Eşim ailemi istemiyor

Parça parça okudum yorumları.. sinir oldum gerçekten. Esin ne kadar karaktersiz biri böyle. Biz kadınlar aslında çok güçlüyüz ama malesef farkında değiliz. Çıkmışsın evden. En iyisini yapmışsın. Resmen sana insan olduğunu bile unutturmus manyak herif. Asla korkma ve bu süreçte sana tavsiyem yanlız sokağa çıkma yanlız evde kalma. Manyak her yerde manyaktir. Bırak polisi mi arıyor seni dava mi ediyor.. elinden geleni yapsın.. cilalı duvara çarpınca ahh kariim diye ağlayacak nede olsa. O kaynana tayfasınıda Allah bildiği gibi yapsın. Ne olur dönme kararından. Bir cesaret edip yeni bir hayata kocaman bir adım atmışsın.. en zor kısmı atlatmissin. Rabbim yardımcın olsun.:white_heart: Bundan sonraki hayatın güzel olur inşallah.

Kız bunların ses kaydını alsaydın keşke.. öff ne tazminat odenirdi buna..

Senin hakkın olan altınları bi de ona bırakacağını mı düşünmüş karaktersiz. İstediği yere şikayet etsin, istediği yere dava etsin. Onlar senin hakkın. Kurtuldun artık o insanlardan bebeğin artık mutlu büyüyecek. Sen bebeğine sımsıkı sarıl gerisi önemli değil.

Benim esimde oyle ama benim esimin kendi kusurlari oldugu halde böyle. Ailem onu yaptıklarıni sineye cekerek davranıyor ben olsam asla sineye çekmem. Beni de kac kere aileme göndermedi kac kere bu konu yüzünden kavga ettik. Oysa ki ben annesiyle hep dibdibeyim altli ustlu oturuyoruz. Şimdiye kadar bi hatam bi yanlisim olmadi ailesije ve duymadı da. Ben elimden geldigince herkese saygi cercevesinde yaklaşıyorum. Ama esim bebeği almak istiyorlar bazen bende gönderiyorum hani evde isimi rahat yapiyim rahat hareket ediyim frlan diye. Buny bile kafasında kuruyor icip kavga ediyor benimle. Bebeğim ilk doğduğunda bile yapti icip gelip de ailem bebeği gormeye gelince hastanede olay çıkarttı koca hastaneye rezil olduk. Ama dizginledim. Tek laf etse agzinin payını veriyorum ben onun ailrsine hergun bebeği gormelerine alip oynamalarına laf etmiyorsam kimse de benim aileme laf edemez. Eğer benim ailem benimle görüşmesi kisitlancak bebeği goremicek aynısını onun da ailesine ben yapıyorum. Anladığı dilden konuşuyorum. Atli üstlü oturmamiza ragmen göstermediğim gunler de oldu :nail_polish:

Gulcan naptin canim

Gulcan nasilsin? Altinlar snin hakkin istedigi kadar dava etsin l. Korkma guzelim, çocuğu da alamaz. Sen sakinligini koru, soğukkanlı ve cesur olmaya çalış. Benim eşim avukat sormak istedigin bir şey olursa söyle ben ona sorarim.

Gulcan naptin ?

Kızlar kusura bakmayın buraya yazmaya fırsatım olamadı. Akşam saat 9 gibi teyzem aradı eşin bize gelmiş size gelmek istiyor. Annem kabul etmedi kesinlikle getirme dedi. Babamda şehir dışında oda gelmesin bu iş bitti dedi. Ama o durumu anlatmış evinden çocuğundan vazgeçmek istemediğini söylemiş. Sonra gidip bu ay yurtdışından gelen dayılarımı almış bize geldiler. Dayımda hepimizin büyüğüdür 70 küsürlü yaşlarda. Ve kendi akrabalarını toplamış herkesi alıp bize geldi. Neyse konuşmalar yapıldı bir yuva öyle kolay dağılmaz. Sen gülcanım ailesine değer verki oda senin ailene değer versin. Bir sürü konuşmalar. Eşim “ bir süre kimse gelmesin ne bizim taraf ne siz bir sürü bizi başbaşa bırakın. “ filan dedi. İşte benden mirandan vazgeçmek istemediğini söyledi. Açıkçası benim babam ve annem beni göndermeyeceklerdi. Kararları kesin ve netti büyük dayım git demesine hangi kadın çekmemiş ki demesine rağmen babam yinede ben kızıma kıyamam dedi. O isterse kızına kıysın. Ama büyük dayım bir daha sizin ağzınızı açmam sizinlekonuşmam ben buraya kadar geldim filan dedi. Çok büyük sözler söyledi. Annemde bir kez daha dene dedi. Ve akşam beni alıp geldiler. Eşimde babasız büyümüş annesi 3 çıçukla evden ayrılmak zorunda kaldı tek başına büyüttü. Ve bizde dediki biz evden ayrıldık benim oyuncaklarım yiyenlerimin ellerinde kaldı kıyafetlerim. Eve gelincede miranın oyuncağını kendi yiyenin ellerinde görmüş. Zoruma gitti dedi.
Benim çocuğum annesiz babasız kalmasının eşyaları yiyenlerin ellerine kalmasın.
Bizi alıp getirdi. Henüz ikimiz konuşmadık.

Umarım düzelir herşey.. ama sanmıyorum hakkında hayırlısı olsun :white_heart:

Şu yönden çok şanslıdın arkanda duran bi annen baban var asla alttan alma sınırını koy bu elde gözünde bakmasın kıymet versin vermiyoss verme umursama sen nadıl olursan onu alırsın de çekil kendinden taviz verme vere vere elde bsy kalmadı çok güzel fırsat olmuş kocanı ez demem ama kendini de ezdirtme

Ben de pek düzeleceğini düşünmüyorum ama belki vicdana gelmiştir. İnşallah yani. Ailesi başta zehirliyor eşinizi duzelse bile o aileyle yine zor. İnşallah değerinizi anlar aklını başına toplar. Çok ciddi bir şekilde konuşun esinizle bunları bunları yaparsan biter son şansın ve şansımız deyin. Ciddiyetinizi anlasın. Allah korusun sizleri.

Beddua etcem olmayacak yazdıklarını okuyunca ağladım kendimi gördüm sanki ben 1 haftalık doğum yapmıştım eşim tarafından şiddet gördüm kapıya konuldum çocuğum için şu an susuyor ve devam etmek zorundayım benim eşimde bana diyor çocugu sana asla vermem seni şikayet ederim kapidan çiksan cocugumu kaciriyor diye yani diyecegim şuki ALLAHA birak ve sabret bir insan 7 sinde neyse 70 indede odur değişmez

İns bu gidisin onun duzelmesine sebep olur akli basina gelmistir ins

İnşallah gerçekten pişman olmuştur ve sana tekrar aynılarını yaşatmaz. Ailen arkanda tekrar böyle birsey yaşandığı zaman asla affetmeyeceğin ilk ve son şans verdiğini bilsin.

Alamaz çocugu biliyosunuz dimi

Amcana deseydin esinin sana soylediklerini kontynirda kalip basina kaktigini filan herseyini anlatsaydin

Erkekler neden çocukları evlat gibi değil de malları gibi görüyor anlamıyorum. Çocuğu alacam diye sizi korkutuyor manipüle ediyor. Çocuk sadece 3 durumda babaya verilir. Ya anne madde bagimlisi olacak, ya anne ahlaksız bir kadın olacak (hayat kadını) yada kanıtlanmış ağır psikolojik sorunları olacak. Başka türlü baba o çocuğu orduyla gelse alamaz. Bunu bilin ve kendinizi ezdirmeyin. Kimseye bosanin demem ama boyleleriyle de hayat geçmez maalesef. Allah sizin de yardımcınız olsun.

Hayat kadını olsada veriyo bi avukattan duymuştum o kadun o hayato biliyor çocuguda o hayata sürmez diye veriyolar demişti anne çocugu isyediği dürece ba bn aya vermezler maffi güvü yoksa bile ilk mahkemede tedbir nafakası bağlanıyo biz çocuk yetiştitiyotuz biz iyi olucaz ki sağlıklı çocuklar yetiştitelim sadece öyle vermem demeyle olmadığını bilşn

Bilmiyorum.. ben hiç öyle birşey duymadım.. Allah herkesin yardımcısı olsun. Bu devrin kocaları resmen imalat hatası :roll_eyes:

Ben eşinin bu dönüşünde altınları alıp gitmenin bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Umarım altınları alıp bikaç gün sonra sana tekrar git babanın evine demez. Yani inşallah benim düşündüğüm gibi olmaz. Ama ben o adamı anlattığın kadarıyla sana zerre sevgisi olduğunu düşünmüyorum hayırlısı olsun senin için.