Eşinizle nasıl taniştiniz ve kaç yaşınızda evlendiniz güzel annelerim🎀

Amin Allah razı olsun hepimizin inşallah :folded_hands:t2: öyle valla ismiyle etkiledi :joy::joy:

1 Beğeni

Bi arada evlilik tekliflerimizi anlatalım :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

3 Beğeni

2001 tanistik

2003 de evlendik

2004 te ilk oglum

2005 te 2 oglum

2008 te 3 oglum oldu

2023 te eymen oldu

Tanismamiz sokakta karsilastik

Ben hollanda da dogma buyumeyim esim 17 yasinda geldi kader iste yollarimizi sokakta birlestirdi.

Cok kucuk tum okuyordum ilahiyatta.ablamida yeni vermisti annem olmaz dedi

osman geldi gitti istedi.

Ailesini gonderdi kac kere en sonunda annem bana birakti.

Cok seviyorduk oyle boyle degil halen de oyle de.

Neyse bende kabul ettim.

22 seneyi gecirdik daha nice senelere InsaAllah.

Cocuklar buyudukce guzel seyler basardikca daha mutlu oluyorum.

Aslanlarim…

rabbim herkeze nasip etsin boyle mutlu olmayi.

8 Beğeni

Maşallah. Sorması ayıp kaç yaşındasınız :grinning_face_with_smiling_eyes: 22 yıl evlilik ve uzun aradan sonra bir bebiş. Maşallah size​:purple_heart:

1 Beğeni

40 yasindayim.sagol canim.

Kolye ve terlik almis hediye gecen evlilik yildonumuz icin.

4 Beğeni

Ay bende teklif hikayesi yok ahahah eşim nikah günü nikahtan sonra dış çekime giderken arabada çıkarıp verdi yüzüğü :face_with_hand_over_mouth::face_with_hand_over_mouth: meğer 1 senedir yanında dolaştırıyomuş fırsat kollamış ama içine sinmediği için verememiş. Öyle bir anısı oldu :rofl:

1 Beğeni

Hahahah 1 yıl boyunca yüzükle dolaşıp nasıl sabretmiş :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Maşallah cidden :cherry_blossom:

1 Beğeni

Ayy bayıldım hikayene :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

.

1 Beğeni

Bir iki kere ben anladım seni bir yere götürücem diyip yemeğe filan götürdü, ben de hatta acaba evlilik teklifi mi edecek diye giyimime de dikkat ettim. Ama teklif gelmedi o gün ben yanlış anladım herhalde dedim. Başka bir yere daha gittik aynı şekilde oldu yine, o günlerde aslında gerçekten teklif etmeyi düşünerek söylemiş ama bi türlü yapamamış :joy: ortam uygun değildi diyo. Hatta yüzüğün kutusunda ışık vardı, o sürede 2 kere pili bitmiş yeni pil takmış :rofl::rofl:

3 Beğeni

Yaaa maşallah maşallah rabbim her daim mutlu etsin​:smiling_face_with_three_hearts:yaa 3cocukta baya ara vermişsin zor oldumu 14sene geçmiş galiba degilmi ben 9sene sonra baya zorlandım diyebilirim

Hahaha eşin utangaç biri mi acaba. Kalabalık görünce utanıp vazgeçti demek ki. Kutusundan da ödün vermiyor :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Of ya bak işte bir yara daha​:joy: benim evlilik teklifim olmadı :smiling_face_with_tear: eşimle ilk karşılaştığımız gün dedi ki “bana birisi evlilikten konu açınca istemsiz aklıma sen geliyorsun, evlenebileceğim birisi var ama nerede bilmiyorum iletişimimiz yok diyorum. Artık seni buldum benimle evlenir misin." Ve bu teklif telefonda geldi. Bunun ardından evlenmemiz 4 sene sonra oldu ve biz ilk günden beri evlilik niyeti ile görüştüğümüz için tekrar teklif gündeme gelmedi :joy:

1 Beğeni

Gidişat çok güzel ama sonuç gelmemiş tüh​:grinning_face_with_smiling_eyes: o güzel cümleyi sokakta elele gözgöze yapsa da olurdu yüzük olarak o an çiçek dalı taksa bile kabuldü bence :grinning_face_with_smiling_eyes:

Hadi o gün yolda beni bulacağını bilmiyordun, teklifi etmişsin bari sonraki buluşmaya yüzükle gel dimi​:joy: ama güllerle geldi :melting_face: ben “Allah razı olsuunn” diyerek çiçeğe aç kalmış gibi elinden kapmasaydım yine romantik olurdu​:see_no_evil_monkey:

2 Beğeni

Hep böyle neşeli heyecanlı olun inşallah :heart_eyes: çok tatlı çok güzelsin @514habis_r maşallah :heart_eyes::heart_eyes:

1 Beğeni

Bayıldım sana habişş çok guzelsinnnnnn​:tulip::heart_eyes:maşallah maşallah çokta yakisiyorsunuz

1 Beğeni

Ayyy herkesin çok güzel hikayeleri varmış ama benim öyle özel bir hikayem olmadı görücü usulü evlendk üç sene öncesinde ben kendi erkek arkadaşımdan ayrılmıştık onu çok seviyordum o zamanlar ondan başkası ile evlenmem diyordum ama olmadı (iyi ki olmadı) diyorum şu an neyse aşka kapatmıştm kalbimi üç sene sonra eşim bizim uzaktan akraba da oluyordu sadece ismini duymştum vs babamlar tanıyrdu her gün annesi babamı arıyordu gelip isticez diye ben eşim daha önce başkası ile nişanlanmış atmuştı iki gün nişanlı kalmştı o da görücü usulydü eşime kız tarafı çok iftira atmşlardı şöyle böyle diye kesinlkle istemiyorum gelmesin diyordum nişanlandığı kız da annemin tarafında uzaktan akraba oluyordu beni istemeye gelince herkes başıma üşüştü kabul etmeyin vs diye diye neyse en son babam dedi kızım bi gelsin görüşün baktın istemiyorsun hoşuna gitmedi hayır dersin kimse seni zorlamaz dedi bnde neyse en son t a mam dedim ertesi gün annesi ile uçağa. Binip geldiler çiçek çikolata ile ilk tanışmaya neyse biz görüştük ettik bnm aklımda çookk soru işareti vardı istemedim kararımı söyledim çktım annesine de bzmjilerde söyledim çok iyi bi adamdı aslnda ama aklım da soru işaretleri vardı ailesi ile ilgili özellikle tabi annesi ısrar kıyamet yoo dedm sabah annesi beni çağrdu yanına gel dedi oğlum sana aşık olmuş onın gönlünü yıkma kabul et dedi ben istemedim annesi ablası kendisi hepsi beni ikna etmeye çalışıyor yok olmadı ben istemedim sonra eşim dedi ki sana bikaç hafta düşünme süresi veriyorum bu sürede isteyenin çok biliyorum ama lütfen kimseye evet deme dedi hayatımda ilk defa aşık oldum bi kıza ve senle evlenecem kaderim sensin biliyorum dedi ben yine yok istemedim iki gün sonra gittiler gerçekten bikaç hafta sonra tekrardan uçağa bindi. Geldi bu sefer annesi gelmedi ablasını getirdi geldi o süre zarfında adam bana olan aşkını her yere duyurmuş haberleri geliyordu hep bize bnde bi söz okumuştum o zaman seni sevenle evlen o zaman mutlu olursun diye ne kadar doğru (şüpheli) neyse defalarca istihareye yattım her seferinde beyaz yeşil gördüm ölmüş dedelerim rüyalarıma giriyordu kabul et diye bende çok etkisinde kalıyordum kabul ettim bnm için hayırlsı budur diye herşey iyi hoş gidiyordu zamanla sevmeye başladım bnde çocuk olduktan sonra biraz birbrimzden uzaklaşrık yıprandık ama yine de her halimize bin şükür olabildiğince kısa tutmaya çalştm​:cherry_blossom:

4 Beğeni

Tsk ederim canım benım :heart::smiling_face_with_three_hearts:

Ayyy tsk ederim canjm​:heart::blossom::blossom::blossom::blossom::blossom:

1 Beğeni