Çay ve Kahve Keyfi ☕

Ortaboy fincan olculeri

1 tatli kasigi dolu dolu(yada iki cay kasigi) kahve

2. orta boy fincan

3.soguk su

Yapimi

Bakir cezve en lezzetli

Kahveyi suyu karistir.

Ocaga al karistirmadan kisiga yakin ateste pisir

Ilk kopugunu gorunce fincana al dibine

Sonra tekrar kaynamaya birak tamamen

Kaynayinca fincana al

((

Afiyet olsun

Seker koyarsan da daha kopuklu olur.

Puf noktasi daha cezveyi yukarida tut biraz ozaman da kopugu bol oluyor ama elin yanmasin dikkat

Harika görünüyor yaa bayıldım :heart_eyes: Afiyet olsun

Size de yapabilirim isterseniz :smiling_face_with_three_hearts: @Esoş

Ayy çok teşekkür ederim siz bilirsiniz isterseniz yarın da benim adımla içebilirsiniz :smiling_face_with_three_hearts: İsmim Esra ama ailem arkadaşlarım hep Esoş der :smiling_face:

Vauuuvv ne büyük jest​:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:

Yarında senin için yaparım

Severek yapıyorum istersen sana da yaparim bu jesti @felcin

Turkiyedeyken cok yapardım ama almanyaza geldiğimden beri pek zamanım cunku sütlü kahve pek sevmiyor kimse :smiling_face_with_three_hearts::hugs:

Ay geç dondum kb. Kızımla kendı elimi yaktım .Ütüye değdik​:woman_facepalming:

Kahve efsane görünüyor. Bu işlerde çok başarılı birine benziyorsun ellerine sağlık. İznin olursa instgramda hik. Olarak paylaşayım. Hatıra kalır. :see_no_evil_monkey::blush::heart:

Ay bu yöntemi de denedim. Köpünü once alınca daha guzel oluyor. Bence ben çok fazla kahve içmeyi sevmiyorum yada alışkın olmadığım için tadı hoşuma gıtmıyor . Yoksa bende sizin gibi yapıyorum​:sweat_smile:çok tsk ederim yazdığın için.

Tabiki paylaşabilirsin sana minik bi hediyem :smiling_face_with_three_hearts::tulip:

Güzel aniş

Geçmiş olsun bu arada önemli bişey inşallah

Çok tsk ederim canım .:heart::blossom:

Allah’tan ıkımızde de küçük yanık var. Ütüden aklım cıkıyordu zaten ütü izi geçmiyor. Kardeşim 1 yaşındayken eline ütü düştü şimdi 13 yaşında hala ütü izi var.

Vayy duygulandım denizzz, kocam bile yaapmadi, yaparsan tebessüm ederimm​:face_blowing_a_kiss::rose::rose::rose:

Anneler günü hediyesi olsun sana o zaman bazen minicik bi fotoğraftan da mutlu olabiliyoruz tabiki yaparım ismin tam olarak Felcin demi @felcin :smiling_face_with_three_hearts::hugs::face_blowing_a_kiss:

Çok incesin​:face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss::face_blowing_a_kiss:adım elçin

Yarında sana sözüm olsun :hugs::face_blowing_a_kiss::tulip:

Yaaa harika görünüyor çok beğendim çok teşekkür ederim :heart_eyes: Nasıl güzel bir incelik bu böyle :smiling_face_with_three_hearts::heart::bouquet:
Ekran görüntüsü alamıyoruz indirebiliyor muyuz nasıl indiriliyor ya galerimde anısı kalsın istiyorum :smiling_face:

Tarif :grin:v

R bizede

Cok guzel gorunuyo