Eşinizle nasıl taniştiniz ve kaç yaşınızda evlendiniz güzel annelerim🎀

Ben kaçarak evlendim :face_with_peeking_eye: 19 yaşımda eşimde aynı yaştaydı . Kaçma sebebimizde amcamin ogluyla nişanlandim amcam vefat edince kız yabanciya gitmesin aile icinde kalsin diye amca ogluma nisanladirlar aile buyukleri karar verdi bunada 2 sene nişanli durdum tabi bu arada eşimle sevgiliydik yani kaçmakdan başka çarem yokdu açikcası. Babam 1.5 sene konusmadi benimle eşim askere gidince mecbur affetti. Şuan eşimle babam çok iyi anlasiyo 15 sene oldu. Benim hayatimda verdigim en dogru kararlardan biride eşimle evlenmekdi çok şukur o benim bu dunyadaki cennetim melegim. 2 sene oncede nikah tazeledik kacarak evlendigim için herşey içimde kalmişdi gelinlik giymedim nikahimda ama gelin gibide oldum ve kizimda bu anlara şahit oldu :purple_heart: 2 nikahdan 2 ay sonrada ikinci kizima hamile kaldim :face_with_hand_over_mouth: ha bu arada eşim kardesimin arkadasiydi bizim bakkalimiz vardi hergun gelirdi öylelikle tanisdik

5 Beğeni

Yaaa çok güzel bir tanisma olmuş sizi gidi romantik çiftler şiirler felan havada ucuşmuş resmen :joy::smiling_face_with_three_hearts:Rabbim bjr ömür boyu mutluluk versin cnm​:heart::palms_up_together:

Yaa sizinde çok farklı bir tanişmaniz olmuş canım zevkle okudum gemileri yakmiş bizim kız :sweat_smile:Rabbim her daim mutlu mesut eylesin :palms_up_together::heart_exclamation::heart_eyes:

1 Beğeni

Ay bende anlatıcam okuyun​:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile:

Bende erken yaşta evlenenlerdenim 22 yaşımda evlendim. Neyse konuya gireyim

Ben o dönem eczanede çalışıyordum bizim yaşadığımız yer küçük bir ilçe herkes herkesi tanır burda ama eşimi tanımıyordum o zaman eczanede çalışırken. Benim eşim PTT de çalışıyor kargo dağıtıyor o zaman eczaneye sürekli kargo götürüp getirirdi ama hiç ilgilenmezdim yani konuştuğum biri vardı o zaman. Birgün ben dışarda oturmuşum çay içiyorum oda yanında çalışan adamla beraber eczanenin önünden geçerken adam buna demiş bulut şu aynuru istesene demiş çok delikanlı kız çok rest falan Bulutda demişki(eşimin adı bulut) ben zaten ondan hoşlanıyorum da açılamıyorum falan demiş neyse. Benim konuştuğum çocukla biz ayrıldık aradan epey zaman geçti ben eşimin adını bile bilmiyorum o zaman kargo getiriyor diye rehberime PTT diye kaydetmişim yanımda çalışan ablama sordum adı ne falan diye oda bulut dedi dedim ay ne güzel ismi var dur ismiyle kaydedeyim :sweat_smile::sweat_smile: sonra bu bana bi akşam mesaj attı annesinin ilaçlarını sordu nasıl kullanacak diye bende tarif ettim sonra başladık konuşmaya ama çok yakınız yani arkadaş olarak bakıyorum sohbet ediyoruz gece arıyor beni saatlerce konuşuyoruz sohbeti aşırı sarıyor. Birgün bana dedi sana bişey diyecem ya evet de yada hayır söyle dedim dedi ben senden hoşlanıyorum ne diyorsun dedim hayır :woman_facepalming:t2: tamam dedi kapattı telefonu biz yine arkadaş olarak sohbet ediyoruz ertesi gün eczanede kıza dedim nasıl biri falan dedi bulut çok iyi bir oğlan tam evlenilecek insan dedi bende anlattım dedim böyle böyle sonra bulut bana tekrar yazdı doğum günümde hediye almış getirdi verdi bana çıkma teklifi etti dedi bak ben senle ciddi düşünüyorum ailemi göndereceğim istesinler senle sevgili olup orda burda buluşup oturmam ben diye yarın işimiz olmazsa demesinler sağda solda bunun kızı bunun oğlu da böyle diye bende hayır gönderme aileni dedim istemiyorum ben o zaman eşimi pek beğenmiyordum ona da söyledim kızlara da söyledim dedim tipim değil yaşça da büyüksün benden olmaz bu iş falan oda benden küstü ne aradı ne sordu haftalarca eczaneye bile gelmedi. Tabi ben alışmışım bunun beni yanıma gelmesini aramasına falan bir gün arkadaşımla oturuyoruz dedim ki Bulut dedim beni arardı bu çocuk beni niye aramıyor dedim hırs yaptım tuttum ben onu aradım kızın yanında dedim ki Bulut dedim benim bir kargom vardı dedim niye getirmedin falan dedim o da bana dedi ki kargo falan yok dedi telefonu yüzüme kapattı:sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: gece oldu tekrardan aradı beni yedirememiş ya​:joy: dedi sen beni niye aradın dedi dedim kargoma sebep aradım dedi ki kargon yoktu dedi ben bilmiyor muyum falan dedi bana ondan sonra konuştuk neyse dedik bak ben senle dedi ciddi düşünüyorum dedi annemi göndereceğim dedi bana bir şey de ben de dedim ki tamam dedim kabul ediyorum ama dedim ben anneme söyleyemem çünkü benim annem biraz böyle sevgili işlerine biraz karşı dedim ben anneme hayatta söyleyemem annem beni öldürür dedim bir gün annem eczaneye geldi yanımda çalışanı çok değerli ablam kaptırdı birden de söyledi anneme dedi ki teyze dedi senin bu kızın da kimle konuşuyor biliyor musun dedi dedi kim dedi o da dedi ki postanedeki bulut‘la dedi annem dedi ki o nasıl söz​:laughing::laughing: sonra baktım annem gitti dedi ki ben gidiyorum dedi gitmiş postaneye içeri girmiş bulutu görmüş demiş ki Bulut sen misin demiş gel de çık dışarı demiş:laughing: Bulut da anlamış ya hemen çıkmış annem başlamış saydırmaya buna ama kötü değil tabi yok işte benim kızım daha küçük hani evlendirmem falan diye Bulut diyor dinledim dinledim dinledim dedim bitti mi annem demiş ki bitti demiş hadi gidek yemek yemeye demiş:laughing::laughing: annem demiş ki o ne söz demiş ben gelmiyorum demiş ben Aynur’un yanına gideceğim demiş o zaman bin arabaya eczaneye gidelim arası 10 dakika sürmedi baktım annem de Bulut çıktı geldiler eczaneye oha dedim ne oluyor​:laughing: sonra akşam annem tabi babama anlatmış babam da bir şey dememiş hayırlısı falan sonra geldiler istediler zaten iki kere geldiler ondan sonra da oldu benim biz zaten iki kardeştik bir abim bir ben vardım benim abim vefat etti ben tek çocuğum tek kızım annem hani beni uzaga vermeyen şehir dışına verme hiç düşünmüyordu diyordu ki hep yanımda kalsın hani tek bir çocuğum var falan ben de gitmiyordum zaten gitmek istemiyordum annem hep diyordu ki hani öyle bir eniştem olsun ki ya tabii ki evlat çok başkadır ama hep diyordu ki öyle bir eniştem olsun ki hani o da bana oğul olsun ve şu an gerçekten de yani benim eşim benim aileme benden daha çok düşkündür biz köy yerinde yaşıyoruz benim babam rahatsız eşim gider her işlerini yapar köye evimize kalorifer çektirdi sırf rahat etsinler diye her işlerini yapıyor bazen ben diyorum ki Bulut yeter hani her gün her gün gitmeyelim diyorum yok diyor kızıyor bana olur mu öyle şey diyor gideceğiz diyor onlar tek bırakmayalım diyor sürekli beni götürür yanlarına kendi ailesinin yanına da gideriz ve o yüzden o benim aileme karşı böyle olduğu için ben de eşimin ailesine karşı öyleyim çünkü onlar da bana çok iyi davranıyorlar Rabbim bozmasın maşallah böyle yani bizim hikayemiz böyle​:two_hearts: böyle mesajda anlatınca heyecanlı olmuyor​:laughing: ama gerçekten çok komik bir hikayeniz var bizim​:smiley::balloon: 2023 yılında evlendik 2024 yılında da dünyalar güzeli bir kızımız oldu böyle​:heart::smiling_face_with_three_hearts:

3 Beğeni

Sağ ol canım benim valla olacakmış ya bende çabalamışım :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: kaçırmayayım gül gibi çocuk dedim :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Sayenizde ben de hatırlayıp mutlu oldum, uzun zamandır hiç düşünmemişim o günlerimizi. İyi geldi hatırlamak çok teşekkür ederim :relieved_face::cherry_blossom:

1 Beğeni

Gerçekten de öyle canım Rabbim jsterse herşey olur bizde ondan düzgün bir şekilde istersek gerçekten oluyor​:blush:

1 Beğeni

Ne demek canım asıl brn sizlerin güzel hikayesini okuyunca dahada mutlu oldum :heart_eyes:

Aynen yaaa maşallah maşallah tuttugunu koparan birisin ve bu Cok iyi bişey bence :heart_eyes::sweat_smile:

1 Beğeni

Yaaa okul okuyan kişilerin hikayesi her zaman daha romantik oluyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum …her daim mutlu ol canım :palms_up_together::tulip:

Yaaaa :sweat_smile: senin hikayende baya degisikmiş çokta iyi olmuş dediigin gibi çok mutlu ol canım :palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

Ayy ayyyyy çok tatlısınız yaaa Bulut eniştemizi isminden etkilenmiş bizim kız​:sweat_smile:çokta iyi olmuş yaa Allah razı olsun damat değilde evlat gibi davranıyor bu arada başın sağ olsun cnm mekanı cennet olsun …Rabbim bütün mutlulukları versin cnmher daim mutlu olun​:heart_eyes::palms_up_together:

1 Beğeni

Hahahaha ıllahı kız boyle seylerı bende severim :joy::light_blue_heart:

1 Beğeni

Sen çok daha güzelsin​:heart::heart::heart::heart:

1 Beğeni

Teşekkür ederim canım :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Çok güzel görünüyorsunuz Allah mutluluğunuzu daim etsin, iyi bir koca dünyada cenneti yasamak bence @felcin @Saye@Portakal çok teşekkür ederim, balık model giyme ilerde pişman olursun diyenleri dinlemedim şükür hep hayalimdi ve giymek nasip oldu​:partying_face: @Sinem çok teşekkür ederim arkadaşım güzel baktığın için :bouquet:

5 Beğeni

Yaaa okurken ister istemez üzüldüm canım senin hikayende benimkisi gibi imiş bende severek evlenmeyi hayal ederdim hep ama nasibimizde yokmuş ne diyelim ki bazen derim o kadar kişi istedi 16yasimda başladı görücüler gelmeye yalvaranlar oldu yaa evini ayrı tutarız çok zenginiz felan filan yokkk ben istermiyim :sweat_smile:ben diyorum yapişan erkeği hiç sevmem erkek dediğin biraz sert olur al sana sert odunu buldun diyorum​:joy:bu ara aramızda kaç yaş var yaşlı kurdum demişsin​:face_with_hand_over_mouth:bizim 7

2 Beğeni

Bu arada bir ömür boyu çocuklarınla eşinle mutlulukları dilerim cnm her daim huzurlu mutlu olasın​:palms_up_together::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Kız çok yok da odaben gibi çekmiş.kucuk yasta calısmaya baslamıs. Bedeni yaslanmış:hear_no_evil_monkey:.benım de ruhum yaşlı . Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. Ben 25 yasındayım esım 31 olacak marta.

1 Beğeni

Amın canım hepımız mutlu olak​:light_blue_heart::heart::cherry_blossom::heart::cherry_blossom::heart::cherry_blossom::blush::cherry_blossom::blush::blush::hear_no_evil_monkey:

1 Beğeni