Sukur zorlanmadik hatta simdi esimle konusuyoruz.daha bilincli oldugumuzu abileri de cok guzel bakiyo.dun aksam bile mesela basim agriyodu abisi bakti kac saat uyuttu.eymen de farkinda zaten 2 yasina girmeden biliyodu isimlerini.sukur canim
Yaa seninkide değişik canım rabbim kismet etmiş olmuş hakkında hayırlısı bu imiş demekki gerçekten kadere inanıyorum benimde o kadar görücü ve isteyenlerin oldu yok internetten o kadar yazan olurdu hiç tenezzül etmezdim yazmaya eşim yazınca sanki evde kalmış gib direk cevap vermem
15gun içinde evlenmemiž iştee kader
Yaaa evet bu konuda onkadar haklisinki aslında kendimizin farkinda olunca anne baba olmak daha mantıklı ve bilinçli oluyor 2oglumda o kadar cahildikki ben çok çektim eşimdende hiç yardım istemedim o da yardım etmedi bilinçli olmayan bir erkek için çocuğun kıymeti pek olmuyor şimdi kızımda kucağından indirmez ecok yardımcı olmuyor ama elinden bu kadar geliyor galiba
Rabbim yuvani her daim bereketli mutlu eylesin sen çok güzel bir annesin![]()
Cok sagol canim guzel dilekleriniz icin InsaAllah coluk cocugunuzla mutlu olursunuz InsaAllah omur rabbim agzinizin tadini bozmasin.
Yaa çok güzel olmuşsun maşallah
biz de çok zayıfmışız yaa herkes aynı oluyor demek ki ![]()
![]()
Cok güzel herkesin hikayesini uzun uzun büyük bi keyifle okudum. Ozellikle burda tanidiklarimizin çoğunlukla yorumlarina denk geldiklerinizin hikayesi cook guzeldi keyifliydi çoğunlukla bebeklerimiz 2024 yılı ve sonrası olanlar çok güzel bi ortak noktamız yani hepimizin anne olmaya karar verip bebegini kucağına aldığı bi sene gönül bağımız var hepimizin hamdolsun denk getiren Sevdiren Rabbimize bin şükür
Tsk ederım canım ..![]()
Galıba herkes oyle oluyor.![]()
Kader valla o kadar hayır diyip istemediğim adama dilim tutuldu evet dedim Allah hepimizin de yuvasına huzur mutluluk bereket nasip etsin inşallah
Kız aramızda cok yas yok ama sacları beyazladı garibimin
o yuzden yaslı kurt dıyom. Ben 25 o 31 olacak.
Yok onunla konuştuktan sonra esımle tanıstım.Esimde biliyor.ya bız sevmedik onunla birbirimizi sadece dertlesdık ama ben esımı seviyorum hıcbır insana degısmem onu ınsAllh hep boyle olur. Iyıkı dıyorummm hep.
Tsk ederım canım1![]()
Amın tsk ederım canım hepımız mutlu olalım ![]()
![]()
Sizinki bir çaresizlik biraz da deli cesareti derler ya öyle sanki
Allah kötülerden ve kötülüklerden korusun
Birbirinizi severek, koruyarak, birbirinize değer vererek geçen güzel bir evliliğiniz olması dileğiyle ![]()
![]()
Çok tatlıymış hele de tavşan
hobiye göre hitap şekli
Amin Allah razı olsun cümlemizin inşallah![]()
Evet aynen ![]()
Uykusuz tüm geceden sonra kendimi bu platformda buldum
yazı çok ilgimi çekti ah herkesin tanışma hikayesi o kadar hoş ki yazmak istedim değişik ve hoş bir konu olmuş![]()
![]()
Evet baya önceden yazmiştik ee ilginç bir tanişma hikayen varsa senide dinleyebiliriz![]()
![]()
Benimki öyle büyük bir aşk ile olmadı aslında yan komşum ile mahkemelik olmuştuk eşim avukat davayı ona vermiştim tanımıyorum bir arkadaş önerisiyle eşim görür görmez elektrik almış 1 hafta sonra yüz yüze konuşalım dedi ve bana acilmisti o zamanlar kimseye güvenmediğim için red ettim sonra aradan 1 ay geçti bir kere daha açıldı bu kez denemek istedim gide gele hoşlanmaya başlıyor insan 1.5 yıl konuştum evlendik şimdi iki aylık bir oğlum var ![]()
Aşk tesadüfleri sever
umulmadık bir karşilaşma olmuş kim derdi davalik olupta avukat beyle evleneceğini rabbkm her daim mutlu etsin
ayy bebişte daha çok küçükmüş rabbim huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ![]()
![]()
sizinle hikayelerimiz benziyor ben de ablamın boşanma sürecinde tanışmıştım eşimle stajer avukatti o zamanlar .tek fark ben de elektrik almıştım
bir yıl hic iletişim olmadan bir yıl sonra sevgili olduk