Pet bardak hoşuma gıttı onu denıycem. Yapınca atarım bende. .![]()
Kızının ilgisini çekecek resimler çizersen daha uzun süre oynayabilir. Merakla bekliyorum ![]()
Tmmm aklımda bulunsun. Dün top atmaca oynadık kutunun ıcıne atıyordu sonra bıraktı kutunun ıcine girmeye calısyor ![]()
Bu çocuklar hep mi böyle ya Asil de yapar onu hep. Kargo gelirse açınca içine sığarım diye seviniyor
Bazen de kovanın içine çamaşır çıkartırım makineden ben içine girim diye ağlar ![]()
Kuruyan çamaşırları katlamama izin vermeyen Asili oyalacak bir oyun yaptım. Ama bizimki bedava
Çorapların eşini bulup üst üste koymasını istedim. Puzzle gibi değil ama benzeri ![]()
Basit ama etkili bir oyun topa iğneyle ip geçirip doğalgaz borusuna bağladık ve süzgeci de raket olarak kullandık. Akşamdan beri gelip gidip vuruyor. Bu sefer de babası hazırladı bu oyunu. Benim oyunlarım daha çok oturarak zeka geliştirme oyunlarıyken babasının oyunları daha çok hoplamalı zıplamalı koşturmalı bolca hareketli oyunlar oluyor ![]()
Ay çok iyi ya bu çocuk hiç sıkılmaz. Kendi oğluma çok üzüldğm şuan
8 aylıkken neler yapıyodun merak ettim
Harika etkinlikleriniz var ya
oğlunuz kaç aylık?
Bizimki kucaktan kucağa geçme oyununu çok seviyor , bir babası bir ben
sende durumlar nasıl canım, yanından ayrilmaya gelmiyor hemen bağırış
Yaaa o oyunu bizde yapıyoruz daha doğrusu kendi buldu oyun yaptı![]()
bi bana atılıyo bi babaya bide gülüp hamsi gibi zıplıyo
yakalamacılık oynuyoruz geceleri. Babasıyla kucakta kaçıyolar ben kovalıyorum kahkaha atıyor. Perdeleri çok seviyo altına girip havaya bakıyo kuşlar geçince kahkaha atıyo
ama bende bırakıp işime bakayım hemen ağlayıp bağırıyo al beni diyo
Bilmem aklıma gelmiyor ama hep bir oyun var bizim evde
Sürekli yenileri eklenince eskiler unutuluyor. Ama şunu hatırlıyorum oturmaya başlayınca vakumlu oturaklardan alıp tezgaha oturuyordum beraber yemek yapıyorduk. Kuklayla oynardık müzik açar oynardık ama ne zamandan beri yaptığımızı bilmiyorum ![]()
27 ocakta 2 yaşına girdi. Beğenmenize sevindim. Sizin bebeğiniz kaç aylık sizin yaptığınız aktivite varsa sizde paylaşırsanız daha çok sevinirim ![]()
Attııımmm ![]()
Bir de yükseğe kaldırma falan var ya ona da bayılır bebekler ![]()
Aayy çok eğlenceli yakalamaya çalışıp da yakalamama ![]()
Düşündükçe aklıma geliyor sankı biraz
Cee ee oynuyorduk. Top yuvarlama oynardık. Sehpanın ayaklarına bant yapıştırıp kendisini içine oturttururdum top yapıştırırdım onları çıkarmaya çalışırdı. Sepetin içine top atmaya çalışırdık. Çok başarılı olamazdı ama gülerdi
Kule yapardım vurup devirirdi. Hayvan seslerini taklit ederdim gülerdi. Parmak kuklayla konuşurdum sonra yanağından öptürdüm. Parmaklarını sayardım o piti piti yapardım. Anneannem hep oynardı bizimle bacaklarımızı uzatırdık bir tekerleme soylerdi belki de bu yoresel bir şey olabilir şöyleydi " birem birem ikem ikem kamçı boylu kara diken salla bunu çek şunu " derdi hangi bacağımıza denk gelirse onu çekerdik. Ben sayardım da asil çekmeyi bilmeyince o bacağını sallayınca gülerdi. Popit severdi cırt cırtlı kitap severdi. Emekliyordu yastıklarla tünel yapardık içinden geçerdi. Kağıt yırtmayı peçete yırtmayı çok severdi
Güzel görünuyor keyifli vakitler diliyorum ![]()
![]()
Yaaa öyle şeyler bizde yapıyoruz ama hrrşryi tokatlıyıp deviriyor![]()
cee çok sever. Bu kaykaylı top atma oyuncağı var. Onu potaya attırmaya çalışıyoruz. Bi iki sefer bilinçli yaptı mesela. Halkaları geçiremiyor ona çalışıyoruz ama o daha erken sanırım
yürüteçe koyuyorum orda da yakalamacışık oynuyoruz![]()
Benim kızım 15,5 aylık, ben bu aralar pek etkinlik yapamıyorum ama yaptığımda mutlaka paylaşırım ben de
genelde gün içinde kitap inceliyoruz, etkinlik kitaplarına bakıyoruz veya mutfakta bir şeyler koyuyorum önüne
kaşıkla kuru fasülyeyi kaptan kaba aktarmayı gösteriyorum bugün de onu yaptık ama sonucunu ne sen sor ne ben söyleyeyim ![]()
ama kızımın artık daha çok ilgisini çekiyor böyle şeyler, o yüzden daha sık yapacağım ben de.
Ay sorma hic sabirlari yom hic hemen dewiriyo tokatliyo sabirsizlar
oyun hamuru werdim doknmuyordu dun aksam dokundu baya oyaliyo icnde oklavasi kesicisi filan