Etkinlik önerileri 🎈

Bizde kağıt havlu standına lastik toka takmıştık. Bir de oyun hamurundan halka yapmıştık takana kadar kopuyordu o zaman çok güluyordu.

1 Beğeni

Oyun hamuru alınca obu da deneyeyim mutlaka :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Buralar çok sessiz kalmış yeniden canlandıralım :smiling_face_with_three_hearts:
Kağıt bant (maskeleme bandı) ve dil çubuklarıyla hazırladığın bu oyunda biz eğlendik. Bandın ucunu iki kat katlayıp her iki tarafı da yapışkan olunca bir ucunu peteğe bir ucunu daha alçakta kalan sandalyeye yapıştırdım. Yapışkan olan taraf üstte kaldı oraya da dil çubuklarını beraber yapıştırdık. Yukardan arabaları ve topları bıraktık. Arabalar freni patlamış gibi son sürat aşağıya doğru kaydı. Işıklı pilli arabalar çok güzel uydu bu oyuna Asil de en çok onları kaydırmayı sevdi :smiling_face:

2 Beğeni

@Saye @Şeyma.A bizde ışıklı etkinlik yaptık. Yumurtaların içine bir şey sakladım hadi bulalım dedim nasıl açacağım dedi. Açmadan bulacağız dedim feneri açınca çok hoşuna gitti :star_struck::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Bu harika bir etkinlik bence ya etkilenmeyecek çocuk yoktur diyorum :face_with_hand_over_mouth: kızıma da hazırlamak için sabırsızlanıyorum. Hatta içine de en sevdiği şeyleri çizmeyi düşünüyorum üstünde biraz vakit harcayacağım için bekletiyorum :smiling_face_with_three_hearts: senin seçtiğin resimler de harika olmuş, iyi eğlenceler dilerim :heart_eyes:

1 Beğeni

Feneri kapatınca nereye gitti deyip araması :grinning_face_with_smiling_eyes: Senden de fotoğraf bekliyorum. Zeynoşa eğlenceli vakitler dilerim :heart_eyes:

1 Beğeni

Yaa çok sevmiş belli ki :smiling_face_with_three_hearts::face_with_hand_over_mouth: tamamdır mutlaka paylaşacağım :smiling_face:

1 Beğeni

Bu nasıl yapılıyor? Böyle değişik şeylerin yapım aşamasının da fotoprafını çeker misiniz kızçelerim. Ya da bi yerden bakıyosanız linkte paylaşabilirsiniz. Ben bile şaşırırım buna :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

Ben en basit haliyle yapmıştım, A4 kağıdına yumurta şekilleri çizmiştim. (Daha önceden bir tane yumurta şekli kesip onu kalıp olarak kullanabilirsiniz.) Daha sonra yumurtalardan birinin içine şekil çizip bir diğerini boş bıraktım. Ve şekilleri kestim. Sonra da çizim iç yüzünde kalacak şekilde 2 yumurtayı birbirine kapatıp kenarlarından pritt ile yapıştırmıştım :smiling_face_with_three_hearts:

Çizimimde kötü benim :grinning_face_with_smiling_eyes: ay kutayın annesi çok yeteneksiz yaaa. Senin kızın çok şanslı :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Yalnız değilsin bende cok yeteneksizim asla bişi yapamam cok cabuk sıkılıyorum beceremedıgım için galıba teknolojik seyler bozulsa yaparım matkaplı tamir falan oyle seyler ilgımı cekıyor :rofl:

1 Beğeni

Yaa ben kendimi bildim bileli resim yaptığım için seviyorum böyle şeyleri :smiling_face_with_three_hearts: bu arada illa resim çizmek zorunda değilsin yumurtaların içine çıkartma gibi şeyler de yapıştırabilirsin veya resimleri çıktı alıp keserek de içine koyabilirsin :smiling_face:

1 Beğeni

Yaşasın yalnız değilim​:grinning_face_with_smiling_eyes: bende eşya tamir edebilirim ama hiç ince işçilikli şeylerim yok​:pensive_face:

1 Beğeni

Tamam o zaman yapıştırma alırım bende mantıklı:heart_eyes:

1 Beğeni

Olur olur bende bıkere tahtadan baharatlı yapmıştım fena olmamıştı :rofl: boyle elektırık telefon tamir edenlere bayılırım bence malzemelerımız tqm takır olsa bızde yaparız

Eşimw diyorum sana hediye takım çantası alayım diye istemiyor :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: halbuki ona değil kendime alcam :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Yemin ederım bende hep dıorum al şu leyım makınasını takım çantasını falan yok dıor oda sinir bozucu matkapla bızım degıl kaynım atıyordu dedım bana ver :rofl: arasıra vıdalama yapıorum ama gücü fazla yok beni delirtiyor :rofl:

1 Beğeni

Ahahahahahahahah​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: ilgi alanlarımız gözlerimi yaşartıyor​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Çok kalın bir çıkartma olmaıdğı sürece sorun olmaz sanırım kalın olursa belki resim tam görünmeyebilir de ince çıkartmalarla bence olur :smiling_face_with_three_hearts:

Şu muşamba gibi stickerlar var ya onlardan alırım bende

1 Beğeni