Eşinizle nasıl taniştiniz ve kaç yaşınızda evlendiniz güzel annelerim🎀

Yaa evet fazla yokmuş :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:aynen yaaa iyikide bulmuşsunuz

1 Beğeni

Bıldırcın da güzel kuştur hani :heart_eyes: güzel iltifat ediyor enişte :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

@saye Size de maşallah sevenlerin kavuşması ne güzel ya​:heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts: ama sonuna çok güldüm :grinning_face_with_smiling_eyes: ben de eşime derdim ki ben evin tek kızıyım seni el üstünde tutarlar, şöyle severler diye diye yağa bala batırdım. Adam bizim eve adım attığı ilk günden feleğin çemberinden geçti :sweat_smile::rofl: sizinkinin tam tersi olmuş:joy:

2 Beğeni

Hahaha evet güzel ötüyormuş:face_with_hand_over_mouth::sweat_smile::heart_eyes:

1 Beğeni

Ay okuyunca çok güldüm ve şaşırdım ben de Yiğit ismini çok severdim oğlum olursa Yiğit ismini koymak istiyorum derdim ve eşimin ismi Yiğithan :rofl: sizin diğer yazılarınızda da ortak çok şeyimiz var diye şaşırmıştım şimdi okuyunca yine şaşırdım. Evlilik 2021 bebek 2024, yaşlarımız da aynı :face_with_hand_over_mouth: çok şaşırtıcı geliyor ne ilginç bir platform burası ya

3 Beğeni

Annene çok üzüldüm canım mekanı yeri cənnət olsun biz görücü usulü evlendik eşim bende 9 yaş büyük ilk hiç sevmemişdim sonra tavladı beni eh böyle 2 ay nişanlı kalın evlendik 18 yaşım vardı aslındaa hayallerim çoktu ama eşim isdediğin zaman okuyub çalışa bileceğimi söylüyor yani böyle 2 yılı devirdik şimdi şükürler olsun mutluyuk eşimin kötü alışkanlıkları yok asla parasını çar çur etmez ilkde zaten kötü alışkanlıkları olub olmadığını sormuştum Rabbim her kesin ailesini mutlu bereketli etsin her zaman her kes mutlu olsun biz onlarla beraber şunuda ekleyeyim ( eşimden önce yanı görücüye geleceklerini haber verdikleri zaman bir sevgilim vardı ayrılmış gibiydik ama tamda ayrılmamıştık onu sevdiğimi sanıyordum her şeye karışan falan acayıb bir tipti ona ailemin beni evlendirmek isdediğini söylediğimde gel kaçalım dedi asla kaçmam ailemi kimseye rezıl etmem dedim iyikide kaçmadım şimdi düşünüyorum rabbımın bir bildiği vardır ben evlenmek isdemiyorum diye ağlarken ( ailem zorla evlendirmiyordu bana bırakmışdılar kararı ama sevdiğimin olduğunu diyemiyorum en son anneme dedim alsın anasını babasını gelsin dedi oda babam isdemiyor falan gel kaçalım dedi annemde kaçma kaçmanın kimseye faydası yok dedi) şimdi iyikide kaçmadım o bana uyqun biri değil diyorum insanın sevgiden gözü kör olurmuş diyorlar ya o doğru ben bunu sonradan anladım şükürler olsun şimdi pişman diylim

1 Beğeni

İsmimiz de aynı ehehe​:grin: doğum günün ne zaman? :grin:

1 Beğeni

Ben biraz korkutmayi severim eşimi hâlâ devam :grin::grin: inanıyor o da napim​:grin:

1 Beğeni

@TülayOzan @felcin ay ne kadar güzel gelinler olmuşsunuz yaa bayıldım :heart_eyes::white_heart:

2 Beğeni

Maşallah iki cihanda da böyle gülsün yüzünüz :palms_up_together:t2: siz de çok yakışmışsıniz, ne güzelsin @felcin :heart_eyes::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Ay ben o detayı unutmuşum bir de o vardı değil mi? :rofl: Doğum günüm 3 Eylül 1994

1 Beğeni

Tüh, benim 11 Temmuz 1994 :smiling_face:

1 Beğeni

Ahaha 2 ay varmış aramızda :face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Ay sımdı dediğini anladım sendr çok cekmısın.kıyamm ama sana .:cherry_blossom:

Kader buymuş kaderimizi bız sekılendırıyorız hep karsına ıyı insanlar cıksın canım​:heart:

Onun her yere kendini katması beni bitiriyor :sweat_smile: Allah eşinden, evlatlarından yana yüzünü hep güldürsün :heart_eyes:

Amin Allah razı olsun cnm …Ya gerçektende öyle bazen görücü usulü olması gerçekten daha iyi oluyor rabbim hayırlı bir kısmet çıkarmış karşınıza iyikide olmuş ne güzel eşinizde anlayişliymiş istediğiniz şeyleri yapabilirsiniz diye açıklık getirmiş …benim memurluk sınavım geldi sadece sınava girip kazanacaktım eşim ona bile izin vermedi büyük oğlum vardı sadece baktı ona AA oğlum annen memur olacakmiş dedi​:joy:belki baş başa olsak izin verirdi ama dedesi ile ebesi olduğun icjndir belkide… onun için vazgeçtim çünkü evlenmeden önca çok cabalamistim okumak için ama bı türlu olmadı şartlar el vermedi evlendikten sonrada olunca olsa idi bekarken olurdu dedim oylelikle vazgeçtim kısmet değilmiş diyorum hayırlısı buymuş …Rabbim her daim mutlu huzurlu sağlıklı ömürler versin hep mutlu ol cnm

Amin cnm cümlemizi :palms_up_together:aynen aynen

Saol canım teşekkür ederim, keşke sende olsaydın düğünümde beraber oynardık :woman_dancing::woman_dancing::smiley::smiley:

1 Beğeni

Allah razı olsun cnm benimde babam yoktu tek anne ile büyüdük ama annem babasizligi gerçekten hiç aratmadı neden babam yok demezdim maddi açıdan aradık sadece

1 Beğeni

Ahh keşkeee :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts: