Etkinlik önerileri 🎈

Bu örtü kullanışlımı başka modelleride var kullan at diyor hangsi dha iyi

Kullan at olanlari e bebekten aldim misafirlige ya da pikniğe gidince götüruyorum hep çantasında bulunur. Ama bu sıvı geçirnez örtüyü mama sandalyesinin altina seriyorum duyusal etkinliklerde seriyorum hiç bir yer kirlenmiyor. Boyutu falan da yeterli. Boyama yaptığımızda kullaniyoruz hatta bu modelin önlüğü falan da var ama Asil önlük giymediği için kullanamıyoruz. Ben bir senedir kullanıyorum defalarca da yıkandı hiç bir şey olmadı. Kullanışlı güzel bir örtü tavsiye ederim :smiling_face:

1 Beğeni

Bugün Asil portakal sıktı bugünün etkinliği de o oldu. Nişasta zencefil ve zerdeçalla birleştirip ocakta kıvam alıncaya kadar karıştırdık ılıyınca bal koyup kalıplara doldurduk bir saat buzdolabında bekledi. Yumusak bir jelibon oldu :heart_eyes:

5 Beğeni

Çok iyi ya 2 yaşı sabırsızlıkla bekliyorum sayende :face_with_hand_over_mouth::heart_eyes::heart_eyes:

Ben de aldığım kinetik kumu ortaya çıkarttım :face_with_hand_over_mouth: yapısı çok iyi

2 Beğeni

Kinetik kum sakinleştiriyor bence :smiling_face: Eğlenceli vakitleriniz olsun :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

asil pars burda 13 aylik suan 19 aylik bizde cok seviyoruz kendi yaptigimiz kinetik kumla oynamayi​:smiling_face_with_three_hearts: ama @Esoş uzun zamandır yapmıyorduk bu etkinliği iyili hatırlattın şuan uyuyor uyansın hemen yapacağız :heart_eyes: bu ara hastalıklarla bogusmaktan pek vakit bulamıyoruz dogrusu​:smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun mevsim geçişleri tam hastalık havası oluyor adaşımız da grip mi oldu
Güzel bir aktivite çocuklar da çok seviyor :smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Evet canım 1 haftadır iyilesemedik öksürük var hava kullanıyoruz 3 gündür bugün biraz daha iyi ama

1 Beğeni

Çok şükür daha da iyi olur inşallah :folded_hands:t2:

1 Beğeni

Teşekkürler canım :heart: adaşımıza sevgiler :blush:

1 Beğeni

2 Beğeni

Nasıl da odaklanmış eğlenceli vakitleri olsun Asil Pars’ın :heart_eyes:

Teşekkür ederim fikir için bende alaym ozaman

1 Beğeni

Rica ederim ne demek :blush:

Bugünün kahvaltı sonrası etkinliği :heart: Düğmelerin rengi attı onda garip bir saskinlik verdi ikimize de :sweat_smile: Odak süresini artırıyor. :pinched_fingers:t2:

Dün yaptıklarımız da çok güzeldi :heart:

3 Beğeni

Hepsi de birbirinden güzel olmuş :heart_eyes:

Toplara kağıt bant yapıştırdım çıkarmasını isteyeceğim uyanınca. Top sayısını fazla tutunca sıkılıyor az sayıda olması daha iyi oluyor

2 Beğeni

Ay hepsi de çok güzel :heart_eyes:

O ışıklı etkinliği eşimin yeğenine yapmıştım küçükken. Şimdi büyüdü 7 yaşında. Geçen gün ortaya çıktı o kağıtlardan bir tanesi, ona gösterdim ışık tutalım bak ne olacak diye. Görünce öyle hoşuna gitti ki, büyüdüklerinde daha da seviyorlar böyle etkinlikleri.

Bunu da kaydettim :face_with_hand_over_mouth::smiling_face_with_three_hearts: keyifli vakitler dilerim​:cherry_blossom:

1 Beğeni

1 Beğeni