Eşim ailemi istemiyor

Oh şükürler olsun anacığının ellerinden öperim ne güzel demiş. Tüm güzellikler seni ve yavrunu bulsun inşallah yüzünüz hep gülsün tüm zordaki kadınlar kendi yollarını çizebilsin. Nasıl sabah olur şimdi senin için. Hepsi eminim çok zordur Gülcan içini ferah tut bundan sonrası çok güzel olsun. Bizide haberdar et bacım

Tamam ederim inşAllah duanızı eksik etmeyin.

Ağlayarak okudum resmen ya. Bi kadının düşmanı gerçekten de yine bir kadın. Yazık, çok yazık. Allah onları bildiği gibi yapsın inşallah. Sana yaşattıklarını yaşamadan ölmesinler. Depremde evi yıkılan bir aileye söylediklerine bak utanmaz reziller. Sen onlara bela değil onlar sana bela olmuşlar. Senin için en hayırlısı olmuş. Böyle pislik bir aileden hem çocuğunu hemde kendini kurtarıyorsun. O kapıdan çıktığın zaman artık mutluluk kapısı açılsın sana :folded_hands:Allah korusun ailen gelene kadar sana bir sey yapmaya kalkar hemen polisi ara. Allah’m yardımcın olsun. Ailen gelip aldığı zaman mutlaka buraya da yazıp haber ver. Aklımız da, dualarımız da seninle…

Hakkında hayırlısı olsun inşallah dualar ettik senin için belki cvp alıyoruzdur ailenin dağılmasını kimse istemez ama sana yazık ediyorlar ve eminim çok pişman olucaklar sen kessin kararlı ol lütfen sabırlı ol Allah yol gösterecektir

Son gelişme sizin acınızdan bence en hayırlısı olmus. Annenizden ailenizden Allah razı olsun. Aklıma anneler gününde intihar ederek vefat eden arzu gelin geldi. Eşi ve ailesi tarafından siddet goruyormus kendi aileside sahip cıkmamıs ve kızcagız bunalıma girip intihar etmis. Bundan sonra bebeginiz ve sizin icin hersey cok daha guzel olacak yeni mutlu bir hayatınız olacak ins. Bebeginiz o babayla o ortamda buyuseydi emin olun ilerde cok daha buyuk sıkıntılar sizi bekliyor olacaktı. Allah yardımcınız olsun insallah.

Bizede haber et allah yardimcin olsun

Mutsuz bir evde büyümektense onu çok sevenlerle dolu, bol gülücüklü bir evde büyüyecek miniğiniz. En doğru kararı vereceksiniz oradan kurtararak kendinizi emin olun… Böyle bir koca için böyle bir ailesi için ardiniza bile bakmayın asla. Anneler evladı için her zaman güçlü olur. Rabbim bebeğinizle çok güzel bir hayat nasip etsin size. :heart::heart:

Kontynirda kaliyosun diye basa kakilmaz allahtan gelen bisey onun basina ne gelecegi bellimiymisde kapina gelipde istemeseydi oda boyle pislikler ortada cok oldukca kadina siddet durmuyor birde adalet olcak kanun olckki bidaha yapamasinlar

Bu sabah eşimle son kez konuşmak istedim gel dedim konuşalım ama konuşmadı.
Bende eşyalarımı hazırladım çıkmadan kayınvalidem ve görümceme “ben gidiyorum dedim” bana yüzlerini çevirdiler. “ benim ve miranın eşyalarını atmayın” dedim
Hiçbir şey demediler bende çıktım
Sonra gidip bankadan takılarımı alıp annemlere geldim. Eşim takıları aldığımı öğrenince beni aradı “ seni dava edecem hırsızlık yaptın “ diye

Gulcan napti acaba merak ettim ins pislik bibzarar wermemisttir sag salim ailene gidersin ya :pensive_face:

Son durum böyle

Suan ailendesin ayrica hirsizlik yapmadin onlar senin hakkin sana takilmis istedigin uere dawa ac bende ailen we sana dawa acicam yaptiklarinizdan dolayi deseydin pislikler lanet gelsin yuzlerine yuz warmiki yuzlerini cewiriyolar sen o ewden ciktin smdi allah onlara oyle bi bela neyin wersinki sana yaptiklarini iki kati ciksin onlardan

Uzulme kafanada takma bundn snra seni we yawrunu guzel gunler bekliyor yawrum mutlu bi ailede buyuycek onlarda nabiyosa yapsinlar oyle insanlardan kurtuldn diye sadaka wer sukret

Nasil ispat edecek gerizekali ispat etmesi lazim.
Seni saraylardan mi almis gelmis simdi begenmemizlik yapiyo
Neysen o sun
Derdine ortak olacagina pislik basina kalkiyo
Asil sen onu istemiyorsun
Git baskasindan bulsun.hersey gonlunce olsun canim
Allah bi kapiyi kapatirsa bi kapiyi acar
Al mazlumun ahini cikar aheste aheste

Suan nasilsin nabiyosun iyimisin merak ediyoruz seni

Noluurrr kendini o evden kurtar. Kendi kul hakkına giriyosun elle tutulcak bi sbebin yok. Sessiz bi kadına bu zulumü nasıl yaparlar. Sen herşeyi Allaha bırak Allah onları ters düz eder o kalpsizlerden sıyrıl vallahi yalvarırım çok üzüldüm. Çocuğunuda vericekmiş. Annende gelsin demiş kalk gitt Allah aşkına

Hiç bişey yapamaz altınlar senin. Kusurlu taraf o daha sana nafakada ödeyecek tazminatta.

Kesinlikle katılıyorum hiç kimse boşanmak için evlenmez ama şartlar gerektiriyorsa yol yakınken yoluna devam edebilecek cesareti göstermezsen sonrasında çok pişmanlık yaşarsın canım Elvin Feyza hanım çok haklı kaç kurtar kendini

Canım hiç korkma sen Yaratanda yanında hukukta yanında bebeğini senden hiç kimse alamaz korkma ara polisi psikolojik şiddete maruz kalıyorsun şiddet sadece fiziksel değildir bunu unutma sen sustukça sadece kendi hayatını değil bebeğininde hayatını mahvedersin

Asla değil canım Yargıtay kararı var bu konuda emsal niteliğinde eşin haberde izlemiyor dünyası annesi onun belli ki kurtarmana çok sevdim o evden çıkmana inan pişmanım dese de sen eve dönünce aynı şeyler tekrar yaşanır sakın inanma çocuğun ve kendi hayatını kur ve devam et