Üçüncü bahsettiğim kreşin saat ücreti materyale göre değişiyor bazen 100 tl bazen 150 tl oluyor.
Fotoğrafını gönderdiğim oyun evi yaşadığımız şehirde değil. Biz gittiğimiz her yerde ilk olarak Asil için yeni bir yer keşfediyoruz orası da onlardan biri saati 240 tl yarım saat de hediyesi var. O yarım saati de kum havuzunda oynuyor.

Biz yine dağıtıyoruz :grinning_face_with_smiling_eyes: Asil oynarken bende kahvemi içeyim diye yaptım ama mecbur oyuna dahil oluyorum soğuk kahve keyfi olsun benimki de :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Bizsiz anları yok ki :joy::joy: afiyet olsun canım

1 Beğeni

Oglani getiriyim sonra gecicem anne saatine hava da mis sonra siparislerimi bekliycem…

1 Beğeni

Teşekkür ederim Allah bizleri onların başından ayırmasın sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

Amin canım amin​:palms_up_together:

1 Beğeni