Etkinlik önerileri 🎈

Benimde :rofl: :rofl:

1 Beğeni

Aa evet gayet iyi olur :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Tabi anlatim hemen. A4 kağıdına yumurta şablonunu çizdim daha sonra renkli yazıcıdan seçtiğim resimleri çıkardım. Çizmiş olduğum yumurta şeklindeki kağıda resmi stick yapıştırıcıyla yapıştırdım. Resmin arkasına aynı ölçüde kestiğim bir yumurta şablonu daha yapıştırdım. Yani kısacası iki kağıdın arasına resim yapıştırdım. Yanan fenerin üzerine tutunca içindeki resim göründü.

Eğer orantılı çizemezsen böyle çıktı alıp kesebilirsin.

Çizince kalem izi belli olur süprizi kaçar diye çıktı alıp kesip yapıştırdım. Hem daha kolay oldu. Çizmek için hem sabır ve istek lazım hemde yetenek lazım. Olmazsa zorlamaya gerek yok çıktı almak daha kolay. Bende bilgisayar işlerinden iyi anlarım. Yemek tatlı yapmayı severim. Bilgisayarı sök tak klavyeyi sök tak herhangi bir programda bir şeyler hazırla desen yaparım ama bende makyaj yapamam mesela :grinning_face_with_smiling_eyes:

Peki benim ilk başta gerçek yumurtanın içine resim koyduğunuzu sanmam :grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes::woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2::woman_facepalming:t2:

3 Beğeni

Daha ne olsun yeter​:grinning_face_with_smiling_eyes: makyaja ihtiyacın yoksa öğrenmeye gerek duymamışsın bak​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Gerçek sürpriz yumurta olurdu :grinning_face_with_smiling_eyes: Rimel ve ruj yetiyor bana bazen eşime hazırlanayım biraz bekle diyorum ben ondan önce hazırlanıyorum bu sefer de ben onu bekliyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

Yeter​:grinning_face_with_smiling_eyes: çocuktan sonra bende sadece maskara ve gözaltı kapatıcısı bir de allık​:grinning_face_with_smiling_eyes:

1 Beğeni

Ahhahahaj haykırdım .:joy:Bende öyle düşünmüştüm. Kutı bunlar hep oruçtan oruçtan :joy:

2 Beğeni

Hahahahahha iyi yalnız değilim​:grinning_face_with_smiling_eyes::grinning_face_with_smiling_eyes: ama o kadar kusursuz olmuş ki insan gerçek yumurta sanıyor​:grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Demi ama :sweat_smile:

2 Beğeni

Benim bebiş kırmızıyı öğrenince heyecanım tavan yaptı ve hemen evdeki malzemelerle hızlı bir etkinlik hazırladım. :woman_artist:t2::blush: Aslında birden çok rengi hemen vermek uygun değil ama yapabildiğini görmek çok güzel bir duygu ya :smiling_face_with_three_hearts: Büyüyor off :sneezing_face:

3 Beğeni

Yaa çok güzel bir duygy gerçekten :face_holding_back_tears: çok güzel olmuş etkinliğiniz iyi eğlencelerr :pink_heart:

1 Beğeni

Bir güncelleme geliyor bebelere sonra biz duygulanıyoruz daha dün böyleydi diye :face_holding_back_tears: Bende geçen gün dişini fırçaladığı esnada aynaya bakıp annecim bak kalbim burda dedi göğsüne kadar görebiliyor artık. Daha birkaç ay önce sadece çenesine kadar görebiliyordu oysaki :smiling_face_with_three_hearts::face_holding_back_tears:

1 Beğeni

Uzun zaman oldu etkinlik paylaşmayalı. Hemen birkaç öneri ekleyeyim :smiling_face:

A4 kağıdına kedi çizmeye çalıştım pek güzel olmadı ama Asil kedileri çok sever hoşuna gitti o yüzden. Çizdiğim resmi boyayıp kartona yapıştırdım daha sağlam olsun diye. Bıyıklarına da silikon tabancasıyla şönil yapıştırdım. Renkli pipetleri kesip kedinin bıyıklarına takmasını istedim. Siz farklı materyaller kullanabilirsiniz şönil yerine temiz bir ayakkabı ipi olabilir pipet yerine makarna olabilir. Asil sevdi tavsiye ederim.

Bu tarz oyunlar oynadıkça ve büyüdükçe odak süresi artıyor. Oynamıyor ya da bozuyor diye üzülmeyin zamanla oynayacak :smiling_face_with_three_hearts:

4 Beğeni

Suyun içine mavi gıda boyası ekledim karıştırdım burası okyanus dedim. Borcamın altına deniz canlılarının olduğu bir çıktı aldım onu koydum bardağı üzerine koyduğu zaman sanki ışık tutmuş gibi göründü. Asil sevdi. Ama daha koyu mavi olsa bardağı koyana kadar hayvanlar görünmese daha keyifli olabilirdi. (Siz gıda boyası yerine kakao da kullanabilirsiniz.) Sonrasında bardakla oynamayı bıraktı eliyle vurmaya başladı. Bizde balkona çıkardık o yüzden sıvı geçirmez örtü veya balkon banyo gibi yerlerde oynatabilirsiniz :smiling_face:

Araya birkaç kişi yorum yaparsa başka etkinlikler de paylaşayım üst üste fazla yazamıyorduk o değişmedi herhalde

5 Beğeni

Her zamanki gibi harikasın canım. Sen nasıl oldun. Biraz daha iyisindir inşallah :light_blue_heart:

1 Beğeni

Yine çok güzel etkinliklerle gelmişsin Esoş bunları gördüğüme çook sevindim :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Psikolojik olarak daha iyiyim fizyolojik olarak ağrılarım devam ediyor sonuçlar belli olana kadar bir krem verdi kas gevşetici onu sürüyoruz etkisi geçene kadar rahatım sonra ağrılar devam ediyor. Allah izniyle iyi olurum inşallah. Şifa bekleyen tüm kullarına şafi ismiyle şifasını versin inşallah rabbim :smiling_face_with_three_hearts::folded_hands:t2:

1 Beğeni

Amin canım amın,sana boll bol dua ediyorum. :palms_up_together:inşallah herşey gelip geçecek bugünleri de atlatacaksın .

1 Beğeni